Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

spoorga, tikrai gražūs augaliukai thumbup.gif

chardone įsivaizduoju kaip naujokei smagu sulaukti kiekvieno žiedelio wub.gif Aš daug metų auginu ir tai džiugina kiekvienas žiedas, ypač tų kokių neturėjusi mirksiukas.gif
Tik jūsų per didelės nuotraukos, ištempė lapą (gal tik mano kompo g.gif )
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2016 04 09, 17:40)
Tai labai norejau pasidziaugti, siandien prazydo sakyciau ciklameno spalvos,

Smagu. Grazi spalvyte. As irgi vienais metais buvau nusipirkus panasia spalva. Labai gerai augo ir zydejo. Bet per ziema neislaikiau. Sunyko.
Šiaip pernai Calais ir Begrpalais labai grazios buvo. Siemet prisidauginau pati. Kitam balkone tuose pakabinamuose vazoneliuose auginsiu.

Vidam, aciu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 09 balandžio 2016 - 18:06
QUOTE(spoorga @ 2016 04 09, 17:13)
Sveikos.
Vakarykstis pirkinys is Ermitazo.

Dingo mano foto. Bandau dar karta (Sorry)user posted image
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2016 04 09, 22:04)

geras pirkinys. Bus žiedų nemažai 4u.gif
Atsakyti
Kaipmanot, dabar apskabyt, ar palaukt, kol gerai prigis g.gif

Sveikos
Atsakyti
Gal yra kas parduoda palergoniju ?
Norėčiau isigyti rožiažiedžių, o gal ir kitų rūsių smile.gif
Parasykite i az.
(Kažkada buvo man rašius mergina su nemažai palergonijų rūšių, žiedelių foto atsiuntė, bet gaila išsitrynė žinutės.)
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2016 04 10, 07:59)
Kaipmanot, dabar apskabyt, ar palaukt, kol gerai prigis  g.gif

Neauginu svyrančių, bet apskabymas tikrai nepakenks prigijimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 04 10, 11:07)
Neauginu svyrančių, bet apskabymas tikrai nepakenks prigijimui  smile.gif

aciu
As, kai savas dauginu (krumines), tai palaukiu, kai pro skaidrios vienkartines stiklines krasteli pasimato sakneles, tada skabau virsune, man taip uztikrinciau gaunasi blush2.gif Bet pavasari jos labai greit naujais lapukais, naujom sakutem "apsipila".
Atsakyti
Kai sodinu šakutes dauginimui, tai ir aš negnaibau, nes sodinu tokio dydžio kad nėra ko nugnybti biggrin.gif Bet jei gaunu šakelę ilgą, kurią eina padalinti į du auginukus, tai dalinu per pusę. Prigyja abi ir su viršūne ir be jos.
Atsakyti
Gal kas parduoda pelargonijas? Norėčiau raudonos spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
Dar paklaust norejau, ar ziedus raskyt? Na pilnos mano naujosios pirktines ziedu, keli jau net issiskleide per siandien diena

Sveikos
Atsakyti
Kitos rašo kad skabo, o aš niekada neskabau, džiaugiuosi kiekvienu žieduku mirksiukas.gif Jei nepajėgs pražysti patys nudžius:) Nes nuskinsi, o jos vistiek leis žiedukus, nes toks jau jų būdas. Juo labiau kad augaliukai gražūs, ne kokie nuosprogos smile.gif
Atsakyti