Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

QUOTE(_Dzaclina_ @ 2015 10 01, 16:21)
Dekui  4u.gif
Su sukom ir visu kitu,viskas aisku...dar sepetys kelia rupesciu  g.gif
O sakykit,kaip su sukavimu ir maudymu? r taip ir taip kalba,tai galima sukuot dazniau,tai neciau  doh.gif  doh.gif  doh.gif kaip ten istikruju? Suniukas 3.5men,kailis kaip suprantu keiciasi,tai automatiskai pasivele,kaip nesukuot  g.gif  g.gif  g.gif  O naudojant normalia kosmetika,gal galima dazniau maudyt? g.gif

Aš turiu tik mažuosius špicus, todėl ir pasakyt galiu tik apie juos, nežinau koks pas Jus ir iš tikro nelabai žinau ar daug skiriasi priežiūra nuo nykštukų ax.gif aš saviškius šukuoju per savaitę vieną kartą, kartais per dvi sav vieną kartą, čia labai priklauso koks periodas (šeriasi, keičia kailį, po vaikų ir tt) mažus tai dažniau šukuodavau ir dabar savo pačius mažiausius virš 1mėn. amžiaus šuniukus jau pašukuoju smile.gif maudyt patartina kas mėn, aš maudau dažniausiai kas parodą, jeigu ji rečiau nei kas mėn tada kas pora-tris, o jei pvz nenusimato išvis parodų tada dar rečiau, priklauso nuo kailio būklės ir ar šuo būna švarus smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Labai noretumem savo dukrytei nupirkti suniuka, zvalgausi i spiciukus. Sakykit ar lietuvoje imanoma isigyti ne smailianosiuka spiciuka? Tokie apvalaus kirpimo ir bukom nosytem (na bent man taip atrodo kad tai spicai ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Niki_ @ 2015 10 18, 18:33)
Labas vakaras  4u.gif

Labai noretumem savo dukrytei nupirkti suniuka, zvalgausi i spiciukus. Sakykit ar lietuvoje imanoma isigyti ne smailianosiuka spiciuka? Tokie apvalaus kirpimo ir bukom nosytem (na bent man taip atrodo kad tai spicai  ax.gif )

O jus zinote,kad spicas nezaisliukas,tai veisle kuria ypatigai reikia saugoti nuo vaiku,uzlips kaulu luziai,prispaus,vel luziai ar isnirimai,ismes is ranku,geriausiu atveju kaulu luziai,o gal ir mirtis sad.gifuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupka10 @ 2015 10 18, 22:34)
O jus zinote,kad spicas nezaisliukas,tai veisle kuria ypatigai reikia saugoti nuo vaiku,uzlips kaulu luziai,prispaus,vel luziai ar isnirimai,ismes is ranku,geriausiu atveju kaulu luziai,o gal ir mirtis sad.gifuser posted image

as pritariu ir bendrai tokiu mazu ir trapiu veisliu 2 metu vaikams tikrai nereikia pirkti nes vaikas per mazas smile.gif o ir siaip suni perki sau o ne vaikams, juk prieziura, maitinimas, vedziojimas bus tevu o ne vaiku tokiu maziuku reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2015 10 18, 20:43)
as pritariu ir bendrai tokiu mazu ir trapiu veisliu 2 metu vaikams tikrai nereikia pirkti nes vaikas per mazas  smile.gif o ir siaip suni perki sau o ne vaikams, juk prieziura, maitinimas, vedziojimas bus tevu o ne vaiku tokiu maziuku reikalas.

Negalvojau, kad su savo klausimu gausiu tokiu ''piktu'' komentaru... kur paminejau kad ieskau zaislo vaikui? Be vaiko namie taip pat yra ir SUAUGUSIU zmoniu, kurie RUPINSIS ir dziaugsis naujuoju seimos nariu. Pasakek taip lyg seimos su mazais vaikais neaugina mazu gyvuneliu.
Bet aciu uz pasisakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niki_ @ 2015 10 19, 06:08)
Negalvojau, kad su savo klausimu gausiu tokiu ''piktu'' komentaru... kur paminejau kad ieskau zaislo vaikui? Be vaiko namie taip pat yra ir  SUAUGUSIU zmoniu, kurie RUPINSIS ir dziaugsis naujuoju seimos nariu. Pasakek taip lyg seimos su mazais vaikais neaugina mazu gyvuneliu.
Bet aciu uz pasisakymus  smile.gif

Mažiausių įprastai neaugina, atsakingi veisėjai neparduoda šeimoms su mažais vaikais. Kartais net jaunoms šeimoms, kuri tikėtina kad jų susilauks... Nebent izoliuosit šuniuką nuo vaiko. Kitaip nelaimė labai tikėtina, vaikui ir norint gero. O kur dar amžius kai dauguma vaikų tampa gan žiauriais aplinkai. Nesu vaiko raidos ekspertė, bet lyg tuo metu jie mokosi, kaip jų elgesys veikia aplinką. Jei patrankys labradorą, tas vos pajaus. Patrankys špicą (jorką, čihą ir t.t.), jis gali mirti. Jums būtinai reikia sulaužyti šuniuką? Rasit daugintojų kurie parduos bet kam. Atsidėkit porą šimtų eurų būsimai šuniuko operacijai, nebent pasirinksit pigesnį variantą - užmigdyti... Jeigu turit sveiko proto, imkit kažką bent biglio dydžio ir ramiai gyvensit. Paaugs visi planuojami vaikai iki sąmoningo, atsakingo amžiaus, tada apie špicą galvokit.
Atsakyti
niki,
tokio norite ane?
user posted image

tai cia pomerian spicas, apkirptas meskiuku smile.gif
jei tikites kad isaugs butent toks, pirkite tik su dokumentais. be dokumentu gali ir peraugti , ir proporcijos pasikeis smile.gif
tik tiek kad kolkas si veisle tikrai nepigi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 19 spalio 2015 - 08:42
Taip apie toki galvojau ax.gif
Dar tik renku informacija apie siuos suniukus, labai aciu jums uz pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
looo
Peraugti gali ir su dokumentais . Atsakingas veisėjas neduos mažam šuniukui ūgio garantijos . Jis ne Dievas kad 2-3 men šuniukui garantuoti bus jis 22 ar 23 cm . Dėl proporcijos pasikeitimu tai ir gi ginčijamos klausimas . Koks tipas yra pas šuniuką toks ir liks ir ne svarbu kokiu ūgio užaugs špicas . Šitas berniukas peraugo nuo pomerano . 6 men . 24cm ( parduodamas parodoms ) . Ar atskirsit jo nuo pomų , jie aš neparašyčiau kad jis mažasis ? Šeimoms su mažais vaikais patariu rinktis mažuoju špicą -tvirtesni ir gali buti geresni žaidimo draugai vaikams , nei nykštukai , sverianti 2kg . Nesu nusiteikusi prieš mažų vaikų . 2 kartus pardaviau nykštukus su mažais vaikais ir nesigailiu , bet čia greičiausia įsemtis , nes atsisakiau parduoti gal 10...
Ir gal nustokim reklamuoti Boo , kuris yra pomas su sugadintu kaulio ...
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Niki_ @ 2015 10 19, 08:08)
Negalvojau, kad su savo klausimu gausiu tokiu ''piktu'' komentaru... kur paminejau kad ieskau zaislo vaikui? Be vaiko namie taip pat yra ir  SUAUGUSIU zmoniu, kurie RUPINSIS ir dziaugsis naujuoju seimos nariu. Pasakek taip lyg seimos su mazais vaikais neaugina mazu gyvuneliu.
Bet aciu uz pasisakymus  smile.gif

as nepiktai bet is praktikos smile.gif pati pirkau dalmatina kai mano vaikui buvo 4 metai, viskas buvo gerai ir kai gime antrasis, jam suo buvo zaidimu draugas, nebaisu buvo kad kazkaip uzgaus, o va kai netkom savo dalmatino pati rinkausi tarp spiciuko ir cihua, mano maziui tuo metu buvo 5 metai, patikekit kaip reikejo saugoti suniuka , buvo prisakyta neimti jokiu budu ant ranku, nekelti ant lovos, neuzminti... saugojom kaip savo aki ta suniuka, nors vaikas jau kaip ir nemazas buvo , aisku klause musu ir suniukas uzaugo puikiai thumbup.gif as pazistu kas siuo metu turi ir parduoda spiciukus su dokumentais rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

As su tokiu klausimu. Turiu issirinkusi nykstukini spica su dokumentais, bet, deja, UK yra siek tiek kitokia tvarka ir taisykles, tas sunelis man tobulas, BET. As vien matau rizokus, juodus su smeline, sviesius spiciukus. Ar zinot, kur rasti teisinga standarto aprasyma? Nes tas sunelis, kurio as noriu yra kreminis su pilksvu atspalviu, angliskai jie sako 'cream sable'. Jis su dokumentais, bet tiesa sakant nezinau, ar tiketi angliskais dokumentais 4u.gif Prisegu jo nuotrauka, gal kas is zinanciu pakomentuos smile.gif jam 8sav siuo metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erborista: 23 spalio 2015 - 11:46
Dokumentai KC? Cream sable spalva standarte, čia problemos nėra. Tik mano ne specės akiai tokiame amžiuje pūkų daugiau norisi, jei pomerano tipo. Bet gal anglai kitą tipą labiau mėgsta.
Atsakyti