Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Gal kas galit isduot kur ieskot uz gera kaina retro stiliaus maisytuvu virtuvei bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(femme @ 2015 08 20, 13:18)
Visus laiptus su visais turėklais darė UAB Troimeta https://www.facebook...163941967003157

dekui 4u.gif tik kazkodel ju nurodytas internetinis psl neveikia,noretusi kokiu darbu pvz paziuret... ax.gif
Atsakyti
Femme, o kas jums komoda su paraitymais gamino?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(TuDa @ 2015 08 20, 12:13)

Tai kas pirmų durų gamintojai? Turėtų turėti ir kitokių modelių, ne vien aklinas...

Deja, kitokių variantų pasiūlyti jie negali verysad.gif

Femme, labai gražūs Jūsų namuiai wub.gif Gal išduosit, kur dairėtės sieninių lempų? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 08 20, 20:00)
gal parodysit?

Prašom 4u.gif
lubos 1
2
3
Papildyta:
QUOTE(ccaraite @ 2015 08 21, 04:44)
Labas rytas  4u.gif

Deja, kitokių variantų pasiūlyti jie negali  verysad.gif

g.gif kaip keista biggrin.gif "Temos durų gamintojai" yra šitie http://medziomasyvas...u/duru-modeliai
Atsakyti
user posted image
Labas rytas, grizau su namo padetim, sklype 4u.gif 2 aukstu nenoriu del tam tikru priezasciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 08 20, 20:00)
aš irgi niekaip neapsisprendžiu ar dėt vien tik balkius su gipso kart. intarpais,
ar vis tik tarp balkių kalt dailylentes...

Nustebinai. Anksciau minejai, jog galvoji net apie blizgias grindu plyteles, isgryninta interjera, o dabar kaip sove i galva mintis svarstyti lubas su dailylentemis? Man tokios lubos tik vasarnamiui arba kaimo turizmo sodybai blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Caribian @ 2015 08 21, 05:08)
Femme, o kas jums komoda su paraitymais gamino?

jei turint omeny knygų spintą, tai www.balduamatas.lt, o jei tą komodėlę WC, tai jinai iš privee.

QUOTE(ccaraite @ 2015 08 21, 05:44)

Femme, labai gražūs Jūsų namuiai  wub.gif  Gal išduosit, kur dairėtės sieninių lempų?  wub.gif

skelbiu.lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 08 21, 08:11)

dėkui, kad parodėte.
Mastau kaip atrodytų jei balkiai ir lentelės vienodos spalvos būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 08 21, 09:11)
dėkui, kad parodėte.
Mastau kaip atrodytų jei balkiai ir lentelės vienodos spalvos būtų  g.gif

Man graziau sviesios lenteles ir tamsus balkiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 08 21, 08:11)
Mastau kaip atrodytų jei balkiai ir lentelės vienodos spalvos būtų  g.gif

Nedidelis pvz. http://blog.robertbr...riordesign.com/
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2015 08 21, 08:45)
Nustebinai. Anksciau minejai, jog galvoji net apie blizgias grindu plyteles, isgryninta interjera, o dabar kaip sove i galva mintis svarstyti lubas su dailylentemis? Man tokios lubos tik vasarnamiui arba kaimo turizmo sodybai  blush2.gif .

g.gif
o manote, kad medinės lubos išgrynintam interjerui netinka?
blizgias plyteles greičiausiai teks pamiršt, nes dabar visiškai neblizgios, o sugebėjau slystelt ir kojos raiščius pasitempt, tai senatvėj ir galvą nusisukt galiu ant blizgių smile.gif
įdedu pvz. rastą internete:
mūsų langai panašiame aukštyje, balkiai stambesni, sendinti, bus dažomi dažyve, kad matytųsi medienos struktūra. Nu man visai ne kaimiška. Tačiau net jei ir panašėtų į kaimišką, mums labai tiktų, nes namas vienkiemyje.
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2015 08 21, 09:20)

man nesiblogėja vienoda spalva, dar tik reikia pagalbot apie praktiškumą, kaip Profas minėjo. Gal išties labai jau sunku prižiūrėt tas medines lubas. Ir nesinorėtų, kad tarpeliai tarp dailylenčių atsirastų.

Vida, man visai neblogai atrodo net ir blizgios grindys prie medinių lubųmirksiukas.gif
https://s3.amazonaws...015/hdsh159.jpg

Nuotrauka neturi viršyti 640*480 pikselių.
Moderatorė HappyAngel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 21 rugpjūčio 2015 - 22:43
QUOTE(mamaSandra @ 2015 08 21, 08:30)
dar tik reikia pagalbot apie praktiškumą, kaip Profas minėjo. Gal išties labai jau sunku prižiūrėt tas medines lubas. Ir nesinorėtų, kad tarpeliai tarp dailylenčių atsirastų.

Kokio dydžio foto įkėlėt doh.gif biggrin.gif
Jokių tarpelių per 6 metus neatsirado. Nuo per didelės stogo apkrovos vieną žiemą kelios lentelės buvo iššokusios iš savo vietos ir tiek. Kad netyčia atsirasiantys tarpeliai nebūtų matomi, lenteles jau prieš kalant reikia nudažyti.
Priežiūra minimali. Kartais reikia pavalyti musių nutupejimus ir nusiurbti voratinklius. Kadangi pas mus vienkiemis, tai dulkių kaip ir nėra.
Atsakyti