Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Labai daug kas nuo substrato priklauso. Turiu 6 vnt. persodintų į kažkokią kompostinę žemę ir jos ten vegetuoja, kai tuo tarpu vėliau pirktos yra trigubai didesnės. Auga paprastam durpiniam substrate.
Iš tos plėvelės visada išvynioju būtinai, nes yra skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliuke41 @ 2016 04 27, 09:39)
Prazydo ilgai laukta PAC VIVA ROSITA wub.gif Na grozis neispasakytas jos wub.gif Buvo verta laukti wub.gif

Pas mane yra PAC Viva Carolina irgi labai graži. Jau pernai žydėjo, o šiemet dar tik pumpurai sukrauti. Tik tiek kad ji yra vyjoklinė, tai turiu rišti.
Vaiduokliuke, gaila kad nemoki įkelti nuotraukų, nes labai įdomu pamatyti Rositą smile.gif
Atsakyti
Vidam,tiek ta PAC VIVA CAROLINE tiek PAC VIVA ROSITA labai labai grazios :wub:Su CAROLINE neisejo man susidraugauti.Gal todel,kad svyranti g.gif O ROSITA tai zydi
mazom rozytem wub.gif Taip kaip nuotraukose internete.Realiai ir dar graziau wub.gif Dziugina ji mane labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2016 04 27, 07:38)
Dėčiau juos šviesiausion vieton,  laistyčiau retai, ir gal atsipaipalios dar.. g.gif 
Beje, gal pražiūrėjau - svyrančios ar kompaktinės pas jus?

Aš irgi dar tikiuosi, kad viskas bus gerai, labai norėjau turėti šių gėlyčių šiemet smile.gif
Pas mane kompaktinės.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 04 27, 07:54)
sakykit, o daigiukai buvo tabletėje įšaknydinti? Tabletės plėvelę nuėmėt ar palikot? Prieš sodinant gerai atmirkėt daigiukus?  g.gif

Plėvelę nuėmiau, bet daigiukų neatmirkiau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2016 04 27, 07:58)
Keista kad pelargonijos pas kažką  numiršta biggrin.gif

Man irgi keista, nes atrodo nelepnios biggrin.gif O tuo labiau, kad nerandu priežasties, kas joms nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 04 27, 14:47)
Aš irgi dar tikiuosi, kad viskas bus gerai, labai norėjau turėti šių gėlyčių šiemet smile.gif
Pas mane kompaktinės.
Papildyta:

Plėvelę nuėmiau, bet daigiukų neatmirkiau  unsure.gif
Papildyta:

Man irgi keista, nes atrodo nelepnios biggrin.gif O tuo labiau, kad nerandu priežasties, kas joms nepatinka smile.gif

Pirktinių daigelių aš irgi nemirkau.
Aukščiau nosį, gal dar viskas joms bus gerai. Jei jau visai numiros, galiu padovanot porą, prisidauginau šiemet, kad užtektų, ir panašu, kad biškelį per daug smile.gif
Atsakyti
Labuka mergaites smile.gif Paziurejau internete PAC VIVA CAROLINE pelargonija,oooo jau grozis tai nerealus wub.gif Man jos reikia,labai labai laaaabai bigsmile.gif Gal kas turite daigiuka parduoti arba zinote is kur galima nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane nebuvo tokia įspūdinga kaip internete, spalvos ne tokios, bet visvien labai patiko. Svarbiausiai žiedai didelės rožytės, ne tokios kaip kai kurių vos nago didumo.
Įdedu pernai metų nuotrauką. Buvo tik viena šakelė ir turėjo tik du žiedukus.Šiemet jau dvi šakutės ir pumpurų kokie keturi yra, žiūrėsim kaip žydės.
Pac Viva Carolina

user posted image

Aš pirkau nemažai, gal net iš trijų augintojų FB pelargonijų grupėje.

https://www.facebook...63260847176171/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 27 balandžio 2016 - 19:22
QUOTE(Vidam @ 2016 04 27, 19:21)
Pas mane nebuvo tokia įspūdinga kaip internete, spalvos ne tokios, bet visvien labai patiko. Svarbiausiai žiedai didelės rožytės, ne tokios kaip kai kurių vos nago didumo.
Įdedu pernai metų nuotrauką. Buvo tik viena šakelė ir turėjo tik du žiedukus.Šiemet jau dvi šakutės ir pumpurų kokie keturi yra, žiūrėsim kaip žydės.
Pac Viva Carolina

Aš pirkau nemažai, gal net iš trijų augintojų FB pelargonijų grupėje.

https://www.facebook...63260847176171/

Grazi kokia wub.gif man visos geles grazios,bet va kaikurias pamatai ir tiesiog isimyli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meganija: 27 balandžio 2016 - 19:33
Ką daryt: nenuėmiau tos plėvelės doh.gif Sodinau prieš dvi sav. Ar kapstytis ten? Ar palikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2016 04 27, 21:01)
Ką daryt: nenuėmiau tos plėvelės  doh.gif  Sodinau prieš dvi sav. Ar kapstytis ten? Ar palikti  g.gif

Vienais metais eksperimento delei sodinau savo svyrancias nuo vienu nuimdama plevele, nuo kitu ne. Niekuom absoliuciai geles nesiskyre.
Siemet nuemiau nuo visu. siaip. Smagu buvo lupineti

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2016 04 27, 20:11)
Vienais metais eksperimento delei sodinau savo svyrancias nuo vienu nuimdama plevele, nuo kitu ne. Niekuom absoliuciai geles nesiskyre.
Siemet nuemiau nuo visu. siaip. Smagu buvo lupineti

Sveikos  4u.gif

Ačiū 4u.gif Tai taip ir paliksiu - nebesikuisiu po jas irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos, atsiprašau, nebežinau kur pardavimų pirkimų tema, tai siūlau čia blush2.gif .
Turiu šių pelargonijų jau paaugintų ir daigų perteklių. Parduodu.
Šiuo metu žydinčios: Denise, Sandown, Godshill, balta pilnavidurė.
Ruošiasi žydėti: Pink Splash, ryškiai rožinės svyrančios, Fireworks Scarlet, Milfed Gem.
Rašykit į az, besidominčioms atsiųsiu ir foto ax.gif
Godshill, būtent šią.
user posted image
Svyrančios žydės taip. Pelargonijos susodintos po 2 šakeles, dabar jos apie 20 cm ilgio su sukrautais pumpurais. Nuotraukoje tolėliau matosi suaugusios Sandown, už jos - Denisė.
user posted image
Paprastos pilnavidurės baltos (pernai metų foto)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 28 balandžio 2016 - 08:18