Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos Nr.53

QUOTE(Nakviša @ 2015 08 10, 15:12)
Šiaip iš senų laikų diskusijų su diedas, tai jie deklaruodavo,  kad jiems taip fainiau. Daugiau jokių pašalinių minčių ir aliuzijų į patiniškus instinktus

tai taip. Tą daugelis vyrų akcentuoja. Bet man visgi įdomus ir pačios autorės paaiškinimas kodėl ji nesustabdė? Ypač jei buvo toks abiejų susitarimas. Vadinasi seksas su prezervatyvais buvo aktualus abiems. Ir staiga vienas "pamiršo", o kitas kažkodėl nepriminė. Klausimas kiek iš tiesų abiems svarbu ir kas jiems svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 08 10, 15:13)
man atrodo kartais, kad kai kuriems zmonems reikia adrenalino. Kas su guma nuo tv boksto soka, kas su meiluziu be apsaugos smaginasi.

lotuliukas.gif na, jeigu kartais meiluze ateitu su "dovana" prie jo duru, tai soktu ir nuo boksto be gumos.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 08 10, 13:42)
Myli ir nori susilaukti vaikų.

lotuliukas.gif

Negerbia jei taip elgiasi.. Jo paties smagumas be gumytės rūpi labiau nei tavo sveikata, matyt galvoja, kad pasidarysi abortą ir tiek..
Papildyta:
QUOTE(gera_pukuota @ 2015 08 10, 14:21)
tai taip. Tą daugelis vyrų akcentuoja. Bet man visgi įdomus ir pačios autorės paaiškinimas kodėl ji nesustabdė?

Įsivaizduoju tikėjosi, kad laiku "ištrauks".
Atsakyti
QUOTE(gera_pukuota @ 2015 08 10, 15:08)
a rimtai gi, kažkaip blogai suskaičiau.
Šiaip jau aš kitaip paklausčiau - kodėl pati šios istorijos autorė matydama, kad anas be apsaugos, jo nesustabdė. Jei man gumytės yra svarbu, jei aš būtent jų dėka saugausi nuo nėštumo ir ligų, tai be gumytės neprieitų artyn. Visa aistra akimirksniu išgaruotų pamačius neapsaugotą įrankį.
Nafik susitarimas, kurio abu nesilaiko? o paskui sėdi ir analizuoja "Kodėl?"  g.gif

Jei nepaklausė jo ir nesustabdė, tai matyt pati taip irgi norėjo, gal tikrai pastoti nori? Man tai irgi keistas klausimas. Jaučiu pasismagint moteriškė užsimanė sm, jei net nežino kiek laiko susitikinėja. biggrin.gif
Atsakyti
O sudetinga buvo paklausti, kodel taip darai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2015 08 10, 18:42)

Įsivaizduoju tikėjosi, kad laiku "ištrauks".

O jums, moteriškei su tam tikrais pomėgiais, nešovė į galvą, kad ji tuo metu buvo prirakinta prie lovos ir su burnos kamščiu? cool.gif Nei paklausi, nei sustabdysi jau tuomet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 08 10, 21:40)
O jums, moteriškei su tam tikrais pomėgiais, nešovė į galvą, kad ji tuo metu buvo prirakinta prie lovos ir su burnos kamščiu?  cool.gif Nei paklausi, nei sustabdysi jau tuomet biggrin.gif

ahahahah lotuliukas.gif
jus ir vel cia su savo fantazijom?
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 08 10, 23:13)
ahahahah  lotuliukas.gif
jus ir vel cia su savo fantazijom?

Taip. MES vėl čia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 08 10, 20:40)
O jums, moteriškei su tam tikrais pomėgiais, nešovė į galvą, kad ji tuo metu buvo prirakinta prie lovos ir su burnos kamščiu?  cool.gif Nei paklausi, nei sustabdysi jau tuomet biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet po visko irgi nepaklause kodel. Ar anas neatrises ir kamscio neisemes isejo? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 08 11, 00:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet po visko irgi nepaklause kodel. Ar anas neatrises ir kamscio neisemes isejo?  ohmy.gif

Ne. Kamštį tai jis ištraukė, bet kadangi jis yra dominantas, o ji nuolankioji, tai ji negali kalbėti be atskiro jo leidimo. Ir susisiekti su juo, kad viską išsiaiškintų, dabar niekaip negali. Nes dominantas nedalina kontaktų ir tik pats susisiekia su savo nuolankiosiomis cool.gif
Atsakyti
na ir prifantazavot į gumyčių temą lotuliukas.gif

dėl nėštumo: yra escape metodas, net paauglės jį žino.
dėl ligų: gal ji tikra, kad yra vienintelė jo meilužė.
čia tik pvz.

o į konkretų klausimą kodėl: mano nuomone, seksas su prezervatyvais tas pats kas bučiniai per stiklą. vyrai šį teiginį padvigubins. gero pojūčio noras susijaudinimo akimirką nugalėjo ir tiek. bet apie pagarbą rimtai susimąstyčiau. tie patys escape yra žala moters sveikatai.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 08 10, 11:13)
Kodėl jūs nepriminėt jam, kad reikia apsaugos? Gal žmogus įsijautė, aistra valdė, tai ta apsaugą gal ir pamiršo, arba jaučiasi saugus, jumis pasitiki. Dėl apvaisinimo, tai nežinau, kaip tik manyčiau, kad šito turėtų bijoti, visgi vedęs.  g.gif

QUOTE(mrau @ 2015 08 10, 19:12)
Negerbia jei taip elgiasi.. Jo paties smagumas be gumytės rūpi labiau nei tavo sveikata, matyt galvoja, kad pasidarysi abortą ir tiek..

Jusu postai tarsi sviezaus oro gusis. Be nereikalingu fantaziju. 4u.gif

QUOTE(off-line @ 2015 08 10, 11:34)
Dėkoju  biggrin.gif Dar turiu variantą, kad jis astronautas, nes buvimas kosminėje stotyje būtų rimta priežastis, dėl ko ilgą laiką negalėsite jo nieko paklausti ta tema. Bet net ir tai nepaaiškina, kodėl šito dalyko nepanorote išsiaiškinti tik jam įvykus.
O faktų beveik nėra.

ir vel fantazuojate.

faktu pateikta tiek kiek man norisi ax.gif turiu berods tam teise.

QUOTE(velnio_nešta @ 2015 08 10, 12:12)
As ir manau, kad nori patvirtinimo, jog jausmai suzaide biggrin.gif Tipo isimylejo biggrin.gif Gal ir taip, gal ir ne ax.gif moteris iki siol bande vadovautis galva ir laikyti viska aistros lygmenyje, o kai galva pradeda nebeisnesti ir nesugeba paaiskinti kazkokiu veiksmu, tai jau prasideda meiles-seiles ax.gif
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 08 10, 15:31)

Kad lyg turejo jis tu gumyciu.
As tai jau irgi galvoju, kad tikriausiai myli labai ir galvoja, kai meiluze pastos, tai padarys staigmena  ir issiskirs su zmona (jei ant kaledu pasitaikys, tai isvis super butu). Tada tai jau tikrai tikrai. Ir ilgai ir laimingai gyvens.  wub.gif

Ziuriu ir toliau smaginates bigsmile.gif

Ir is kur pas moteris tas sugebejimas is muses padaryti drambli doh.gif

QUOTE(Nakviša @ 2015 08 10, 15:12)
Myli ir nori susilaukti vaikų.

Aciu uz si uz sirdies griebianti posta. 4u.gif Jau spejau uzsisakyti vestuvine suknele lotuliukas.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Nakviša @ 2015 08 10, 15:42)
Daugiau jokių pašalinių minčių ir aliuzijų į patiniškus instinktus

Instinktai nera valdomi samoningai. Cia tik siaip, tarp kitko, prisiminus mano pirmaji posta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LostInTranslation: 10 rugpjūčio 2015 - 23:35