QUOTE(Reja22 @ 2015 07 15, 12:09)
sveikos,ka manot apie lorafena nemigai iveikt?ir dar kazkoki is k raides gal kvintepianas ar koks velnias...
Gydytojos klausyk.
Manęs lorafenas nemigdo. Psichė sakė, kad prie jo priprantama, be to gadina atmintį ir "jauniems" stengias jo nerašyt.
Nors man buvo išrašius lorans. Lyg ta pati veiklioji medž., bet sakė, kad ten kitkas. Tas migdė. Taip užmigdydavo, kad galėjau parą miegot.
Ir čia skirtingi dalykai - lorafenas yra traleliuškės, kaip vadinu, t.y., ilgalaikio poveikio tikrai neturi. Kvetiapino neragavau, bet žinau, kad migdo. Mačiau. Tas yra visai kas kita - neuroleptikas.
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 15, 12:32)
neseniai buvo mini diskusija apie BS . ar tiesa, kad sergantysis pats nesuvokia ir nepripazista sito?
QUOTE(cremaster @ 2015 07 15, 21:43)
atrodo, kad viskas grizo i savo vezias, pagaliau baigesi depresija ir tu jautiesi gerai.
Mano pažįstamas manijakas, kuriam depresija tęsias daug trumpiau, nei manijos, būtent taip ir jaučias, kad sugrįžo į vėžes.
Kada manija nepripažįsta, arba pripažįsta sunkiai.
Bet kad bipolinis puikiai suvokia ir pripažįsta. Jei ne sunkūs depresiniai periodai, aišku, kad nepripažintų, nes kaip gi gali žmogui atrodyti, kad su juo kažkas ne taip, kai jaučias afigienai gerai, vaikšto pasišokinėdamas ir jaučias pasaulio valdovu.
Šiaip aš irgi manijakė, C10. Man taip sakė, taip parašyta. Reikalauju, kad iššauktų man maniją. Kol kas nepavyko. Tai aš jais nebetikiu.
Lexą man visad 3mg rašydavo. Tai turbūt tokį ir geriu. Tingiu žiūrėt db. Išvis man ką girdo, tą geriu, kur veža, ten važiuoju. Man jau dzin.
Papildyta:
Eikit Žalgirio mūšio švęst. Aš tai kryžiuotė. Man gedulas.