Tai Melisal visai isimta is apyvartos?
QUOTE(R.A. @ 2007 06 11, 20:19)
Taip Melisal iseme is apyvartos,ir sake vaistinei,kad ju nebetures
Be recepto visus siuos sirupus parduoda
Idomu kokiu dar be Sedalios yra?Nes kai nuejau i vaistine daugiau jokiu sake neturi
Ir mano dukrytė vartojo Sedalia sirupą. Vartojom 10 dienų.Žinoma, pagerėjo.
Galėtų sirupą prekiauti mažesnio tūrio buteliukuose. Jo tiek daug nesuvartosi per gydymo seansą (kalbu apie mažiukus vaikiukus)
Galėtų sirupą prekiauti mažesnio tūrio buteliukuose. Jo tiek daug nesuvartosi per gydymo seansą (kalbu apie mažiukus vaikiukus)
ar yra mamyciu kurios dudavo savo mazyliui sio vaisto? mano mazyle beproto nerami nebezinom ka daryt,vaistinej pasiule sio vaisto nors sake jo negalima vartoti jaunesniem nei 12 menesiu vaikam,bet atceit puse dozes gal ir nieko butu padekit gal kas bandet.Dekui is anksto!
QUOTE(laura-jur @ 2007 07 03, 22:35)
ar yra mamyciu kurios dudavo savo mazyliui sio vaisto? mano mazyle beproto nerami nebezinom ka daryt,vaistinej pasiule sio vaisto nors sake jo negalima vartoti jaunesniem nei 12 menesiu vaikam,bet atceit puse dozes gal ir nieko butu padekit gal kas bandet.Dekui is anksto!
Bandėm prieš mėnesį dėl neramaus miego. Efektas buvo nulinis, tai kaip rašoma aprašyme, daugiau ir nebedaviau. Gal kitiems ir padeda
QUOTE(laukinukė @ 2007 07 04, 08:52)
Bandėm prieš mėnesį dėl neramaus miego. Efektas buvo nulinis, tai kaip rašoma aprašyme, daugiau ir nebedaviau. Gal kitiems ir padeda 
aciu uz ats
mes irgi bandėme ši homeopatinį vaistą. Mums jis kažkiek pagerino miego kokybę. Pietų miegą dabar miega neprabusdama, o anksčiau būdavo su keliais prabudimais. Naktiniam miegui galima sakyti nepadėjo nieko. kaip prabudinėjo, taip ir prabunda
Šiaip šis vaistukas yra homeopatinis ir greito rezultato nereiktų tikėtis. Mums jį leido naudoti 7,5 mėn. Bet jūs gal pasitarkite su gydytoju ....
Šiaip šis vaistukas yra homeopatinis ir greito rezultato nereiktų tikėtis. Mums jį leido naudoti 7,5 mėn. Bet jūs gal pasitarkite su gydytoju ....
Labas, siaip vaisto antoacijoj parasyta kad jei nepadeda per kelias savaites, vartojima nutraukti.... nu o jei gydytojas skyre 7.5 men gal yra kazkokios aplinkybes. Mums irgi skyre del neramaus miego, pagerem tas kelias savaites- jokio efekto (vaikui buvo 10 men). Jei kam reikia galiu dovanoti visa buteli sito gerio, nes nugerem labai mazai.
Šis vaistas yra skirta lengvam mego sutrikimui
Tad jei yra sunki padėtis su miegeliu, manau jis ir nepadės.
aciu visom kurios parase gal dar atsiras mamyciu zinanciu
pasitarkit su gydytoju-neurologu, gal jums tiktu acosedum? toks homeopatinis preparatas, leidziama gerti nuo pat gimimo, labai geras, mes menesi gerem, maziulis buvo labai dirglus tikrai padejo.
QUOTE(jovitah @ 2007 06 13, 11:51)
Taip Melisal iseme is apyvartos,ir sake vaistinei,kad ju nebetures
Kazkaip buvau pripratus ji pirkti,ir tikrai nedel kainos,skonis mazei patiko,lengva sugirdyti buvo...
Idomu kokiu dar be Sedalios yra?Nes kai nuejau i vaistine daugiau jokiu sake neturi
Aš duodu Sedative tabletytes. Nezinau kokio amziaus jusu lelia, bet maniskei duodu( su gydytojos pritarimu) po viena tabletyte maza pries miegeli ji skani labai tai kaip saldainiukas, galima ciulpti. Man jie labai padeda. O melisal sirupas tai zaidimas, nieko ten jis nedaro. Sedalijos nebandziau. Pabandykit Sedativ aisku atsiklausus gydytojos jos be recepto ir taip pat homeopatines.