Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Išbaigiau savo Lancome Grandiose tušą. Tiksliau ne išbaigiau, o jis sudžiūvo, mano akimis, pirmiau laiko g.gif Naudojau lygiai 4 mėnesius. Galvojau, kad užteks kiek ilgiau, nes pakuotė tai didelė - 10 ml. Dior tušų tokio kiekio man drąsiai užtekdavo kokiems 6 mėn. Grįžtant prie Grandiose, šiaip jis man labai labai patiko: itin išilgina, tankina kiek mažiau, bet tankina, lenktas kotelis gal jo neįprastas, tačiau pats šepetėlis tai superinis, vienas iš patogesnių naudotų. Lėliškos blakstienos, kokias ir mėgstu, su juo labai lengvai gaudavosi wub.gif Net iš aplinkinių esu gavusi komplimentų blakstienoms esant su šiuo tušu biggrin.gif Dar - jis netepa paakių (daugelis tušų man labai tepa), netrupa, gražus vaizdas laikosi nuo ryto iki vakaro. Tiesa, ir nusiplauna labai lengvai. Žodžiu, pats tušas nepaprastai geras, bet galėjo jo bent jau mėnesiu ilgiau užtekti biggrin.gif Tai net nežinau, ar kartot, ar ką kito bandyt (parduotuvėj bandžiau ir naująjį Hypnose, labai patiko). Išbaigsiu savo Loreal'į, ir tada jau galutinai apsispręsiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2015 08 29, 06:18)

Nu tikrai toks pat bigsmile.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Vitulka @ 2015 08 29, 13:21)
kur kiek ir koks tikslus pavadinimas?  ax.gif

Iš Amazon.com, tikslaus pavadinimo jau nebepasakysiu, kaina apie 42-43Lt išėjo su tarpininkės mokesčiais... http://www.amazon.co...5AEHCNEBBWDVYXH
Atsakyti
user posted image
foto skolinta iš interneto

Gavau maždaug pusę pakuotės pabandymui dovanų. Džiaugiuosi, kad ne pati pirkau (nors turėjau wishlist'e), nes baisus kvapas unsure.gif
Aiškiai juntamas alkoholis. Pasižiūriu, tiksliai: sudėtyje pirmu numeriu doh.gif, nors likę ingridientai puikūs doh.gif
Jazminų kvapas, kurį šiaip jau dievinu, čia yra nepakeliamai sunkus ir "dvokiantis". Gal čia tos kamelijos taip sugadina... Purkšdama net kosėti pradedu.

Jei palikus nuošaly alkoholį sudėtyje ir kvapą (dėl kurių nebus perkamas šis produktas), tai purkštukas tikrai geras, plaukų neriebina/nelipina/neapsunkina, gal kiek ir pagyvina. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 29 rugpjūčio 2015 - 22:00
Subaigiau kelioninio dydžio 50 ml TONY&GUY Nourish conditioner for damaged hair
user posted image

Patiko dėl greito estetinio poveikio: gerai atpainioja plaukus, jie tampa švelnūs ir slidoki, nereikia ilgai laikyti, užtenka nedidelio kiekio, malonaus kvapo.
Perskalavus plaukus vonios grindys tampa neįmanomai slidžios (labai saugojaus nepaslysti unsure.gif ).
Sudėtis baisi (matyt, tai susiję ir su slidžiomis grindimis) doh.gif antru numeriu - alkoholis, trečiu -silikonas, taip pat yra Mineral oil ir nė vieno augalinio ekstrakto/aliejaus.
Didelio kiekio nepirksiu būtent dėl sudėties verysad.gif
Atsakyti
http://images15.fotk...21/image-vi.jpg
Gliss kur sampunas neypatingas, siek tiek riebino plaukus. Maitinimo nepastebejau.

Palmolive duske su alyvuogem smagi, drekinanti, gero kvapo.

Bioderma sensibio ds+ kremas 10 balu. Sitos linijos visus kremus pakaitom naudoju ir naudosiu toliau, derinant su rugstiniu toniku mano oda tobulos bukles buna.

Mizon sraigiu paakiu kremas nelabai patiko konsistencija, bet paakiu oda tikrai juntamai pastangrina. Del rauksliu mazinimo nezinau, neturiu dar ju smile.gif.

Loccitane roziu kremas gerai drekina, malonus naudoti, bet kvapas wacko.gif

Rival del loop anti age kapsules- grynas aliejus, tepdavau ant dregno veido ir kaklo, bet vos per daug uztepus uzkimsdavo poras. Ryte oda labai svelni ir grazi, bet del to kimsimo tikrai nekartotinas produltas. Nerekomenduoju niekam, kieno oda nors truputi riebalo turi.

Rossmann vienkartiniai skustukai- siaubingi. Wilkinson zymiai geresni. Sitie prastai skuta, greit atsimpa, pati galvute labai siaura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 rugsėjo 2015 - 11:48
Planeta Organica Dead Sea anticeliulitinis šveitiklis - lengvai šildantis, druska smulki, šveičia gerai, bet švelniai, labai malonu naudoti, nėra grubus ir per stiprus plonesnei ar jautresnei odai. Nepirksiu daugiau vien dėl mane erzinančio kvapo, arba aliejai sudėtyje turi labai stiprų kvapą, arba pridėta kažko, bet po šveitiklio dar kartą prausiuosi su dušo želė, kvapas nedingsta ir aš labai ilgą laiką jį jaučiu nuo savęs.

Puma Yellow dušo želė - paprasta normali dušo želė, gerai, kad kvapas neintensyvus ir neišliekantis. Gavau dovanų, pati tokių nesirenku.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Neutrogena lūpų balzamas: labai patiko, buvo stebėtinai ekonomiškas, drėkinimo užteko. Kartotinas.
user posted image
Douglas Velvet Body kūno losjonas: didžiulis kiekis, bet dėl nėštumo išsausėjo kūno oda, tad tikrai jaučiau poreikį daugiau tepti ir tikrai nenusibodo. Pats losjonas labai smagus, greitai įsigeria, labai neutralaus kvapo, mielai pakartočiau.
user posted image
Atsakyti
Ellame veido kaukė Hydro Complex

user posted image

Išbandžiau pirmą kartą ir be galo patiko, drėkina, oda jautėsi puikiai po jos, kartosiu be abejonės.

Prestige Liquid Eyeliner Brown

user posted image

Gan seniai prieš porą metų pirktas pravedimas gulėjo nebenaudojamas, gana geras, pigmentuotas ir ilgai išliko, buvo rekomendavusi draugė, tai įsigijau. Tačiau jis turi vieną blogą savybę, jei juo per tą pačią vietą brauki keletą kartų, vokas parausta ir peršti toj būtent linijoj, po kelių min praeina, bet vistiek.. unsure.gif Nekartosiu.

Lirene Parafinowy rankų kremas

user posted image

Labai patiko, toks riebokas, gerai atgaivina rankas ir kvapas labai įdomus, salstelėjęs, pirksiu gal kada vėl.

Margarita apsauginis lūpų pieštukas.

user posted image

Subaigiau ir tokį ir drėkinamąjį su alaviju tuo pat metu, abieju kvapai tragiški, norėjau išbandyti lietuviškus, bet deja nebekartosiu, nes kvapas kaip pasenusio lūpdažio o ir drėkinimas nestebuklingas, Nivea man kur kas geresni.

Margarita dušo želė su pienu ir medumi.

user posted image

Pati mėgstamiausia. Nieko ypatingo, žinoma, bet man atrodo oda bent truputį švelnesnė po jos ir kvapas, kvapas cool.gif .... Tokia pati į jos vietą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 01 rugsėjo 2015 - 11:19
pacifica 'beach kiss' spalvos lupu blizgis - net nezinau kaip ji vertint, nes momentais nemegau, o kitais kartais buvo pats paciausias jis man. Blizgis nera labai tirstas, bet ir neskystas, laikesi normaliai, skonis saldokas, bet neikyrus. Zerejo labai graziai ir duodavo lyg truputi stiklini/slapia vaizda lupoms. Bet jauciu del tu intensyviu blizguciu kartais man jis ir nepatikdavo, tiksliau tada, kai oda neatrodydavo idealiai, tai jis lyg paryskindavo visus trukumus. Bendrai imant, rekomenduociau siuos blizgius.
user posted image

kat von d 'immortal lash' tuso miniukas - pabandziau karta ir keliauja i siuksline, nes nemoku tokiu sepeteliu dazytis doh.gif Ziauriai sulipino blakstienas, is esamu 5 padare po 2 ir net kitu sepeteliu nelabai atitaisiau vaizda. O ir tusas kazkaip nesmagiai aplipes sepeteli, tai nezusiimsiu zaidimais ji valydama bei mokydamasi dazytis.
user posted image

mineral fusion 'lash curling mascara' rudos spalvos tusas - metu lauk, nes neprilipo jis man.... Per naturaliai, per slapiai jis dazo. Na netraukia naudot visiskai
user posted image

andalou naturals 'spf30 serum' - nors ir pavadintas serumu, bet man jis tikru tikriausias veido kremas/losjonas. Uzteko visai vasarai, nuo saulutes saugojo, baltumo nepalikdavo ant veido, reikedavo nedaug. Mano oda normali i sausuma, bet pilnai pakakdavo sio serumo, jokiu kremu ant virsaus nenaudojau.
user posted image

shamanuti 'pumpkin enzyme' veido kauke - visai patiko, nors naudodavau dazniausiai su kita kauke. Kazkokio ypatingo poveikio nepastebejau, bet norisi tiket, kad odai gerai buvo. Ka pastebejau, kad ilgiau palaikius ir nuplaunant kauke oda tokie net girgzdanti buna. bet nesijaucia, kad issausejus liktu ar jokio tempimo jausmo nera.
user posted image

alba botanica 'acnedote' kuno sveitiklis - jau ne nebesiplesiu apie ji, nes nuolatos perku ir naudoju:
user posted image

in love 'greece' kvapo dezodorantas - saugojo labai gerai thumbup.gif Kazkiek tepliojo rubus, bet galeciau su tuo gyvent, jei ne tekstura. Vos palietes oda pasidaro kaip kreminis ir aisku netvarkingai uzsitepa bei apteplioja pakuotes sonus. Dezodoranta tenka itrint i pazastis ir likuti nusivalyt servetele, na ir aisku apvalyt pakuote kaskart. doh.gif
user posted image

QUOTE(Sultry @ 2015 08 29, 22:59)
Gavau maždaug pusę pakuotės pabandymui dovanų. Džiaugiuosi, kad ne pati pirkau (nors turėjau wishlist'e), nes baisus kvapas  unsure.gif
Aiškiai juntamas alkoholis. Pasižiūriu, tiksliai: sudėtyje pirmu numeriu  doh.gif, nors likę ingridientai puikūs  doh.gif
Jazminų kvapas, kurį šiaip jau dievinu, čia yra nepakeliamai sunkus ir "dvokiantis". Gal čia tos kamelijos taip sugadina... Purkšdama net kosėti pradedu.
Jei palikus nuošaly alkoholį sudėtyje ir kvapą (dėl kurių nebus perkamas šis produktas), tai purkštukas tikrai geras, plaukų neriebina/nelipina/neapsunkina, gal kiek ir pagyvina.  g.gif

Mano atsiliepimai kaip tik priesingi ir sitas purskalas man nr1 thumbup.gif SM deka atradau ji vasaros pradzioj ir nuo tada nuolatos naudoju. Kvapas neerzina, nors jazminu man neprimena. Alkoholio nejauciu jame. Beje, turiu 'primrose' AO tokio tipo purskaliuka, tai sudetys ju labai panasios, kvapai skiriasi, bet velgi jame irgi neuzuodziu alkoholio. Plaukai mano sviesinti, bet tikrai sveiki ir nera sausi, o purskaliukas kaip tik priduoda dregmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 02 rugsėjo 2015 - 02:50
Rasa valomasis veido tonikas probleminei odai - naudojam kartu su dukra ir labai nereguliariai, tačiau šis tonikas visada yra mano kosmetinėje. Ypatingai karštuoju periodu patinka naudoti švelnius rūgštinius ir antibakterinius produktus, kol kas Rasa pilnai tenkina, nors mąstau grįžti prie Paula's Choice.

Planeta Organica valantis tonikas - natūralesnis, sudėtyje labai daug ekstraktų, bet tuo pačiu keistas produktas, manau, kad daugiau aš jo nepirksiu, nes drėkinimui renkuosi japoniškus losjonus, o valymui ar atgaivinimui jis visai netinka. Užpylus ant vatos diskelio ir pradėjus valyti odą, jis lyg ir suputoja, labai keista. Nuvalius lieka plėvelė ant odos ir niekas neįsigeria, nesvarbu kiek laiko praeina. Aš jį jaučiu ant odos ir nėra švaros pojūčio. Rytais visais nesinorėjo jo naudoti. Labai specifinis kvapas, bet po kurio laiko prie jo įpratau.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Aš taip pat pabaigiau Aubrey organics white camellia and jasmine shine purškiklį, šiaip patiko, plaukams suteikdavo blizgesio, bet taip pat nusprendžiau nekartoti dėl sudėtyje esančio alkoholio, mano plaukai šviesinti, bijau dar labiau išsausinti.
user posted image
Atsakyti
user posted image
"Avon Spring Garden" vonios putos. Puikiai kvepėjo, gerai putojo. Vis kartoju šias avon vonios putas, tik kvapus renkuosi skirtingus.

user posted image
"Oriflame" vėsinanti pėdų želė. Tikrai vėsino, kvapas sintetinis buvo, bet ne per daug.

user posted image
"Avon Skin So Soft" veido plaukelių šalinimo kremas. Jau nežinau kiek kartų kartojus šitą, dabar vėl naują pradėjau. Nėra man superinis produktas, nes sunkiai pašalina plaukelius, bet juos suminkština, ko pasekoje lengviau ir švelniau pašalinti juos pincetu.

user posted image
"Ecodenta" balinamoji dantų pasta. Pasta, kaip pasta.

user posted image
"Rimmel Wake Me Up" krempudra. Pradžioje labai labai patiko, paskui ilgą laiką nebenaudojau jos ir dabar neseniai vėl išsitraukiau, tai nežinau, nebepatiko jau taip. Atspalvis nelabai tiko, maskavimo mažokai ir greitai nuo veido nuplaukia, tad kartojama nebus.
Atsakyti