Įkraunama...
Įkraunama...

As istekejusi, o jis jaunesnis

QUOTE(Tytkininke @ 2015 07 10, 20:23)
Tai norite pasakyti, kad jei zmona turi meiluzi, tai seimai butinai atsiliepia neigiamai ir ji griauna seima? O jei vyras turi meiluze tai irnesakyk.gif  fignia, gi jis sugeba atskirti seksa ir pramogas ir seima?

Ne, tik norėjau pasakyti, kad vyrai rečiau puoselėja kažkokius jausmus meilužėms, nei moterys.
Atsakyti
QUOTE(Uras @ 2015 07 08, 21:43)
Tai ta aistra ar trauka savaime suprantama, kad po kurio laiko baigiasi. Vieniems tai trunka gal 3 metus, o kitiems gal ir po metų išgaruoja. Kitos poras dar prasikankina virš 5 metų. Tačiau nereikia veidmainiauti, jeigu traukos neliko, pabodo santykiai, įsivyravo rutina, vadinasi, reikia ieškoti naujo aistros šaltinio. Kiekviena pora neišvengia neištikimybės, tiek iš vyro, tiek iš moters pusės, todėl į tai reikia žiūrėti liberaliau  smile.gif
Vaikus galima išauginti ir meilužiaujant, tiesiog reikia susitarti tarpusavyje, kad meilė baigėsi ir dabar gyvensime kiekvienas sau, išsikraustyti į atskirus kambarius, ir mėgautis laisvu gyvenimu  drinks_cheers.gif  Tuomet gyvenate tiesiog kaip kambariokai, tvarkote bendrą ūkį, o seksu užsiimate su tuo, kas patinka, o ne vaidinate gerą žmoną ar vyrą. 

hm, įdomų jūs čia sprendimą pateikėt, teoriškai galimas, bet praktiškai sunkiai įsivaizduojamas. Nebent jis priimamas prieš kuriant šeimą. Nes jei šeima kurta iš meilės su tradiciniu požiūriu, tai kokia tikimybė, kad abu tuo pat metu panorės naujų prieskonių? O jei net neplanuotai nuslys į šoną? Nemanau, kad visi meilužiautojai prieš tai susiplanuoja viską ir dar su sutuoktiniais aptaria kaip bus.

Dėl meilės nenorėčiau sutikt. Aistra yra laikina, išblėstanti, meilė visgi gilesnis jausmas. Ji gali gyventi ir be aistros. Dėl meilės verta gyventi kartu, dėl aistros - mano nuomone ne, ja verta tik mėgautis kol karšta. Nors taip, yra žmonių, kurie kuria šeimas ir skiriasi nuolat, bėgiodami paskui aistros objektus kaip drugiai į žiburius.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 07 10, 22:25)
hm, įdomų jūs čia sprendimą pateikėt, teoriškai galimas, bet praktiškai sunkiai įsivaizduojamas. Nebent jis priimamas prieš kuriant šeimą. Nes jei šeima kurta iš meilės su tradiciniu požiūriu, tai kokia tikimybė, kad abu tuo pat metu panorės naujų prieskonių? O jei net neplanuotai nuslys į šoną? Nemanau, kad visi meilužiautojai prieš tai susiplanuoja viską ir dar su sutuoktiniais aptaria kaip bus.

Dėl meilės nenorėčiau sutikt. Aistra yra laikina, išblėstanti,  meilė visgi gilesnis jausmas. Ji gali gyventi ir be aistros. Dėl meilės verta gyventi kartu, dėl aistros - mano nuomone ne, ja verta tik mėgautis kol karšta. Nors taip, yra žmonių, kurie kuria šeimas ir skiriasi nuolat, bėgiodami paskui aistros objektus kaip drugiai į žiburius.

Turėjau draugę, kuri gyveno būtent pagal tokį modelį, bet jos santuoka vis dėlto iširo. Todėl turbūt reikėtų sutikti, kad toks modelis praktikoje sunkiai įgyvendinamas. Jeigu pamirštume jausmus, ir remtumėmės racionalumu, tai neištikimybė nėra kažkoks nusikaltimas, tačiau fiziologinių poreikių patenkinimas. Bėda ta, kad kartais tie poreikiai persipina su jausmais, kaip atsitiko ir šios temos autorei. Įdomu būtų ką nors toliau išgirsti iš jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uras @ 2015 07 10, 16:21)
Kaip ironiška, susitikinėti su meilužiais, tačiau vaidinti gerą ištikimą žmoną ar vyrą. Taip ir įsivaizduoju, mylintis vyras, arba moteris, nes aš ne seksistas smile.gif, grįžta namo po sunkios darbo dienos (iš tikrųjų tiesiai iš meilužės lovos kur nors viešbutyje), apkabina vaikus, žmoną (gal net gėlių atveža) ir vaidina gerą šeimos tėvą. O jeigu žmona grįžta iš meilužio, čia remiuosi tik savo asmenine patirtimi, tai ji būna kažkokia suirzusi ir pasiruošusi vyrui perrėžti gerklę. Jau tik įėjus pro duris gali pajausti, kad kažkas ne taip. O vyrams tai kas - jų tikslas tik permiegoti su meiluže. Iš karto po to, jie ją užmiršta, tarsi ji visiškai neegzistuotų. O prisimena, žinoma, tuomet, kai vėl klynas duoda į galvą. Bet kai tik numalšina, vėl pamiršta smile.gif

O kas jums yra geras vyras/žmona?
Mano subjektyvia nuomone, pirmiausia geras tas, kuris rūpinasi, išklauso, palaiko, skiria savo laiką ir dėmesį, stengiasi kito labui, ištikimas gyvenime visom prasmėm, ne vien lovos. Kažin ar vien ištikimybė pakankamas rodiklis spręsti ar geras sutuoktinis.

Apie jausmus. Vyrai statistiškai mažiau linkę pasinerti į jausmus, jų tiesiog fiziologija tokia, hormonai kiti. Tiek nuotykiuose, tiek šeimoje. Bet tai ne taisyklė. Visokių yra, ir moterų visokių.
Vadovaujatės sava patirtim, bet ji nėra etalonas. Galiu ir sava pasidalint. Turiu meilužį. Ir niekada po pasimatymų nebūna jokių erzelių, priešingai. Būnu rami ir patenkinta, o dėl sąžinės priekaištų, matyt, stengiuosi vyrui būti itin gera. Ir į dalykus, kuriuos anksčiau svarsčiau kaip pagrindą skyryboms, žiūriu ramiai. Aišku, mieliau norėčiau, kad santykiai šeimoje būtų harmoningi ir be jokių trečių, bet... Iš puikios šeimos, manau, niekas į kairę šiaip sau nesuka.
Atsakyti
QUOTE(Uras @ 2015 07 10, 21:46)
Turėjau draugę, kuri gyveno būtent pagal tokį modelį, bet jos santuoka vis dėlto iširo. Todėl turbūt reikėtų sutikti, kad toks modelis praktikoje sunkiai įgyvendinamas. Jeigu pamirštume jausmus, ir remtumėmės racionalumu, tai neištikimybė nėra kažkoks nusikaltimas, tačiau fiziologinių poreikių patenkinimas. Bėda ta, kad kartais tie poreikiai persipina su jausmais, kaip atsitiko ir šios temos autorei. Įdomu būtų ką nors toliau išgirsti iš jos  smile.gif

Mano rate taip pat yra pažįstama, gyvenusi tokiu modeliu. Išsiskyrė. Ir dabar kaip niekad eskaluoja ištikimybę. O vyras, kaip supratau, tebegyvena nuotykiais. Tad kaip ir patvirtina jūsų teoriją, kad moterys labiau linkę į jausmus. Bet vėlgi, ne 100% taisyklė.
Lygiai taip pat manau, ne fizinis kontaktas šone didžiausias pavojus šeimai, o užgimę jausmai. Ir Ciccio labai teisi, kol žmogus prioritetu stato šeimos gerovę ir stabilumą, kol nesileidžia į jausmų pasaulį, jokie meilužiai neturi galios to griaut. Bet čia rizika visada išlieka, nes nežinia kada tie jausmai kažkam gali nevaldomai suvešėt.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 07 10, 22:55)
Mano subjektyvia nuomone, pirmiausia geras tas, kuris rūpinasi, išklauso, palaiko, skiria savo laiką ir dėmesį, stengiasi kito labui, ištikimas gyvenime visom prasmėm, ne vien lovos. Kažin ar vien ištikimybė pakankamas rodiklis spręsti ar geras sutuoktinis.

Apie jausmus. Vyrai statistiškai mažiau linkę pasinerti į jausmus, jų tiesiog fiziologija tokia, hormonai kiti. Tiek nuotykiuose, tiek šeimoje. Bet tai ne taisyklė. Visokių yra, ir moterų visokių.
Vadovaujatės sava patirtim, bet ji nėra etalonas. Galiu ir sava pasidalint. Turiu meilužį. Ir niekada po pasimatymų nebūna jokių erzelių, priešingai. Būnu rami ir patenkinta, o dėl sąžinės priekaištų, matyt, stengiuosi vyrui būti itin gera. Ir į dalykus, kuriuos anksčiau svarsčiau kaip pagrindą skyryboms, žiūriu ramiai. Aišku, mieliau norėčiau, kad santykiai šeimoje būtų harmoningi ir be jokių trečių, bet... Iš puikios šeimos, manau, niekas į kairę šiaip sau nesuka.

Geras tas, su kuriuo gerai jautiesi, ir be kurio kažko trūksta.
Jeigu moteris labai gera, tai pirmas požymis, jog kažkas negerai biggrin.gif
Aš neabsoliutinu savo patirties, kiekvienas unikalus ir jaučiasi skirtingai. O jūsų mintis, kad "iš puikios šeimos niekas į kairę šiaip sau nesuka" - stereotipinė, ji pateisina einančio į kairę motyvus ir suteikia ramybę, jog aš kitaip elgtis negaliu. Tačiau iš tikrųjų pasirinkimas yra, tačiau apie jį negalvojama, nes taip yra patogiau.
Papildyta:
QUOTE(S.B.M @ 2015 07 10, 23:14)
Mano rate taip pat yra pažįstama, gyvenusi tokiu modeliu. Išsiskyrė. Ir dabar kaip niekad eskaluoja ištikimybę. O vyras, kaip supratau, tebegyvena nuotykiais. Tad kaip ir patvirtina jūsų teoriją, kad moterys labiau linkę į jausmus. Bet vėlgi, ne 100% taisyklė.
Lygiai taip pat manau, ne fizinis kontaktas šone didžiausias pavojus šeimai, o užgimę jausmai. Ir Ciccio labai teisi, kol žmogus prioritetu stato šeimos gerovę ir stabilumą, kol nesileidžia į jausmų pasaulį, jokie meilužiai neturi galios to griaut. Bet čia rizika visada išlieka, nes nežinia kada tie jausmai kažkam gali nevaldomai suvešėt.

Štai tai ir norėjau pabrėžti, jog moterys dažniau įklimpsta į jausmus su meilužiais, o tai jau griauna šeimą. Vyrai išsiduoda labai primityviais būdais.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 07 10, 19:56)
protingas žmogus atskiria seksą/pramogas nuo šeimos, tiek vyras, tiek moteris. Niekam nieko nereikia žinoti - kur, kas, kaip, su kuo. Tol, kol abiejų prioritetas yra šeimos gerovė ir stabilumas, jokie meilužiavimai nebaisūs.

lotuliukas.gif

QUOTE(S.B.M @ 2015 07 10, 21:55)

Pasidomėkite eneagrama, kad geriau pažintumėte žmones

QUOTE(Uras @ 2015 07 10, 22:31)
Vyrai išsiduoda labai primityviais būdais.

Kas tie primityvūs būdai, jai jie pasiteisina, tai tą patį galima pasakyti ir apie moteris.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uras @ 2015 07 10, 22:31)
O jūsų mintis, kad "iš puikios šeimos niekas į kairę šiaip sau nesuka" - stereotipinė, ji pateisina einančio į kairę motyvus ir suteikia ramybę, jog aš kitaip elgtis negaliu. Tačiau iš tikrųjų pasirinkimas yra, tačiau apie jį negalvojama, nes taip yra patogiau.
Papildyta:
Štai tai ir norėjau pabrėžti, jog moterys dažniau įklimpsta į jausmus su meilužiais, o tai jau griauna šeimą. Vyrai išsiduoda labai primityviais būdais.

Taip, stereotipinė, antra vertus stereotipai ir realybės ir kyla. Ramybės nėra, klystat. Pasirinkimas vienas - atsisakyt pagundos. Tik valios trūksta.
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2015 07 10, 23:40)
lotuliukas.gif
Pasidomėkite eneagrama, kad geriau pažintumėte žmones
Kas tie primityvūs būdai, jai jie pasiteisina, tai tą patį galima pasakyti ir apie moteris.... smile.gif

Moterys turi gerą uoslę, tiesiogine prasme, kaip katės biggrin.gif
Nors aš manau, kad manęs nepagautų, jeigu ateityje toks poreikis būtų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(S.B.M @ 2015 07 10, 23:45)
Taip, stereotipinė, antra vertus stereotipai ir realybės ir kyla. Ramybės nėra, klystat. Pasirinkimas vienas - atsisakyt pagundos. Tik valios trūksta.

Klystate, dar galima atsisakyti ir vyro.

Jūsų pagunda man priminė vieną istoriją iš tų laikų, kai dar buvau vedęs ir teko su draugais išvažiuoti į vieną kelionę be žmonos. Tai kai jie ėjo į viešnamį, aš ėjau naktį fotkinti miesto, kad turėčiau ką parodyti žmonai, o ji jau tada turbūt su meilužiu mėgavosi malonumais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uras @ 2015 07 10, 22:54)
Moterys turi gerą uoslę, tiesiogine prasme, kaip katės  biggrin.gif
Papildyta:
Klystate, dar galima atsisakyti ir vyro.

Jūsų pagunda man priminė vieną istoriją iš tų laikų, kai dar buvau vedęs ir teko su draugais išvažiuoti į vieną kelionę be žmonos. Tai kai jie ėjo į viešnamį, aš ėjau naktį fotkinti miesto, kad turėčiau ką parodyti žmonai, o ji jau tada turbūt su meilužiu mėgavosi malonumais biggrin.gif

Atsisakyti to, su kuriuo nori kartu sulaukti senatvės vardan to, kuris suteikia malonumą šiandien? Nelogiška ir nenoriu.

Jūsų palyginanti istorija žiauri....... bet teisinga.
Atsakyti
QUOTE(Uras @ 2015 07 10, 22:54)
1.Moterys turi gerą uoslę, tiesiogine prasme, kaip katės  biggrin.gif

2.Jūsų pagunda man priminė vieną istoriją iš tų laikų, kai dar buvau vedęs ir teko su draugais išvažiuoti į vieną kelionę be žmonos. Tai kai jie ėjo į viešnamį, aš ėjau naktį fotkinti miesto, kad turėčiau ką parodyti žmonai, o ji jau tada turbūt su meilužiu mėgavosi malonumais biggrin.gif

1. Net neabejoju, kad neapgautų
2. Kiiekvienas tenkina savo poreikius-kas čia blogo?
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 07 11, 00:14)
Atsisakyti to, su kuriuo nori kartu sulaukti senatvės vardan to, kuris suteikia malonumą šiandien? Nelogiška ir nenoriu.

O kaip reaguotumėte, jei jūsų vyras susirastų meilužę?
Papildyta:
QUOTE(SIMPL @ 2015 07 11, 00:17)
Kiiekvienas tenkina savo poreikius-kas čia blogo?

Taip, kiekvienas tenkina savo poreikius, tačiau viskas priklauso nuo to, kokie tie poreikiai.
Atsakyti