QUOTE(arbuzina @ 2015 07 16, 16:27)
Laba diena,
vis skaitau visas jūsų temas...
Turiu porą klausimų.
Žodžiu pradėjau dabar ieškot tapetų. Kainos LT mane lengvai šokiruoja... Nežinau, gal tik man, varguolei, už ruloną tapetų mokėti 60 eur ir daugiau, nu atrodo biški kosmosas
Klausimas nr. 1. Kur jūs perkate/pirkote tapetus?
Senukai, Ermitažas, na neradau ten nieko

Tiesa, ermitaže keletas buvo neblogų, bet tik šiaip sau... O svetainėje tikrai norėčiau, na tokių, kad man nebūtų abejonių dėl jų...
Kažkada kažkuri pasidalinote nuoroda tapetų parduotuvės:
www,wallpaperdirect.com
Adresą išsisaugojau, bet kuri iš jūsų ten siuntėsi, neatsimenu

, o vėl skaityt visas temas neturiu sveikatos
taigi klausimas nr.2 Kas pirkote ir siuntėtės iš ten tapetus? Kokiu būdu pirkote, ar per tarpininkus? Kaip žinoti, kurie natūroj, ne tik paveiksliuke, bus normalios kokybės ir išvaizdos? Gal galite parodyti (jei negaila), kokius pirkote ir ar nenusivylėte jais?
Na, žiūriu gavosi visai ne du klausimai
Būčiau dėkinga, jei kas nors atsakytumėt, padėtumėt man, klaidžiojančiai tapetų džiunglėse
Aš pati namams pirkau Dubingiuose apytiksliai po 200 už ruloną, vėliau kai reikėjo vieno rulonėlio vonios sienai tiesiog ieškojau internete - siunčiausi tiesiogiai iš kažkokios tapetų "outlet" parduotuvės UK.
ieškant internete tikrai galima surasti gerų tapetų su nemenka nuolaida, reikia žiūrėti, kad būtų žinoma firma (Sanderson, Morris, Harlequin ir pan.), tada kokybė tikrai nenuvils. Google vaizduose dažnai galima rasti paveiksėlių iš Pinterest, kaip konkretūs tapetai atrodo interjere.
Sunkiau surasti būtent konkrečių LT salonuose matytų tapetų iš katalogų ir kad su siuntimais būtų pigiau, nes kaina būna gana panaši, tapetai sunkūs, o tarpininkės ima už svorį (nebent tiesiogiai apsimoka, jei parduotuvė taiko fiksuotą siuntos mokestį).
O jei esate laisva rinktis, tai peržiūrėjus internetinių išparduotuvių asortimentą tikrai įmanoma rasti gerų pasiūlymų, pvz. ruloną už 10 svarų vietoj 30-40 ir pan.