Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2015 07 27, 23:43)
Liūdna, kad taip.  verysad.gif

Ką tik kaip mazgote per snukį gavau. Ir ne be nerimų/depresijų/ar kas čia pagalbos. Nors negaliu pasakyt, kad nesitikėjau - viskas buvo puikiai numatoma. Ne tragedija, aišku. Bet čia tik dar 1 požymis, kad žmonėm pasitikiėt negalima. Ir ką aš čia ant šios žemės veikiu... Kažkaip viskas taip... Tai tas, tai anas, ne tragedijos, atrodytų, toli gražu, bet bet tikrai matau, kad šioj žemėj nieko tikro, nei gero nėr.

kas tau ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 07 27, 23:48)
kas tau ?  unsure.gif

Nieko man. Tiksliau, nieko naujo
Atsakyti
Pastipsiu nuo nerimo... Kad tik greičiau pastipčiau, atsibodo kankintis. Naktį mažai numigau, tik kimarinau ir šokinėjau iš miegų...

Miego nenoriu, bet tas skerdimas... Perpiet ateis porimčiai klientai gyvai susitikt, nžn kaip susiimt. verysad.gif Galvoj kaleisdoskopu sukas mintis šliaužt iš darbo artimiausio tilto ieškot ir viską pagaliau baigt.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 27, 22:43)
, kad šioj žemėj nieko tikro, nei gero nėr.

Taip, nera.
Nebent pats susikuri.
Atsakyti
neblogas sitas biggrin.gif http://www.galjuokau...s.d?id=68233856
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 07 28, 13:59)

thumbup.gif
Atsakyti
Nenusižudžiau ir vėl. Bet mano kantrybės taurė tikrai senka. O jūs, negi jau, kad nesilankot čia. Jei taip, tai amžiną atilsį. Sukalbėsiu tris kartus. Negaliu sakyt, kad malonu buvo, tema tokia, kurios geriau nereikėtų ir priešui nelinkėčiau. Bet žmonių tai daug gerų ir malonių čia "sutikau".

Ne be ramiakų įstengiu rašinėt dabar. Ačiū Dievui ir deivei farmacijai, kad tokių turiu. Nors jei neturėčiau, kažin, ar čia sėdėčiau. Keblus klausimas, kaip geriau.

Darbe atkentėjau (ne visąlaik kentėjau, gal netinka taip sakyt, bet momentų buvo daug) val. gyvo bendravimo su besiginčyjančia tarpusavy pora. Drakių nebuvo, ir šiaip, normalūs jie žmonės, gal ir ginčai normalu, neturi gi nuomonės sutapt, bet man tikrai žiauriai sunkios tokios dienos. Net nereikia papildomų stresų, kad po to norėčiau tik numirt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 29 liepos 2015 - 01:15
QUOTE(Night13 @ 2015 07 29, 01:13)
Nenusižudžiau ir vėl. Bet mano kantrybės taurė tikrai senka. O jūs, negi jau, kad nesilankot čia. Jei taip, tai amžiną atilsį. Sukalbėsiu tris kartus. Negaliu sakyt, kad malonu buvo, tema tokia, kurios geriau nereikėtų ir priešui nelinkėčiau. Bet žmonių tai daug gerų ir malonių čia "sutikau".

Ne be ramiakų įstengiu rašinėt dabar. Ačiū Dievui ir deivei farmacijai, kad tokių turiu. Nors jei neturėčiau, kažin, ar čia sėdėčiau. Keblus klausimas, kaip geriau.

Darbe atkentėjau (ne visąlaik kentėjau, gal netinka taip sakyt, bet momentų buvo daug) val. gyvo bendravimo su besiginčyjančia tarpusavy pora. Drakių nebuvo, ir šiaip, normalūs jie žmonės, gal ir ginčai normalu, neturi gi nuomonės sutapt, bet man tikrai žiauriai sunkios tokios dienos. Net nereikia papildomų stresų, kad po to norėčiau tik numirt.

Laikykis.jei zudysies ir nepavyks-bus tik blogiau,is patirties.

Man nuo skydliaukes net veidas pleiskanot pradejo.apie galva patyliu.alkunes baisios.pas daktare tik uz menesio.
Atsakyti
nekenciu buvusios nakties, ryto ir visos ateinančios dienos. ir dar daugybes ateinančio laiko.
Night, jeigu rasi tinkama tilta, duok zinot. soksim susikibe uz ranku.
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 07 29, 07:35)
nekenciu buvusios nakties, ryto ir visos ateinančios dienos. ir dar daugybes ateinančio laiko.
Night, jeigu rasi tinkama tilta, duok zinot. soksim susikibe uz ranku.

as irgi nekenciu
nekeskime kartu
sokti ir as noriu
Atsakyti
Kas is to, po nepavykuso bandymo nusizudyti buna pasekmes.
Atsakyti
Žmonės pislūs, vislūs ir gajūs. Bet kas tikrai nori, nusižudo be problemų, kaip žinia.
Atsakyti