Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(spoorga @ 2016 04 11, 21:56)
Dar paklaust norejau, ar ziedus raskyt? Na pilnos mano naujosios pirktines ziedu, keli jau net issiskleide per siandien diena

Sveikos

O kam skinti? Nori žydi, nenori lai auga mirksiukas.gif sutinku Su Vidam
Atsakyti
Pirmieji žiedai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveki,

Mergaites,gal kuri auginate pelargonija Salmon Komtess?Labai ieskau,gal pasidalintumet?Aciu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Bandysiu auginti šią gražuolę smile.gif
Parsinešiau daigus, vienas nemažas daigas, jau su žiedukais, kiti nedidukai. Deja, lapai pradėjo gelsti. Kaip teko skaityti, gelsta dėl magnio trūkumo. Ar galima tokius jaunučius tęšti? Kodėl dar gali geltonuoti lapai? Skaičiau kad ir dėl per didelės drėgmės, bet dabar nelaistau kol kas, žemė jau išdžiūvo, bet lapai vis tiek geltonuoja. Ir kokioje vietoje dabar geriausia būtų laikyti, kol jauni, ar netrūks joms saulės, jei laikau ne saulėtoje vietoje? smile.gif
O gal žemė netinkama? Ar gali taip būti? Koks PH geriausias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teisybes_ieskotoja: 18 balandžio 2016 - 09:09
http://www.vlmedicin...ia-pelargonijos

Pelargonijos - močiutėms, bet man nuo jaunystės jos patinka, gal su nervais netvarkoj g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2016 04 18, 09:48)
http://www.vlmedicin...ia-pelargonijos

Pelargonijos - močiutėms, bet man nuo jaunystės jos patinka, gal su nervais netvarkoj g.gif ?

viskas tvarkoje smile.gif tiesiog per laiką išgrynini kokia gėlė iš tikro yra verčiausia...
Atsakyti
Viskas tvarkoje su nervais biggrin.gif
Kai dabar pelargonijų tokia įvairovė, tai tapo visų mylima gėle wub.gif O dar dėl savo nereiklumo, priežiūros paprastumo, lengvo dauginimo, gausaus ir ilgo žydėjimo, žiedų spalvingumo ir grožio...vienu žodžiu tikras gėris thumbup.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 04 18, 10:05)
Viskas tvarkoje su nervais biggrin.gif 
Kai dabar pelargonijų tokia įvairovė, tai tapo visų mylima gėle wub.gif  O dar dėl savo nereiklumo, priežiūros paprastumo, lengvo dauginimo,  gausaus ir ilgo žydėjimo, žiedų spalvingumo ir grožio...vienu žodžiu tikras gėris  thumbup.gif  wub.gif  biggrin.gif

Va dėl šių priežasčių aš jas ir išsirinkau, o labiausiai dėl nesudėtingo auginimo, kad nereikės vasarą kur ilgiau išvažiavus prašyt kad kas bėgtų laistyti smile.gif
Atsakyti
Sveiki, penktadieni pirkau svyranciu pelargoniju daigelius. Klausimas: kada galima jas jau patresti? Ir kokias trasas rekomenduotumet?
Atsakyti
mazinu savo turta smile.gif paveiksluota 2016.04.26
user posted image
user posted image
Sviesiai ruzava palergonija 3€
user posted image
user posted image
Skaisciai violetine ciklameno spalvos palergonija 3€
Atsakyti
Mano pirkti daigai niekaip neprigijo, nesuprantu kodėl sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 04 26, 13:26)
Mano pirkti daigai niekaip neprigijo, nesuprantu kodėl sad.gif

Neisivaizduociau kodel... nes sios geles puikiai dauginasi sakelemis. smile.gif Lauzi sakele, kiši į žeme ir prigyje. Visad prigyja.
Atsakyti