Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos Nr.53

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 08 16, 19:02)

Tikiuosi sekantis lygmuo bus pabaiga  bigsmile.gif

me boho, jei teisingai pamenu, jūs dar nesat meilužiai? sekantis etapas - tai turi minty?
truputis savos patirties: aš, kai viskas prasidėjo, supratau, kad nebevaldau savęs ir ėjimas iki galo buvo vienas iš argumentų, kad žaidimas, tapęs be nežinomųjų, pagaliau bus kontroliuojamas, paragausiu ir ramiai padėsiu tašką. deja.deja....
jei tiks tobulai kaip meilužis -rizikuojat klipmti giliai sad.gif patarimas: jei gali - dėk tašką dabar pat.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 08 16, 20:08)
me boho, jei teisingai pamenu, jūs dar nesat meilužiai? sekantis etapas - tai turi minty?
truputis savos patirties: aš, kai viskas prasidėjo, supratau, kad nebevaldau savęs ir ėjimas iki galo buvo vienas iš argumentų, kad žaidimas, tapęs be nežinomųjų, pagaliau bus kontroliuojamas, paragausiu ir ramiai padėsiu tašką. deja.deja....
jei tiks tobulai kaip meilužis -rizikuojat klipmti giliai sad.gif patarimas: jei gali - dėk tašką dabar pat.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nezinau, nezinau g.gif . Ka tai galetu reiksti unsure.gif ... Galvoju ir taip ir anaip, niekaip nesuprantu verysad.gif . Tikriausiai durnas esu. Isdaviau... verysad.gif O isdaviau savo brangiausia dziaugsma. Dziaugiausi ir as, ir dziaugesi mano dziaugsmas. Bet po mano poelgio, nezinau ar jau besidziaugs mano dziaugsmas. Sakiau, kad pasitaisysiu. Bet ar ar paitikes? Ar betikes manim? O buvo taip.Viena karta netolimoje praeityje, papietaves, vietoj pieno isgeriau vandens biggrin.gif . Kaip manot? Atleis man pienas lotuliukas.gif ? Ir ka tai galetu reiksti toks mano poelgis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2015 08 19, 22:45)
Nezinau, nezinau g.gif . Ka tai galetu reiksti unsure.gif ... Galvoju ir taip ir anaip, niekaip nesuprantu verysad.gif . Tikriausiai durnas esu. Isdaviau... verysad.gif O isdaviau savo brangiausia dziaugsma. Dziaugiausi ir as, ir dziaugesi mano dziaugsmas. Bet po mano poelgio, nezinau ar jau besidziaugs mano dziaugsmas. Sakiau, kad pasitaisysiu. Bet ar ar paitikes? Ar betikes manim? O buvo taip.Viena karta netolimoje praeityje, papietaves, vietoj pieno isgeriau vandens biggrin.gif . Kaip manot? Atleis man pienas lotuliukas.gif ? Ir ka tai galetu reiksti toks mano poelgis? rolleyes.gif

Kad jau, kaip rašot, durnas esat - jums padėsiu - gastronominių džiaugsmų skyrelis yra čia:
http://www.supermama...hp?showforum=99

O dėl pokalbių su pieno pakeliais - gal i kertelę sielai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 08 20, 09:26)
Kad jau, kaip rašot, durnas esat -  jums padėsiu - gastronominių džiaugsmų skyrelis yra čia:

O dėl pokalbių su pieno pakeliais - gal i kertelę sielai ?  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 08 20, 10:26)
Kad jau, kaip rašot, durnas esat -  jums padėsiu - gastronominių džiaugsmų skyrelis yra čia:

O man atrodo, kad Mobatas labai tiksliai perkeltine prasme nusakė situaciją apie neištikimybę.
Atsakyti
Atsibodo gi man mano pagunda... pagaliau... po 7 men... gal duos dievas grisiu i doros kelia? Tik kad man jis siek tiek naudingas, dabar suku galva kaip susideliot naujus santykius... kaip nepaleist rysio, bet rist meiluziavimus... dabar didziausias galvos skausmas man ne jausmai, o kaip reiks gyvent prie priprastu maloniu pramogu...?
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 09 17, 17:45)
Atsibodo gi man mano pagunda... pagaliau... po 7 men... gal duos dievas grisiu i doros kelia? Tik kad man jis siek tiek naudingas, dabar suku galva kaip susideliot naujus santykius... kaip nepaleist rysio, bet rist meiluziavimus... dabar didziausias galvos skausmas man ne jausmai, o kaip reiks gyvent prie priprastu maloniu pramogu...?

ooh, kaip džiugu skaityt tokius parašymus thumbup.gif su kuo ir sveikinu 4u.gif
na, o dėl ryšių išlaikymo priklausys nuo jo požiūrio. protingas meilužis turėtų normaliai priimt faktą, kad nusprendei grįžt į doros kelią wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2015 09 19, 23:14)

pasayit, kaip nepaslysti biggrin.gif kokį gerą argumentėlį? jog atšoktų noras biggrin.gif

Tam pačiam puslapy buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 09 17, 17:45)
Atsibodo gi man mano pagunda... pagaliau... po 7 men... gal duos dievas grisiu i doros kelia?

Sveikinu smile.gif

Man kažkaip nepraeina dar..
Atsakyti
Vilnoja, neverta trint, geriau registruotis no name wink.gif

Argumentai:
1. kaltė, sąžinė
2. rizika
3. jei tiks kaip meilužis - ilgai ir neprognozuojamai
4. galimi nusivylimai
5. visada liks neištikimybės fakto jausmas santykiuos su teisėtu
6. etc

smile.gif

bet jei to nori labiau nei pasaulio - potyriai bus saldūs ir nepamirštami. tik spręsk pati, ar gebėsi tvarkytis su pasekmėm...
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 08 20, 11:26)

demesio trukumas zmogeliui unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti