Įkraunama...
Įkraunama...

As istekejusi, o jis jaunesnis

QUOTE(Uras @ 2015 07 14, 10:12)
Kad tokio klausimo net nereikėjo užduoti, nes pagrindinė klaida buvo vedybos. Jau mūsų draugystė buvo paženklinta visokių nesąmonių, bet man atrodė, kad susituokus viskas pasikeis. Tačiau viskas gal tik dar labiau pablogėjo.

Kiek laiko kartų išbuvote?
Ir kokios nesąmonės, kaip rašai pvz buvo iki vedybų?(gali neatsakyti, jei nenori)
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 14, 10:24)
Suki tu kalba aplinkui...
Jus vienas kitam netikote pataluose? Ar tu jai netikai, o  ji tau tiko?
Papildyta:
Mhhhh  g.gif matau atsakymo nesulauksiu.
Tu dar nepasiruoses stoti akistaton su savimi.
Tavo avataro randai gerai atspindi tavo sielos randus. Tau vis dar skauda.

Man tikrai jau neskauda, o atvirkščiai, jaučiuosi kaip niekada puikiai smile.gif
Atsakymas į klausimą, kodėl išgaravo aistra - manau, kad iš jos pusės jos niekada ir nebuvo. Ji turėjo kitų motyvų, pavyzdžiui, nebūti viena. Aš niekada nejaučiau iš jos nei šilumos, nei meilės, nei kokių nors jausmų. Žodžiu, tai buvo labai komplikuoti santykiai ir aš galiu kaltinti tik save dėl kvailysčių, kurias padariau.
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 07 14, 11:40)
Kiek laiko kartų išbuvote?
Ir kokios nesąmonės, kaip rašai pvz buvo iki vedybų?(gali neatsakyti, jei nenori)

4 metus.
Kai pradėjome draugauti ji buvo ką tik išsiskyrusi ir ta draugystė buvo labai banguota ir kažkokia nesveika. Vieną dieną draugavome, o kitą dieną jau buvome išsiskyrę. Ji nuo pat pradžių manęs nelabai mėgo, tekėjo dėl materialinių priežasčių ir saugaus gyvenimo turbūt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uras: 14 liepos 2015 - 11:49
QUOTE(Uras @ 2015 07 14, 12:22)
Man tikrai jau neskauda, o atvirkščiai, jaučiuosi kaip niekada puikiai  smile.gif
Atsakymas į klausimą, kodėl išgaravo aistra - manau, kad iš jos pusės jos niekada ir nebuvo. Ji turėjo kitų motyvų, pavyzdžiui, nebūti viena. Aš niekada nejaučiau iš jos nei šilumos, nei meilės, nei kokių nors jausmų. Žodžiu, tai buvo labai komplikuoti santykiai ir aš galiu kaltinti tik save dėl kvailysčių, kurias padariau.

Ką čia ir bepridursi.
Imk 4u.gif
Bet jeigu tai ir tada jutai, kam žengei tokius žingsnius?Ar tada buvai rožiniais cool.gif ir nieko nematei, nepastebėjai?
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 07 14, 12:45)
Ką čia ir bepridursi.
Imk 4u.gif
Bet jeigu tai ir tada jutai, kam žengei tokius žingsnius?Ar tada buvai rožiniais  cool.gif ir nieko nematei, nepastebėjai?

Nu bet tu ir pasakai...Kodel tu duodiesi su svetimais vyrais, nors ir zinai, kad taip nedera daryti istrekejusiai moteriskei?
Papildyta:
QUOTE(Uras @ 2015 07 14, 11:22)
Man tikrai jau neskauda, o atvirkščiai, jaučiuosi kaip niekada puikiai  smile.gif

Netikiu, niekaip netikiu, kad niekada nesuskausta. Kad niekada nepagalvoji, jog be reikalo isvaistei savo tuos 4 metus, be reikalo kankinaisi, pergyvenai...gal ir verkei kur kamputyje, kai niekas nemato...
Gerai, kad sakaisi, jog tai buvo gyvenimo pamoka. O ar daugiau tokiu paciu klaidu nedarysi - gyvenimas parodys.
Del ko taip sakau...man vaidenasi biggrin.gif , jog esi is tu vyru, kuriems reikia kazkuo rupintis, kazkuo nuskriaustu, nelaimingu ir reikalaujanciu pagalbos. Tu ne tokiu moteru ieskai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 liepos 2015 - 13:12
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 14, 13:52)
Nu bet tu ir pasakai...Kodel tu duodiesi su svetimais vyrais, nors ir zinai, kad taip nedera daryti istrekejusiai moteriskei?

Na nedera. Žinau.
Bet mūsų šeima kažkiek kitokia, ir jei ne mano vyro kai kurie nestandartiniai žingsniai, kaži ar taip būtų nutikę.
Kažkodėl neabejoju, kad jei nebūčiau praėjusi vyro pamokų aš po paslydimo nebūčiau sugebėjusi gyvent melo pasaulyje.Viskas būtų buvę tikrai sudėtingiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AistraXXX: 14 liepos 2015 - 13:02
Kas tie 'nestandartiniai zingsniai'?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 14, 14:11)
Kas tie 'nestandartiniai zingsniai'?

nebenoriu apie tai rašyti ir to prisiminti, tai praeitis
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 13, 11:07)
O autore yra atsakinga ir pareiginga?

Vien dėl šios situacijos negalima pasakyti ,kad autorė nėra atsakinga ar pareiginga.
Atsakyti
QUOTE(Smile in the smile @ 2015 07 14, 17:13)
Vien dėl šios situacijos negalima pasakyti ,kad autorė nėra atsakinga ar pareiginga.

O kuo jos pareigingumas vyrui, seimai pasireiskia?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 14, 17:29)
O kuo jos pareigingumas vyrui, seimai pasireiskia?

Jei autorė vis dar gyvena šeimoje,vadinasi ji jaučia atsakomybę už šeimą.
Atsakyti
QUOTE(Smile in the smile @ 2015 07 14, 17:44)
Jei autorė vis dar gyvena šeimoje,vadinasi ji jaučia atsakomybę už šeimą.

Už ką? Šeimą? Čia kaip?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 14, 09:24)
Suki tu kalba aplinkui...
Jus vienas kitam netikote pataluose? Ar tu jai netikai, o  ji tau tiko?

Jis -.nekaltas. Kalta žmona. Aistra baigėsi , vedybos prasidėjo. Bet žmona kalta, kad pas kitą nuėjo , negavusi to iš vyro, ką rado pas meilužį .
Atsakyti