Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos Nr.53

QUOTE(LostInTranslation @ 2015 08 11, 00:33)

Instinktai nera valdomi samoningai. Cia tik siaip, tarp kitko, prisiminus mano pirmaji posta  ax.gif

Nu tai ir gerai. Jis nesąmoningai nori jus apvaisint. Jūs savo ruožtu nesąmoningai norite nuo jo vaiko. O per tą laiką ir ta užsakyta vestuvinė suknelė spės ateit biggrin.gif

O jei rimčiau, tai aš jaučiuosi įsiskaudinus. Kodėl mrau teiginys, kad jis jūsų negerbia, jums tiko, o mano pirminis pasakymas, kad jis šiknius, ne? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 08 11, 01:30)
O jei rimčiau, tai aš jaučiuosi įsiskaudinus. Kodėl mrau teiginys, kad jis jūsų negerbia, jums tiko, o mano pirminis pasakymas, kad jis šiknius, ne?  cry.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 08 10, 23:22)
dėl nėštumo: yra escape metodas, net paauglės jį žino.
dėl ligų: gal ji tikra, kad yra vienintelė jo meilužė.
čia tik pvz.

nu dar jis su zmona turbut miega. o ji kazi tikra ar zmona miega tik su juo? biggrin.gif
Atsakyti
LostInTranslation, o ką jums duoda tas meilužis gero? Jums adrenalino gyvenime trūksta? Beje, kiek jums bent apytikriai metų? Klausiu šių klausimų, nes jei čia parašėte, turbūt ne tik dėl kažkokios apsaugos naudojimo ar ne, bent man taip atrodo... Jūs apskritai esat patenkinta šia padėtimi? Nes jei jau žaidžiat tokius žaidimus, kažkodėl tą darote... g.gif
Atsakyti
Pradžioj dar skaičiau, o paskui ėmė darytis absurdiška. Klausti turėtum to savo meilužio; pakentėsi tą "kurį laiką", kol sugrįš. Jeigu jau tiek daug laiko bendraujate, kad net nebesuskaičiuoji, tai tokį paprastą klausimą tikrai turėtum sugebėti išlementi. Dar nesu to mačius, kad klausimas apie kažkokio vyro sprendimą neapsimauti būtų pateiktas SM dalyvėms. O gal čia kaip totalizatorius - nuuuu, atspėėėėkiiiit, kodėėėėėėl? doh.gif
Atsakyti
siaip gal zmogus pasigirti atejo, koooki meiluzi susirado.
Atsakyti
Aš tai galiu konkrečiai atsakyt: jam px. Px sava sveikata, tava sveikata ir žmonos sveikata. Px galimi vaikai. Kam svarbiausias savas malonumas, juk be gumos fainiau.

O vat klausimas tau, kodėl tu jam gumelės neuždėjai, yra žymiai svarbesnis. Į jį pačiai sau vertėtų atsakyt

Pažįstu vieną tokį pxuistą cool.gif . Su žmona 2 vaikus augina ir dar per gyvenimą 2 meilužėms po vaiką padaręs yra. Beje, infekuotas hepatitu C. Vyras rimtas, turi protingą darbą, ne koks bomžas. Tai vat tad toks smagumėlis rolleyes.gif . Gal šios istorijos herojės meilužis yra tas padaras pvz cool.gif .
Čia šiaip pamastymui visoms be apsaugos meilužiaujančioms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 11 rugpjūčio 2015 - 15:15
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 08 11, 00:46)
nu dar jis su zmona turbut miega. o ji kazi tikra ar zmona miega tik su juo?  biggrin.gif

taip mąstant ir savo vyro turėtumėt neprisileist be gumytės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Skonis @ 2015 08 11, 13:38)
Pradžioj dar skaičiau, o paskui ėmė darytis absurdiška. Klausti turėtum to savo meilužio; pakentėsi tą "kurį laiką", kol sugrįš. Jeigu jau tiek daug laiko bendraujate, kad net nebesuskaičiuoji, tai tokį paprastą klausimą tikrai turėtum sugebėti išlementi. Dar nesu to mačius, kad klausimas apie kažkokio vyro sprendimą neapsimauti būtų pateiktas SM dalyvėms. O gal čia kaip totalizatorius - nuuuu, atspėėėėkiiiit, kodėėėėėėl?  doh.gif

jei skaityt absurdiška, tai komentuot turėtų būt irgi wink.gif

sutinku, tas klausimas nelabai logikos turintis, na bet jei žmogui rūpi...
kaip nelabai logiškas ir šios temos skaitovių elgesys - ateina, aploja, išvaiko visas, o paskui verkia, kad serialas išsisėmė, nieks neberašo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M: 11 rugpjūčio 2015 - 18:17
QUOTE(off-line @ 2015 08 10, 20:40)
O jums, moteriškei su tam tikrais pomėgiais, nešovė į galvą, kad ji tuo metu buvo prirakinta prie lovos ir su burnos kamščiu?  cool.gif Nei paklausi, nei sustabdysi jau tuomet biggrin.gif

Kadangi buvo liepta nefantazuot, tai ir neprikuriu. Nestatau savo diagnozės kitoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 08 11, 18:16)
sutinku, tas klausimas nelabai logikos turintis, na bet jei žmogui rūpi...
kaip nelabai logiškas ir šios temos skaitovių elgesys - ateina, aploja, išvaiko visas, o paskui verkia, kad serialas išsisėmė, nieks neberašo biggrin.gif

a tipo mes lojam norint isvaikyt. Proto bandom ikresti, dievazi. Nevertinat pastangu. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 08 11, 22:49)
a  tipo mes lojam norint isvaikyt. Proto bandom ikresti, dievazi. Nevertinat pastangu.  cray.gif

Mes jų proto balsas biggrin.gif
Atsakyti
as atsiprasau, isiterpsiu, kazka praleidau, o kadangi tai vienas is mamkose megstamiausiu mano serialu LostInTranslation meiluzis furistas? g.gif
Atsakyti