Apsiperku jūsų paminėtosiose. "Šape" ir "Kertelė sielai". Galvoju, kur dar būtų galima rasti...
Gal yra privačių žmonių, besidominčių akmenimis, ir pardavinėjančių juos?

QUOTE(raganieška @ 2015 11 19, 15:49)
na taip, nuotraukos ne kokios kokybės
Gal galite įmesti nuorodą, kur galėčiau jų parduotuvėje rasti, nu nerandu pati
Kokias parduotuves galite rekomenduoti kaip patikimas? Žinau astrominerologijos centrą, bet ten karolių nemačiau (aišku senokai buvau) gal jau yra? Dar minėtas Šapas (čia ir karolių nėra) ir Kertelė sielai teigia, kad prekiauja natūraliais akmenimis, bet ten visai smulkučiai turmalino karoliukai (aišku, ten dydžiai nesurašyti, bet lyginant su užsegimu ir bendru vaizdu)
Tokia pasimetusi, kad negaliu
Vis tik kaina nemaža.

Gal galite įmesti nuorodą, kur galėčiau jų parduotuvėje rasti, nu nerandu pati

Kokias parduotuves galite rekomenduoti kaip patikimas? Žinau astrominerologijos centrą, bet ten karolių nemačiau (aišku senokai buvau) gal jau yra? Dar minėtas Šapas (čia ir karolių nėra) ir Kertelė sielai teigia, kad prekiauja natūraliais akmenimis, bet ten visai smulkučiai turmalino karoliukai (aišku, ten dydžiai nesurašyti, bet lyginant su užsegimu ir bendru vaizdu)
Tokia pasimetusi, kad negaliu

astromineralogijos centre tikrai yra karolių

o kokio dydžio turmalino vėrinio ieškote ir kokios formos? aš turiu turmalino karoliuku skirtingu, ir labai smulkių ir šiek tiek stambesnių, bet ne apvalių, galėčiau suvert
As cia su tokiu klausimeliu
gal kuri vokiskai suprantate ir galite isversti Einzelversand für ir Sammelversand für. Vertejas vercia kazka labai neaiskaus. Aciu

Spalio gale Astromineralogijos centre buvo didziulis nauju ivairiu mineralu palildymas, labai daug ir karoliuku juostu, gatavu karoliu, apyrankiu (tikrai maciau juodo turmalino kokybisku kristalu apyrankiu, kazkas maciau ieskote), ivairiausiu kristaleliu, verta tikrai apsiziureti, bent akis paganyti

Sveikos, astrominerologijos centre prasidėjo kalėdinės nuolaidos
Pirkau apyrankę, tai padarė nuolaidėlę (aš neprašiau) ir pasakė, kad jau prasidėjo kalėdinės nuolaidos, nors niekur neiškabinta.
Gal žinovės galėtų pasiūlyti kokį akmenuką nuo tingulio, nenoro veikti, kaip kelmas jaučiuosi

Gal žinovės galėtų pasiūlyti kokį akmenuką nuo tingulio, nenoro veikti, kaip kelmas jaučiuosi

QUOTE(raganieška @ 2015 12 01, 20:27)
Sveikos, astrominerologijos centre prasidėjo kalėdinės nuolaidos
Pirkau apyrankę, tai padarė nuolaidėlę (aš neprašiau) ir pasakė, kad jau prasidėjo kalėdinės nuolaidos, nors niekur neiškabinta.

Manau, karneolis puikiai tiktų

QUOTE(Miškų avietė @ 2015 12 01, 21:31)
bėda ta, kad jis man savo išvaizda visiškai nepatinka, nedžiugina, o nešioti per prievartą manau ne kažką pagelbės

QUOTE(raganieška @ 2015 12 01, 20:27)
Labiausiai padeda geras spyris arba rakštis s... 

Žinoma, juokauju.

Čia paprastai ir aiškiai susisteminti akmenys http://www.akmensmag...sirinkti-akmeni
Rinkčiausi pagal zodiaką, pagal poreikius, pagal nuotaiką...
Bet dažniausiai renkuosi intuityviai ir pagal aprangos stilių. Jei kažkas neeilinio įvyksta, kartais pasidomiu galimu akmenukų poveikiu, tačiau ypatingai nesureikšminu.
Sveiki, gal kuri susidūrėt, gal pagelbėsit.. Neradau kitos temos, tai rašau čia..
Noriu įsigyti piramidę, šungito ar kito akmens, namų apsaugai, kad gera būtų namų energetika. Gal kuri iš kur nors pirko? Nes taip nenori apsišauti su netikru akmeniu.
Tiesa, parduotuvė Šapas yra labai patikimi. Esu girdėjusi kaip jie apvalė su akmenimis savo parduotuvę, kai įsigijo patalpas... Ir pati savininkė Šapo man minėjo, nėra žmogui netinkamo akmens. Ir kitos tą patį sako, kurios užsiminėja su akmenukais.
Noriu įsigyti piramidę, šungito ar kito akmens, namų apsaugai, kad gera būtų namų energetika. Gal kuri iš kur nors pirko? Nes taip nenori apsišauti su netikru akmeniu.
Tiesa, parduotuvė Šapas yra labai patikimi. Esu girdėjusi kaip jie apvalė su akmenimis savo parduotuvę, kai įsigijo patalpas... Ir pati savininkė Šapo man minėjo, nėra žmogui netinkamo akmens. Ir kitos tą patį sako, kurios užsiminėja su akmenukais.
Sveikutes
Gal galite paaiskinti apie tokia savijauta - labai traukia auksas. Anksciau labai jo nemegau, o dabar tiesiog noriu kuo daugiau jo ant saves susideti
Nuolat nesioju 5 auskarus ( taip 5
) grandinele su pakabuku ir 2 ziedus ir dar jauciu, kad neuztenka
Keisciausia buvo, kad po pusmecio nesiojimo teko viska nusiimti tai po valandos taaaiiip rankos drebet pradejo ir galva suktis - uzsidejau atgal ir per pora minuciu viskas susitvarke

Gal galite paaiskinti apie tokia savijauta - labai traukia auksas. Anksciau labai jo nemegau, o dabar tiesiog noriu kuo daugiau jo ant saves susideti

QUOTE(SimoLuka @ 2015 12 19, 08:56)
Sveiki, gal kuri susidūrėt, gal pagelbėsit.. Neradau kitos temos, tai rašau čia..
Jei norit nebrangiai, patarčiau ieškotis internete, Ebay.com pvz., bet labai atidžiai tada žiūrėti ar tikras akmuo ar nedažytas, ar ne sintetika.
Ir nepatariu šungito pirkti, geriau didelis kalnų krištolo, geltono kalcito, labradorito, rožinio kvarco rutuliai, kristalai ar piramidės

QUOTE(mamamia321 @ 2016 01 13, 21:50)
Sveiki visi,
koki menesi - pora turejau ametisto akmenuka, nesiodavausi su savimi kiseneje, bet vakar nukrito ir skiles per puse, suduzo.. Labai gaila man... Turbut "atliko" savo darba, arba man tiesiog jo nebereikia, jei sakykim "pabego" nuo manes
koki menesi - pora turejau ametisto akmenuka, nesiodavausi su savimi kiseneje, bet vakar nukrito ir skiles per puse, suduzo.. Labai gaila man... Turbut "atliko" savo darba, arba man tiesiog jo nebereikia, jei sakykim "pabego" nuo manes

Ametistas ir labai apvalantis akmuo, gal kažkokia buvo situacija ar emocijos aštresnės tuo laikotarpiu, tai viską sugėrė ir nebeatlaikė. Jei jums patinka ametistai tai ir nešiokitės, jei jau dūžta, vadinasi valo, vadinasi yra nuo ko saugot ir valyt