Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

user posted image
Taigi, ne galutinis. Siaure yra kur garazo vartai, pietus kur kitas namo kampas, na kur dbr vaiku kambarys. Kaimynai bus tik is sonu.
1.Keisiu miegama su vaiku kambariu vietomis,nes miegamo noriu i vidini kiema. Bet i pietus bus, kazin gerai g.gif
2.Drabuzineje lango nereikia.
3.Lango reikia katilineje.
4.Parasiau kad tegul pabando iterpti sandeliuka, kuo arciau virtuves, nors nenumirciau ir be jo.
5. Taip pat paprasiau pabandyt padeliot, kad iterpti a la skalbykla g.gif
6. Antrai masina laikyti darysim stogine, ar kaip ja pavadinti, siuo metu turim 1 auto. Kol kas galima bus malkas graziai susikraut biggrin.gif
7. Man kliuva iejimas, sveciu wc, bei virtuve. T.y. ar ne per mazos tos patalpos, ka isvardinau g.gif Kai pasakiau kad noresiu is virtuves i svetaine dviveriu duru, tai virtuve automatiskai papiese tokia mazute g.gif Klausimas kas taip turi pasidare, kad virtuvej jokio nei bariuko nei salos, nei staliuko g.gif ar patogu, lakstyti is virtuves iki valgomojo? Kazkaip savo virtuve isivaizdavau su sala-bariuku rolleyes.gif pvz kol sriuba verdi, gali uzpakali padet ant patogios kedes biggrin.gif
8. Jeigu statyti krosnele, nenusprendziu dar, bet linkstu prie jos, tai kur? Aisku siulys ant bendro kamino, bet tai toj vietoj nebus nei i tvora nei i meta? g.gif

Pirmos mintys tokios, susakiau viska ir architektui, ziuresiu kaip ka siulys pakeisti, bet labai idomi butu ir jusu nuomone, kas nepatinges 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2015 08 19, 17:36)
user posted image
Taigi, ne galutinis.
2.Drabuzineje lango nereikia.
3.Lango reikia katilineje.
4.Parasiau kad tegul pabando iterpti sandeliuka, kuo arciau virtuves, nors nenumirciau ir be jo.
5. Taip pat paprasiau pabandyt padeliot, kad iterpti a la skalbykla g.gif
6. Antrai masina laikyti darysim stogine, ar kaip ja pavadinti, siuo metu turim 1 auto. Kol kas galima bus malkas graziai susikraut  biggrin.gif
7. Man kliuva iejimas, sveciu wc, bei virtuve. T.y. ar ne per mazos tos patalpos, ka isvardinau g.gif

Pamacius projekta (nesimato patalpu dydzio), iskart kilo klausimas - o dviaukstis jums nepatinka, ar kokios kitos priezastys? g.gif

2. As daryciau - patalpos vedinimui ir naturaliai sviesai dienos metu mirksiukas.gif
3. Reikia, jei katilas dujinis.
4. ir 5. Nera kur ju beterpti - ir taip viskas taip suterpta, kad oj oj unsure.gif
6. Tai namas dar isilges i sona - taip sakant jau ne vagonas, o traukinys smile.gif
7. Man irgi kliutu visi isvardyti mirksiukas.gif

Aiskumo delei imeskit sklypo dislokacija: kur gatve, kur gerbuvis, kad matytusi kaip jame "atsistoja" namas ir ar nera jokiu kitokiu galimybiu/sprendiniu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 19 rugpjūčio 2015 - 18:26
user posted image

7. Man kliuva iejimas, sveciu wc, bei virtuve. T.y. ar ne per mazos tos patalpos, ka isvardinau g.gif Kai pasakiau kad noresiu is virtuves i svetaine dviveriu duru, tai virtuve automatiskai papiese tokia mazute g.gif 

Pirmos mintys tokios, susakiau viska ir architektui, ziuresiu kaip ka siulys pakeisti, bet labai idomi butu ir jusu nuomone, kas nepatinges 4u.gif

Man labiausiai kliuna virtuve su iejimu. As juos sukeisciau vietomis.
Sveciu wc nebutinai turi buti su dusu.....geriau duso vieta isnaudociau kaip virtuves sandeliuka
Atsakyti
QUOTE(profas @ 2015 08 19, 20:30)
Man labiausiai kliuna virtuve su iejimu. As juos sukeisciau vietomis.
Sveciu wc nebutinai turi buti su dusu.....geriau duso vieta isnaudociau kaip virtuves sandeliuka

Tada neliks isejimo i/is garazo g.gif
Nors kai pagrindines namo durys visai cia pat garazo, tai klausimas ar jau taip labai butinos dar vienos durys tokiame ankstame tamburiuke g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2015 08 19, 08:37)
Kaip tik tokias mačiau Artesanoj, Medžio centre 4u.gif
Ieškojau pilkšvų, labai nepaklausi spalva matyt, sunku atkapstyt biggrin.gif

Aciu;)
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2015 08 19, 08:54)
tokios?
user posted image

jos vadinasi metro
tiesiog iveskite metro plyteles, daug kur yra

Taip, sitos.aciu!
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2015 08 19, 16:36)
Taigi, ne galutinis. Siaure yra kur garazo vartai, pietus kur kitas namo kampas, na kur dbr vaiku kambarys. Kaimynai bus tik is sonu.

Nežinau, kaip Jums ir kokie Jūsų poreikiai, bet šis projektas nelabai vykęs. Tiesiog sumestos patalpos ir tiek. Geriausios namo vietos skirtos drabužinei ir voniai- nu ar tai protinga g.gif Sakėt, kad keisit savo miegamo dislokaciją thumbup.gif , tuo pačiu pagalvokit ir apie atskirą, tik sau skirtą vonią.
Dar klausimas- ar Jums reikalingas TOKS platus garažas. Kiek susiaurinus garažą būtų galima padidinti gyvenamą erdvę, o tuo pačiu ir virtuvę, kuri čia nei šiokia, nei tokia- nu tokia bendrabutinė biggrin.gif
Svečių wc kokia dušo paskirtis? Gal užtektų klioziko ir praustuvo g.gif
Dabar tiek 4u.gif sėkmės

Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 08 19, 10:52)
Ka reiskia medines lubos? Ar tai medinemis lentelemis kaltos ir baltai dazytos lubos + balkiai?
As (asmeniskai) pasitenkinciau paprastomis lygiomis baltomis lubomis ir balkiais smile.gif

Taip, kaltos lentelemis ir baltai dazytos smile.gif Kazkaip galvoju, kad jos labai praktiska, nes neitruks kaip gipsines lubos, o ir grazu man wub.gif Bet prie tu lubu jau interjeras labiau "kaimiskas " turi buti? g.gif Na parasykit man pliusus ir minusus smile.gif Mano vyras sako nebent apacij jom kalt, na, jis irgi labiau paprastas lubas plius balkiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rabuska@ @ 2015 08 20, 07:47)
Taip, kaltos lentelemis ir baltai dazytos smile.gif Kazkaip galvoju, kad jos labai praktiska, nes neitruks kaip gipsines lubos, o ir grazu man wub.gif  Bet prie tu lubu jau interjeras labiau "kaimiskas " turi buti? g.gif  Na parasykit man pliusus ir minusus smile.gif Mano vyras sako nebent apacij jom kalt, na, jis irgi labiau paprastas lubas plius balkiai smile.gif

Pas mus visos lubos 2a kaltos liepos daililentėmis. Liepos medieną rinkomės todėl, kad ji neturi šakų. Mes jas tik lengvai pabalinome alyva. Toks pasirinkimas buvo būtent todėl, kad kasmet nereiktų tvarkyti įtrūkimų biggrin.gif o tai dažnas reiškinys, kai žiemos metu stogas gauna didesnes apkrovas nei įprasta dėl sniego.
Tas '' KAIMIŠKAS" gali būti įvairiai suprantamas apibūdinimas ax.gif googlo platybėse yra daug grožybių su medinėmis lubomis.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 08 20, 09:49)
Pas mus visos lubos 2a kaltos liepos daililentėmis. Liepos medieną rinkomės todėl, kad ji neturi šakų. Mes jas tik lengvai pabalinome alyva. Toks pasirinkimas buvo būtent todėl, kad kasmet nereiktų tvarkyti įtrūkimų biggrin.gif o tai dažnas reiškinys, kai žiemos metu stogas gauna didesnes apkrovas nei įprasta dėl sniego.
Tas '' KAIMIŠKAS" gali būti įvairiai suprantamas apibūdinimas ax.gif googlo platybėse yra daug grožybių su medinėmis lubomis.

O kodel apacioje nedejote? smile.gif Man irgi grazu, tik galvoju ar nebusiu ispausta i remus del kitu dalyku, tokiu kaip baldai, sviestuvai ir tt..... Gal kokiu "bloogu" turite ta tema? Aciu 4u.gif
O kalba eina apie gipso itrukimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rabuska@: 20 rugpjūčio 2015 - 09:31
QUOTE(TuDa @ 2015 08 20, 09:49)

mūsų irgi lubos balintom daililentėm kaltos - dar nesu girdėjusi apibūdinimo "kaimiškas" apie savo namus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rabuska@ @ 2015 08 20, 10:30)
O kodel apacioje nedejote? smile.gif Man irgi grazu, tik galvoju ar nebusiu ispausta i remus del kitu dalyku,  tokiu kaip baldai, sviestuvai ir tt.....  Gal kokiu "bloogu" turite ta tema? Aciu 4u.gif
  O kalba eina apie gipso itrukimus?

įdedu lubų foto (senbuvių atsiprašau už kartojimąsi):
user posted image
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif
Vis užsuku pas Jus pasigrožėti wub.gif Šiandien su klausimu, gal kuriai teko susidurti arba žino, kur ieškoti baltų kambario durų su stiklais iki žemės? 4u.gif Nu niekaip nerandu jokios firmos doh.gif Pirmam aukšte dėjau medines baltas aklinas, o va antrame aukšte noriu su stiklais...Gal kas nukreipsit tinkama linkme. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 08 20, 10:37)
mūsų irgi lubos balintom daililentėm kaltos - dar nesu girdėjusi apibūdinimo "kaimiškas" apie savo namus biggrin.gif
Papildyta:

įdedu lubų foto (senbuvių atsiprašau už kartojimąsi):

Gal ne taip mane supratot, as turejau omenyje "kaimiskas" , o ne "kaimietiskas". Tai daugiau kokioj sodyboj ar kokiam rastiniam namely ir tt.... biggrin.gif

O Tavo namai tikrai labai grazus, pasiziurejus daugiau pavyzdziu ir isgirdus daugiau pliusu man bus tik lengviau apsispresti, aciu 4u.gif
Papildyta:

Mano akimis ziurint iki tobulumo dar toloka... smile.gif Gaila ,kad nera kvadratu surasyta. Virtuve man nepatiktu, geriau jau butu ji didesne vietoj to vc. Juk pati minejai, jog nori virtuveje salos smile.gif Cia pagal kiekvieno gyvenimo buda, bet man vieno auksto name uztektu ir vieno vc su vonia ir dusu smile.gif Pas mus sveciai uzsuka retokai, o savi nera sveciai smile.gif Kur bus skalbykla? smile.gif O sandeliuko prie virtuves tai jau tikrai niekaip neipaisys blink.gif
Atsakyti