Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Labas rytas biggrin.gif visiems atostogaujantiems ir ne tik 4u.gif http://www.houseandg...n.co.uk/top100/
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 07 16, 08:34)
Labas rytas biggrin.gif visiems atostogaujantiems ir ne  tik 4u.gif http://www.houseandg...n.co.uk/top100/

Darbui amen biggrin.gif, аčiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 07 16, 10:32)
Darbui amen biggrin.gif, аčiū  4u.gif

Tikrai kad amen wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2015 07 15, 18:07)
Beje, turiu klausimą irgi į šaldytuvų temą. Nužiūrėjau šaldytuvą, kuris daugiau mažiau viskuo tinka ir patinka, išskyrus baisias plastikines rankenėles. Ar galima neįmontuojamam šaldytuvui pritaikyti kitas rankenėles?..  blush2.gif

I tai gali atsakyti tik saldytuvo pardavejas ir jus, jei rasite atitikmeni i plastikines rankenos tvirtinimo vieta. Ar ji tooookia baisi, kad neimanoma ziuret lotuliukas.gif g.gif Jei virtuve bus grazi, tai toks dalykas kaip saldytuvo rankena - simtas metu niekam nerupes irnesakyk.gif, nes bus kuo grozetis ir be jos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 16 liepos 2015 - 12:12
Laba diena, kur Kaune galima apziureti privee baldu? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
vis skaitau visas jūsų temas...
Turiu porą klausimų.
Žodžiu pradėjau dabar ieškot tapetų. Kainos LT mane lengvai šokiruoja... Nežinau, gal tik man, varguolei, už ruloną tapetų mokėti 60 eur ir daugiau, nu atrodo biški kosmosas doh.gif
Klausimas nr. 1. Kur jūs perkate/pirkote tapetus?
Senukai, Ermitažas, na neradau ten nieko doh.gif Tiesa, ermitaže keletas buvo neblogų, bet tik šiaip sau... O svetainėje tikrai norėčiau, na tokių, kad man nebūtų abejonių dėl jų...
Kažkada kažkuri pasidalinote nuoroda tapetų parduotuvės:
www,wallpaperdirect.com
Adresą išsisaugojau, bet kuri iš jūsų ten siuntėsi, neatsimenu unsure.gif , o vėl skaityt visas temas neturiu sveikatos biggrin.gif
taigi klausimas nr.2 Kas pirkote ir siuntėtės iš ten tapetus? Kokiu būdu pirkote, ar per tarpininkus? Kaip žinoti, kurie natūroj, ne tik paveiksliuke, bus normalios kokybės ir išvaizdos? Gal galite parodyti (jei negaila), kokius pirkote ir ar nenusivylėte jais?
Na, žiūriu gavosi visai ne du klausimai doh.gif
Būčiau dėkinga, jei kas nors atsakytumėt, padėtumėt man, klaidžiojančiai tapetų džiunglėse doh.gif

Atsakyti
Man buvo paprasčiau nueiti į Retroformą Domus galerijoj ir apsižiūrėti (ten yra daug pavyzdžių), o tada rinktis internete, per wallpaperdirect galima pačiai atsisiųsti, tarpininkių nereikia.
O nusipirkau vis dėlto toj pačioj Retroformoj iš akcijinių, Cole&Son Fornasetti II Chiavi Segrete, mokėjau 250 Lt už rulonėlį vietoj 500 Lt smile.gif
Dar pirkau Sandberg Linnea Flora, irgi už pusę kainos už 125 Lt rulonėlį vietoj 250 Lt.
Bet tai kokybė nelyginama su jokiais Senukais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 07 16, 16:27)
Laba diena,
Turiu porą klausimų.
Žodžiu pradėjau dabar  ieškot tapetų. Kainos  LT mane lengvai šokiruoja... Nežinau, gal tik man, varguolei, už ruloną tapetų mokėti 60 eur ir daugiau, nu atrodo biški kosmosas  doh.gif
Klausimas nr. 1. Kur jūs perkate/pirkote tapetus?
Senukai, Ermitažas, na neradau ten nieko  doh.gif Tiesa, ermitaže keletas buvo neblogų, bet tik šiaip sau... O svetainėje tikrai norėčiau, na tokių, kad man nebūtų abejonių dėl jų...
Kažkada kažkuri pasidalinote nuoroda tapetų parduotuvės:
www,wallpaperdirect.com
Adresą išsisaugojau, bet kuri iš jūsų ten siuntėsi, neatsimenu  unsure.gif , o vėl skaityt visas temas neturiu sveikatos  biggrin.gif
taigi klausimas nr.2 Kas pirkote ir siuntėtės iš ten tapetus? Kokiu būdu pirkote, ar per tarpininkus? Kaip žinoti, kurie natūroj, ne tik paveiksliuke, bus normalios kokybės ir išvaizdos? Gal galite parodyti (jei negaila), kokius pirkote ir ar nenusivylėte jais?
Na, žiūriu gavosi visai ne du klausimai  doh.gif
Būčiau dėkinga, jei kas nors atsakytumėt, padėtumėt man, klaidžiojančiai tapetų džiunglėse  doh.gif

Aš pati namams pirkau Dubingiuose apytiksliai po 200 už ruloną, vėliau kai reikėjo vieno rulonėlio vonios sienai tiesiog ieškojau internete - siunčiausi tiesiogiai iš kažkokios tapetų "outlet" parduotuvės UK.

ieškant internete tikrai galima surasti gerų tapetų su nemenka nuolaida, reikia žiūrėti, kad būtų žinoma firma (Sanderson, Morris, Harlequin ir pan.), tada kokybė tikrai nenuvils. Google vaizduose dažnai galima rasti paveiksėlių iš Pinterest, kaip konkretūs tapetai atrodo interjere.
Sunkiau surasti būtent konkrečių LT salonuose matytų tapetų iš katalogų ir kad su siuntimais būtų pigiau, nes kaina būna gana panaši, tapetai sunkūs, o tarpininkės ima už svorį (nebent tiesiogiai apsimoka, jei parduotuvė taiko fiksuotą siuntos mokestį).
O jei esate laisva rinktis, tai peržiūrėjus internetinių išparduotuvių asortimentą tikrai įmanoma rasti gerų pasiūlymų, pvz. ruloną už 10 svarų vietoj 30-40 ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 16 liepos 2015 - 17:58
QUOTE(DevilAngel @ 2015 07 16, 15:10)
Laba diena, kur Kaune galima apziureti privee baldu? 4u.gif

Jei neklystu jie prekiauja tik internetu g.gif
Patikslinkite jei kas zinote tiksliai rolleyes.gif

QUOTE(arbuzina @ 2015 07 16, 16:27)
Laba diena,
Turiu porą klausimų.

Pvz. Senuku ekspozicija atrodo liudnai, bet jie turi katalogus, kur tikrai yra vertu demesio tapetu mirksiukas.gif Jiems buna (jei neklystu yra dabar) nuolaida 30%. Tai jei rulonas kainuoja ~80lt su virsum, tai uzsakant ji nusiirksite uz ~60lt, kas yra labai neblogai mirksiukas.gif

Ermitazo pirmame aukste prie Informacijos ir prekiu uzsakymo skyriaus taip pat yra uzsakomuju tapetu skyrelis.

Iris parduotuvese pasitaiko demesio vertu egzemplioriu, kaip ir Dubingiuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 16 liepos 2015 - 19:36
Labas rytas,
Labai ačiū visoms patarusioms 4u.gif
Bandysiu dar senukuose pažiūrėt iš tų užsakymų katalogo.

Išvažiuoju su vaikais parsivežti naują šeimos narį, nusipirkom šuniuką, turėsim dabar dar naujų reikalų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 07 16, 13:10)
I tai gali atsakyti tik saldytuvo pardavejas ir jus, jei rasite atitikmeni i plastikines rankenos tvirtinimo vieta. Ar ji tooookia baisi, kad neimanoma ziuret lotuliukas.gif g.gif Jei virtuve bus grazi, tai toks dalykas kaip saldytuvo rankena - simtas metu niekam nerupes irnesakyk.gif, nes bus kuo grozetis ir be jos rolleyes.gif

Aišku, reikės pasiteirauti pardavėjų ax.gif
Nu baisios tos rankenos, plastikinis prielipas doh.gif šiaip įsivaizduoju, kad turėtų būti įmanoma, nes durelių pusė keičiama, ir tos rankenėlės nebūna iš karto prigręžtos...
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2015 07 17, 12:45)
Aišku, reikės pasiteirauti pardavėjų ax.gif
Nu baisios tos rankenos, plastikinis prielipas doh.gif šiaip įsivaizduoju, kad turėtų būti įmanoma, nes durelių pusė keičiama, ir tos rankenėlės nebūna iš karto prigręžtos...

rankena būna uždėta, bet lengvai nuimama ir uždedama ant tos pusės, kurios reikia. Šiaip kitos rankenos pritaikomumas manau sudėtingas.
Atsakyti