Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(arbuzina @ 2015 07 27, 10:11)
Laba diena mergaites,patarkit...
Issirinkau tapetus i miegamaji

Netapetuočiau tik 2 sienų, t.y. vienos gėlėmis, kitos langeliais.
Tapetuočiau arba tik vieną sieną gėlėmis (pabodęs variantas), arba vieną sieną gėlėmis, o visas likusias langeliais, arba visas sienas gėlėmis.
Mano skoniui gėlėtų bei languotų tapetų būna ir gražesnių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 07 27, 09:11)
Laba diena mergaites,patarkit...
Issirinkau tapetus i miegamaji

lovos galvugalyje butu geles.
Problema del languotu. Labai ju noriu, bet ar nebus sviestas sviestuotas, jei sone esanti siena butu languota? Butu viena geleta, o kita languota. O likusios dazytos. Tai jau lyg 3 variantai ant sienu..
dar buvo mintis visas sienas languotais istapetuot, tik ta kur lovos galvugalis geletai.
Ar isvis atsisakyt geriau tu languotu, palikt ta viena siena su gelem, o kitas dazyt...
Buvo mintis tuos langus tik stambesnius gal ir pvz. zalius atkartot uzuolaidu fragmente, pagalvelej kokioj...
Bijau prisimirgint, kambarys nedidelis, bet noretusi kazko idomiau...
Patarkit, labai idomi jusu visu nuomone  4u.gif

turiu tokias uzuolaidas kaip tie su rozem smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2015 07 26, 21:43)
Labai gražus namas, taip ir matau vijoklines rožes šalia langų  wub.gif
Noriu paprašyti gal galit užmesti akį į temą miegamojo lova, ten įkėliau savo lovos viziją, esmė tas metalinis ažūrinis kraštas, iš bėdos gali būti ir ne kvadratinis. Kur man tokią rasti? Turiu mėnesį jei nenoriu ant žemės miegot.  doh.gif

Ačiū smile.gif tik dar dėsis ložė ir kolonos...bet ir man norisi vijoklių...žadu dėt ant kolonų....smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Deiva**: 27 liepos 2015 - 09:19
QUOTE(**Deiva** @ 2015 07 27, 09:21)
turiu tokias uzuolaidas kaip tie su rozem smile.gif

kur pirkot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 07 27, 09:16)
Netapetuočiau tik 2 sienų, t.y. vienos gėlėmis, kitos langeliais.
Tapetuočiau arba tik vieną sieną gėlėmis (pabodęs variantas), arba vieną sieną gėlėmis, o visas likusias langeliais, arba visas sienas gėlėmis.
Mano skoniui gėlėtų bei languotų tapetų būna ir gražesnių  ax.gif

ačiū už patarimą 4u.gif
O dėl tapetų grožio, tai tikrai, kad negalvoju, kad nėr pasaulyje gražesnių smile.gif
Tiesiog jų gera kaina, o kaip už tokią kainą, man labai puikūs biggrin.gif
Biudžetas ribotas, už tuos pinigus norisi padaryti kuo daugiau. Mano požiuris toks, kad geriau pigesni tapetai ir dar užuolaidos pvz. už tą sumą gal išeis. Negu brangūs tapetai ir bele kas ant lango laukiant nežinia kiek laiko kol joms atsiras pinigų... o sulaukus gal jau ir naujų tapetų norėsis biggrin.gif
Turiu giminėj tokių pavydžių, tai jau penki metai gyvena susidėjo itin brangų parketą, bet iki šiol nėra plintusų...vonioj superinės plyteles, bet tik klozetas stovi, nei kriauklės, nei šviestuvo, nei numatyto dušo iki šiol nėra doh.gif .... priprato matyt, gal ir nebereikia, bet man kažkaip keistai, kad ir gražiai, bet niekas iki galo nepadaryta...
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 07 27, 11:53)
ačiū už patarimą 4u.gif
O dėl tapetų grožio, tai tikrai, kad negalvoju, kad nėr pasaulyje gražesnių  smile.gif
Tiesiog jų gera kaina, o kaip už tokią kainą, man labai puikūs  biggrin.gif

Kokia jų kaina?
Dėl tolesnių minčių pilnai pritariu.
O dėl užuolaidų, tai prie tokių tapetų vienspalves kabinčiau.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 07 27, 11:18)
Kokia jų kaina?
Dėl tolesnių minčių pilnai pritariu.
O dėl užuolaidų, tai prie tokių tapetų vienspalves kabinčiau.

jei nemaišau, nes daug ziurejau, tai apie 20 eur. Jie iš senukų, dabar dar yra -30 % tai aplamai pigiau grybo po 14 eur. kažkur. Jie paprasti, bet man patiko, kad neryškūs, neturi jokio blizgesio (į blizgančius negaliu, net pažiūrėti).
Ir tiek, kiek išmanau, tai jie neatrodo tokie "pigučiai".
Melsvi buvo gražesni, bet mano miegamasis tamsus, tai pabijojau dėti, dar "šaldyti" kambarį.
Turėjau ir abejonę dėl to švelnaus ružavumo (gal mergaitiškas perdaug), bet galvoju į kambarį įnešti dar ir žalią spalvą.
Sunku man žiauriai rolleyes.gif
va, kaip jie atrodo kambary:
user posted image
eina sau, pradedu galvot, kad jie mergaites kambariui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 27 liepos 2015 - 11:55
QUOTE(arbuzina @ 2015 07 27, 12:44)
va, kaip jie atrodo kambary:

Čia ne jūsiškiai, tik panašūs 4u.gif Jūsų išrinkti kiek kitaip atrodys, nes be rausvos ir kitų spalvų turi.
Atsakyti
sakot g.gif
Čia gal spalvos kompiuteryje vis skirtingai rodo g.gif
Kitoj svetainėj radau prie to paveikslėlio ir būtent tuos tapetus pridėtus:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 07 27, 10:33)
kur pirkot  biggrin.gif

nebepamenu, bet man ju i rneprireike..jei jums tiktu galiu perleist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Deiva** @ 2015 07 27, 14:39)
nebepamenu, bet man ju i rneprireike..jei jums tiktu galiu perleist  4u.gif

ačiū, bus per daug marga... nebent kėdę kokią aptraukt g.gif
Darysiu visas sienas su gelėm.
Nepatiks-praeis porą metų, persitapetuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Arbuzina, o nenorit visu sienu langeliais klijuoti? Jei jau labai norisi gelyciu, tai jas galima patalyneje ar pagalvelese turet, net uzuolaidas paprasciau pakeisti nei partatapetuoti visa kambari. Man asmeniskai tai niekad nebuvo gelyciu bangos uzeje, bet cia gal toks praeinancios mados reikalas, ar tikrai jums po kurio laiko vis dar noresis tu gelyciu?
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 07 27, 12:35)
sakot  g.gif
Čia gal spalvos kompiuteryje vis skirtingai rodo  g.gif
Kitoj svetainėj radau prie to paveikslėlio ir būtent tuos tapetus pridėtus:
user posted image

O kuriuose senukuose juos radot? Tie zydram fone mano mergytei i kambari visai tiktu.

Į miegamaji as tokiu nedeciau, bet cia skonio reikalas smile.gif
Atsakyti