Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 08 06, 19:18)
-kiek tu buni,kai is namu i darba eini ar i parduotuve nukulniuoji?
--jei iseitum i miska valandai i diena plius prasirekautum
---Kaip tu ar su Adais dabar ar be ju ?  smile.gif

-Taip. Retai kur daugiau. Bet kai smegenis tesinori išvemti, kam man tie laukai ir visa kita...
--Kad nenoriu aš rėkti. Kaip tik noriu, kad nereikėtų kalbėti.
---Be.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 06, 13:25)
-Kaip suprantu, gan artimam rate turi sunkų tokį  ligoni

ne,lyg ne,kodel taip sakai?

atsikeliau anktyva rytmeti dar zadintuvui nesuskambejus sapne baisiai nemaloniai fraze kaip zmogus man pades, bet yra labai manimi nusivyles. ir vsio akys stacios. nuzliumbiau. taip ir pradejau atostogu diena dar viena
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 08 06, 22:32)
-ne,lyg ne,kodel taip sakai?

atsikeliau anktyva rytmeti dar zadintuvui nesuskambejus sapne baisiai nemaloniai fraze kaip zmogus man pades, bet yra labai manimi nusivyles. ir vsio akys stacios. nuzliumbiau. taip ir pradejau atostogu diena dar viena

-nesupratau minties vingio. mastau.gif

suvėlei tu čia kažką. ar sapnavai, kad padės kažkuo, ar iš tikro kažką ketina padėt?

man vėl žiauriai neramu. viskas taip... nežinau... ne man šita Žemės planeta.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 06, 22:53)
-nesupratau minties vingio.  mastau.gif

suvėlei tu čia kažką. ar sapnavai, kad padės kažkuo, ar iš tikro kažką ketina padėt?

man vėl žiauriai neramu. viskas taip... nežinau... ne man šita Žemės planeta.

sakai kad turiu artimuju rate serganciu....nu neturiu tokiu tiksliau nezinau
susapnavau kad pades bet pasake kad nusivyle

prisidedu prie nerimu. nots kazi ar cia "kartu" panerimavimas lengvesnis.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 08 06, 22:57)
sakai kad turiu artimuju rate serganciu....nu neturiu tokiu tiksliau nezinau
susapnavau kad pades bet pasake kad nusivyle

prisidedu prie nerimu. nots kazi ar cia "kartu" panerimavimas lengvesnis.

Turi ten kirtis ant u, ne i. Tiksliau sakant, rašiau apie savo darbdavius, kad jie turi. smile.gif

Kad va, sako, paveldima, genetika ir bla bla, bet kad, ar kuri čia turi psichų artimųjų? g.gif Aš gal ir galėčiau įtart, kad tėtį pakankindavo nerimai, bet neaišku, kiek ten to, kiek jo savitumas buvo. Ir ar tikrai turėjo, nes, kaip vyras, nesiskųsdavo tokiais dalykais. Bet ir, jei turėjo, dabar suprantu, kad bent kiek pamenu, tikrai ne tokio levelio, kad nepašliaužtų.

Vyriausia sesė būdavo isterikė (jos net vardas Kobra-iki tam tikro amžiaus jos kitaip ir nevadinau), bet ana aprėkdavo, ką ten jau norėdavo ir apsiramindavo. Tai čia, turbūt, irgi visai kas kita.

Žo, toks vaizdas, kad aš viena tokia nuostabi ir nepakartojama psichė ant visos genties.

Jei vemiam čia, tai gal "kartu" kažką reiškia. surrender.gif
Atsakyti
Night, tu sededama, uzsidariusi savo troboje, rimtai sudurniuosi. Tau tikrai reikia prisiversti kas vakara iseiti pasivaikscioti kieme. Ir as nenoriu daznai I sporta, bet prisiverciu ir po to buna man laime. Ir I miska su suniu nenoriu, bet einu ir po to dziaugiuosi, nes kazkoks jegu antpludis ateina. Ir man dabar neramumai knisa smegenis, bet reikia padeti sau.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 08 07, 00:19)
Night, tu sededama, uzsidariusi savo troboje, rimtai sudurniuosi. Tau tikrai reikia prisiversti kas vakara iseiti pasivaikscioti kieme. Ir as nenoriu daznai I sporta, bet prisiverciu ir po to buna man laime. Ir I miska su suniu nenoriu, bet einu ir po to dziaugiuosi, nes kazkoks jegu antpludis ateina. Ir man dabar neramumai knisa smegenis, bet reikia padeti sau.

Du suniu vaiksciot taip faina...bet as tai emiau vertint tik tada kai isvaziavau i uk ir suns nebuvo su manim.o db kai mire tai kiekviena savo lastele jos ilgiuos...2men kai jos nebera...pirma menesi po netekties kaip per migla atsimenu,nes pastoviai skausmo priepuoliai ir raminami budavo.
As ir niekur neiseinu,bunu namie.mama ir sako kad nuprotesiu visai.ir sese uk visur tempdavos kad viena nebuciau.bet man vienatve geris.pvz su knyga ar filmu-rojus.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 08 07, 01:19)

Apie šitai seniau daug čia rašinėjomės.
Daug kas sako, kad prisiverčia ir džiaugiasi. Kiek esu prisivertus, niekada nesu džiaugusis, tik gailėjusis, kad dar vieną beprasmybę padariau. Gal todėl ir sako, kad man "nešvari" depresija.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 08 07, 03:45)
Du suniu vaiksciot taip faina...bet as tai emiau vertint tik tada kai isvaziavau i uk ir suns nebuvo su manim.

Tas tisa, o as dazniausiai tingiu, nebent vyras issitempia I miska su suniu pavaikscioti.

QUOTE(Night13 @ 2015 08 07, 08:10)
Apie šitai seniau daug čia rašinėjomės.
Daug kas sako, kad prisiverčia ir džiaugiasi. Kiek esu prisivertus, niekada nesu džiaugusis, tik gailėjusis, kad dar vieną beprasmybę padariau. Gal todėl ir sako, kad man "nešvari" depresija.

Nu sakes. Bet bet kokiu atveju, bent jau as manau, kad tunojimas kambaryje, dar labiau smaugia. Sakei, kad isslenki I senamiesti pavaikscioti. Kaip tada jautiesi? Ne geriau?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 08 07, 10:48)
Tas tisa, o as dazniausiai tingiu, nebent vyras issitempia I miska su suniu pavaikscioti.
Nu sakes. Bet bet kokiu atveju, bent jau as manau, kad tunojimas kambaryje, dar labiau smaugia. Sakei, kad isslenki I senamiesti pavaikscioti. Kaip tada jautiesi? Ne geriau?

Rašiau, kad kartais blyksteli toks noras. Bet išeinu tik kai jaučiuos daugmaž normaliai, t.y., to negalvoju, kam čia ta tuštybė - beprasmybė.
O tai būna retai.
Nežinau, aš tūnodama kambary jaučiuos ramiau, nei kažkur eidama per prievartą. Snukis pamėlynuoja tada, savigrauža ir kaltė užeina, ir raminamųjų reikia daugiau po/per tokius vojažus. Na, čia sakau apie satdijas, kai vargiai pašliaužiu. O kad jos man dažnokos. Padėti gali, kai yra maža šikna. Kai didelė, tada akivaizdi ir per skaudi atvirkštinė reakcija. Bent man.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 06, 18:47)
Aš tai skaičiau, kad gali būt ir įgyta. Dar skaičiau, kad jie būna sutrikusio intelekto.

Taip bendrauja, nes per dienas sėdi su vienu vieninteliu svetimu žmogum. Turbūt, nejauku patiems būtų, jei labai oficialiai bendraut. Tai dirikas, aišku, mažiau, bet žmona, šalia sėdėdama tikrai pasidomi ir asmeniniais mano reikalais ir apie savo papasakoja. Net ir klimaksą. Ir net kaip dirikas burba, jei brangesnį rūbą nusiperka. Ir kaip miegojo, ir pan. Nors šiandien atvariau puvalandžiu anksčiau į darbą, tai pasisakiau, kad buvau pas gyd., apie migreną. Tai net ir dirikas sako, išeik į lauką dažniau pasivaikščiot nuo to kompo.

Man atrodo, tu nusiramink del ju. is tavo pasakojimo jie malonus atrodo, as su viena kolege irgi tik sedziu, tai pasisnekam apie viska. nors tikiu, kad tu noretum,jog jie visai nelistu (buna ir man dienu).
mokslininku irodyta, akd miskas turi gydomuju galiu depresininkams, siek tiek vidines ramybes ipucia, moteriai pasitikejimo savim. ar tau net i gamta labai reikia versti save eiti? man sunkiausia turbut iseit, ypac kai is miesto centro tos gamtos reikia ieskoti ilgai/toli. bet pagulet ant zoles, prisiglaust prie medzio, pasiklausyt osimo, ztebet plaukiancius debesis - nu ramina siek tiek. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 07, 11:20)
Man atrodo, tu nusiramink del ju. is tavo pasakojimo jie malonus atrodo, as su viena kolege irgi tik sedziu, tai pasisnekam apie viska. nors tikiu, kad tu noretum,jog jie visai nelistu (buna ir man dienu).
mokslininku irodyta, akd miskas turi gydomuju galiu depresininkams, siek tiek vidines ramybes ipucia, moteriai pasitikejimo savim. ar tau net i gamta labai reikia versti save eiti? man sunkiausia turbut iseit, ypac kai is miesto centro tos gamtos reikia ieskoti ilgai/toli. bet pagulet ant zoles, prisiglaust prie medzio, pasiklausyt osimo, ztebet plaukiancius debesis - nu ramina siek tiek.  unsure.gif

Dėl jų man karts nuo karto paranoja užeina. Suprantu, kad dėl to iš darbo nemes, svarbu tą darbą padaryti. Padaryti aš gal ir padarau, bet klausimas kaip kokybiškai.
Po kai kurių klausimų noriu skradžiai žemę prasmegti. Baisiausia, kai ima pažinti, matyti pasikeitusią snukio spalvą ir pan. Ne tragedija, bet nenoriu, kad žinotų apie mano tas tokias bėdas. Vakar ir apie uspakajoncus užsiminė dar prieš man pasakant apie migreną. Ta prasme, kad man jų reikėtų pagert... Tą patį ir sename darbe yra sakę tik ne man tiesiai į akis. Kaip suprantu, kartais dėl kokio minties vingio supranta, kad ne kažką, kartais fiziologiškai kažkiek matos. Atrodo, gi, neisterikuoju, nebliaunu prie jų, rami kaip belgas aš išoriškai, o va...

O tas malonumas, tai man visuose darbuose taip - malonūs jie visi, kol pas jų pieška dirbi ir nors kokią naudą atneši. Kai išeini, ar, neduokdie, klaidų lavinos, tada visų jų malonumas baigias. Kas kaip ir normalu, turbūt.

Verstis reikia labai. Vakar visai norėjau įmerkt kanopas į Vilnelę. Bet užėjo nerimas ir norai baigės.

Ir šiandien labai neramu. Lexo išgėriau tik 1. Nieko nesuveikė, daugiau nebegeriu. Šian viena sėdžiu riebaluota galva. Gal kaip nors iki darbo pab. Skubių darbų nėra šiuo metu.
Atsakyti