Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 15, 12:26)
o  as vakar paziurejau, bromazepamas yra 3 ir 6 mg, tai kai klausiau apie didesnes dozes, kiek mg turejome omenyje?  rolleyes.gif  pas mane 3mg

3 mg
Atsakyti
QUOTE(Reja22 @ 2015 07 15, 11:30)
Tai man vakar nueme valdoxana fuanxoli ir menesiui parase situs du,nes sake pirma nemiga susitvarkyt reikia.gal depresijos nebelike.pas mane bipolinis sutrikimAs

Kuo pasireiškia Tavo bipolinis sutrikimas, man vienas iš gydytojų irgi jį nustatė, bet man pačiai taip neatrodo ir kiti gydytojai irgi nenustatė.
Atsakyti
QUOTE(mansunku @ 2015 07 15, 14:20)
Kuo pasireiškia Tavo bipolinis sutrikimas, man vienas iš gydytojų irgi jį nustatė, bet man pačiai taip neatrodo ir kiti gydytojai irgi nenustatė.

Pusmeti ar maziau duobe. O kita laika perdeta manika lekiu darai apzioju daug daugiau nei iprastai zmones gali.
Atsakyti
QUOTE(Reja22 @ 2015 07 15, 16:34)
Pusmeti ar maziau duobe. O kita laika perdeta manika lekiu darai apzioju daug daugiau nei iprastai zmones gali.

kai uzeina manija tu supranti, kad tai manija? ar tiesiog atrodo, kad viskas grizo i savo vezias, pagaliau baigesi depresija ir tu jautiesi gerai. ar seniai diagnozavo? ar duobe buna tuo paziu metu laiku, ar gali ja prognozuoti ateinant ir mazdaug zinai kas ja issaukia? ar manijos metu jautiesi laiminga?

jeigu nenori, gali nieko neatsakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cremaster: 15 liepos 2015 - 20:46
QUOTE(Reja22 @ 2015 07 15, 12:09)
sveikos,ka manot apie lorafena nemigai iveikt?ir dar kazkoki is k raides gal kvintepianas ar koks velnias...

Gydytojos klausyk.
Manęs lorafenas nemigdo. Psichė sakė, kad prie jo priprantama, be to gadina atmintį ir "jauniems" stengias jo nerašyt.
Nors man buvo išrašius lorans. Lyg ta pati veiklioji medž., bet sakė, kad ten kitkas. Tas migdė. Taip užmigdydavo, kad galėjau parą miegot.
Ir čia skirtingi dalykai - lorafenas yra traleliuškės, kaip vadinu, t.y., ilgalaikio poveikio tikrai neturi. Kvetiapino neragavau, bet žinau, kad migdo. Mačiau. Tas yra visai kas kita - neuroleptikas.

QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 15, 12:32)
neseniai buvo mini diskusija apie BS . ar tiesa, kad sergantysis pats nesuvokia ir nepripazista sito?

QUOTE(cremaster @ 2015 07 15, 21:43)
atrodo, kad viskas grizo i savo vezias, pagaliau baigesi depresija ir tu jautiesi gerai.

Mano pažįstamas manijakas, kuriam depresija tęsias daug trumpiau, nei manijos, būtent taip ir jaučias, kad sugrįžo į vėžes.
Kada manija nepripažįsta, arba pripažįsta sunkiai.
Bet kad bipolinis puikiai suvokia ir pripažįsta. Jei ne sunkūs depresiniai periodai, aišku, kad nepripažintų, nes kaip gi gali žmogui atrodyti, kad su juo kažkas ne taip, kai jaučias afigienai gerai, vaikšto pasišokinėdamas ir jaučias pasaulio valdovu.

Šiaip aš irgi manijakė, C10. Man taip sakė, taip parašyta. Reikalauju, kad iššauktų man maniją. Kol kas nepavyko. Tai aš jais nebetikiu.

Lexą man visad 3mg rašydavo. Tai turbūt tokį ir geriu. Tingiu žiūrėt db. Išvis man ką girdo, tą geriu, kur veža, ten važiuoju. Man jau dzin.
Papildyta:
Eikit Žalgirio mūšio švęst. Aš tai kryžiuotė. Man gedulas.
Atsakyti
O kaip ta bipolini nustato, jeigu zmogus periodais jauciasi gerai?
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 07 15, 22:21)
O kaip ta bipolini nustato, jeigu zmogus periodais jauciasi gerai?

Man tai nustatė psichuškėj uždavinėjant kompromituojančius klausimus apie visokius gyvenimo įvykius nuo tada, kai mamos pieną gėriau, iki šių laikų.
Kaip suprantu, testai irgi šį tą gali pasakyt.

Mano minėto pažįstamo atvejis tipinis bipolikams - atgulė į ligoninę dėl sunkios D. Žinoma, irgi iškamantinėjo, ir diagnozavo. Bet ten akivaizdus atvejis. Be to vaikystėj būta hiperaktyvaus.

Nepasiduodanti gydymui depresija irgi yra vienas bipolinio požymių.

Nžn., ar poliklinikoj diagnozuoja tokius sutrikimus, nes ne viena psichė sakė, kad tokiom diagnozėm nesisklaidoma. Ir išvis pirmiausia rašo švelnesnę, kai žmogus kreipias pirmus kartus, kad neperdėti netyčia ko nėra.

BS skaitos nepagydomas.

Žo, nustatoma tada, kai jaučias blogai, ne kai euforijoj.
Atsakyti
pavargau.

vėl blogai su galva, tai skaudatik atsikėlus, tai duria, tai dar kas.

rėmenį ėda, vaistai nepadeda.
Atsakyti
Aš tai biškį nesuprantu savo nuovargio priežasties. Tikrai nepervargstu, bet jausmelis kaip plytas krovus ir vėl.
Darbe atakuoja kažkokie iškrypėliai (ne seksualiniai). Neturiu fantazijos ką su jais daryt. Savininkai į mane įtariai žiūri. Vakar man buvo žiauriai neramu, jaučiaus visai kaip girta. Kai pakilo varyt pietauti, paklausiau KUR ČIA SUSIRUOŠĖT VIDURY DIENOS. doh.gif fool.gif Atsisukus pamačiau dvi išsižiojusias, žado netekusias burnas (nes prieš tai pusdienį, turbūt, žodžio nepratariau). O šiandien, kai vaikė musę, pasakiau, kad tartųsi su ja gražiuoju, nes jei grasins, ji tikrai niekur neiškeliaus savo noru, o be to viską girdėjo, ką negražiai apie klientus šnekėjo, todėl turi kompromituojančios informacijos. Po to supratau, kad gal to nereikėjo sakyt. Bet tiek to.
Todėl ir toliau vaikštau į maximą melstis per pietus.

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 15, 23:37)
Aš tai biškį nesuprantu savo nuovargio priežasties. Tikrai nepervargstu, bet jausmelis kaip plytas krovus ir vėl.
Darbe atakuoja kažkokie iškrypėliai (ne seksualiniai). Neturiu fantazijos ką su jais daryt. Savininkai į mane įtariai žiūri. Vakar man buvo žiauriai neramu, jaučiaus visai kaip girta. Kai pakilo varyt pietauti, paklausiau KUR ČIA SUSIRUOŠĖT VIDURY DIENOS.  doh.gif  fool.gif Atsisukus pamačiau dvi išsižiojusias, žado netekusias burnas (nes prieš tai pusdienį, turbūt, žodžio nepratariau). O šiandien, kai vaikė musę, pasakiau, kad tartųsi su ja gražiuoju, nes jei grasins, ji tikrai niekur neiškeliaus savo noru, o be to viską girdėjo, ką negražiai apie klientus šnekėjo, todėl turi kompromituojančios informacijos. Po to supratau, kad gal to nereikėjo sakyt. Bet tiek to.

negaliu nesijuokti lotuliukas.gif
jeigu jie nepagauna humoro, tai durniai jie, o ne tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 07 16, 00:06)
negaliu nesijuokti  lotuliukas.gif
jeigu jie nepagauna humoro, tai durniai jie, o ne tu  biggrin.gif

Reikalas tame, kad aš nesiekiu juokauti. Dėl musės tai taip, tiek kad nesąmoningai pasakiau garsiai ką galvoju. O dėl to, kur susiruošė, tai juokų omeny išvis neturėjau. Nesakiau to nei piktai, nei juokaudama. Tai buvo tiesiog klausimas, nes su direktoriene darėm vieną bendrą darbą ir man parūpo kur pasiplauna. Bet aš kaip iš medžio iškritus nesusivokiau, kad pietūs, tai nustebau.
Kaip kad čia mane išvadino neempatiška. Tai čia kažkas tokio ir buvo.

Nu bet dzin. Be to praeitą sav. sakė, kad jau priprato prie mano stebuklų (dirbu dar tik kažkelintą mėn.).
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 15, 07:53)
žadejau savo pliusini ikelt. tai kol dar manes neismete... smile.gif
grazuolis,noreciau triusio,bet ,nezinau kaip juo rupintis reiktu,nes bijau tokiu visokiu grauziku.
user posted image

tik ji gaunu paniurkyt mazai, dukra ji minko vis.  biggrin.gif

QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 15, 11:26)
o  as vakar paziurejau, bromazepamas yra 3 ir 6 mg, tai kai klausiau apie didesnes dozes, kiek mg turejome omenyje?  rolleyes.gif  pas mane 3mg
Reja,
ka mes galima manyt.... o ka gydytoja sako?

man tas bromazepamas tik is bedos,kai nieko daugiau neturiu,jei 2po 6mg isgeriu,tai greit suveikia,o siaip vitaminai man jie...

QUOTE(Night13 @ 2015 07 15, 22:37)
Darbe atakuoja kažkokie iškrypėliai (ne seksualiniai). Neturiu fantazijos ką su jais daryt. Savininkai į mane įtariai žiūri. Vakar man buvo žiauriai neramu, jaučiaus visai kaip girta. Kai pakilo varyt pietauti, paklausiau KUR ČIA SUSIRUOŠĖT VIDURY DIENOS.  doh.gif  fool.gif Atsisukus pamačiau dvi išsižiojusias, žado netekusias burnas (nes prieš tai pusdienį, turbūt, žodžio nepratariau). O šiandien, kai vaikė musę, pasakiau, kad tartųsi su ja gražiuoju, nes jei grasins, ji tikrai niekur neiškeliaus savo noru, o be to viską girdėjo, ką negražiai apie klientus šnekėjo, todėl turi kompromituojančios informacijos. Po to supratau, kad gal to nereikėjo sakyt. Bet tiek to.

lotuliukas.gif nu neimanoma nesijuokt...biggrin.gif
man ryt arba poryt tas darbo pokalbis.
Atsakyti