pacifica 'beach kiss' spalvos lupu blizgis - net nezinau kaip ji vertint, nes momentais nemegau, o kitais kartais buvo pats paciausias jis man. Blizgis nera labai tirstas, bet ir neskystas, laikesi normaliai, skonis saldokas, bet neikyrus. Zerejo labai graziai ir duodavo lyg truputi stiklini/slapia vaizda lupoms. Bet jauciu del tu intensyviu blizguciu kartais man jis ir nepatikdavo, tiksliau tada, kai oda neatrodydavo idealiai, tai jis lyg paryskindavo visus trukumus. Bendrai imant, rekomenduociau siuos blizgius.
kat von d 'immortal lash' tuso miniukas - pabandziau karta ir keliauja i siuksline, nes nemoku tokiu sepeteliu dazytis

Ziauriai sulipino blakstienas, is esamu 5 padare po 2 ir net kitu sepeteliu nelabai atitaisiau vaizda. O ir tusas kazkaip nesmagiai aplipes sepeteli, tai nezusiimsiu zaidimais ji valydama bei mokydamasi dazytis.
mineral fusion 'lash curling mascara' rudos spalvos tusas - metu lauk, nes neprilipo jis man.... Per naturaliai, per slapiai jis dazo. Na netraukia naudot visiskai
andalou naturals 'spf30 serum' - nors ir pavadintas serumu, bet man jis tikru tikriausias veido kremas/losjonas. Uzteko visai vasarai, nuo saulutes saugojo, baltumo nepalikdavo ant veido, reikedavo nedaug. Mano oda normali i sausuma, bet pilnai pakakdavo sio serumo, jokiu kremu ant virsaus nenaudojau.
shamanuti 'pumpkin enzyme' veido kauke - visai patiko, nors naudodavau dazniausiai su kita kauke. Kazkokio ypatingo poveikio nepastebejau, bet norisi tiket, kad odai gerai buvo. Ka pastebejau, kad ilgiau palaikius ir nuplaunant kauke oda tokie net girgzdanti buna. bet nesijaucia, kad issausejus liktu ar jokio tempimo jausmo nera.
alba botanica 'acnedote' kuno sveitiklis - jau ne nebesiplesiu apie ji, nes nuolatos perku ir naudoju:
in love 'greece' kvapo dezodorantas - saugojo labai gerai

Kazkiek tepliojo rubus, bet galeciau su tuo gyvent, jei ne tekstura. Vos palietes oda pasidaro kaip kreminis ir aisku netvarkingai uzsitepa bei apteplioja pakuotes sonus. Dezodoranta tenka itrint i pazastis ir likuti nusivalyt servetele, na ir aisku apvalyt pakuote kaskart.
QUOTE(Sultry @ 2015 08 29, 22:59)
Gavau maždaug pusę pakuotės pabandymui dovanų. Džiaugiuosi, kad ne pati pirkau (nors turėjau wishlist'e), nes baisus kvapas
Aiškiai juntamas alkoholis. Pasižiūriu, tiksliai: sudėtyje pirmu numeriu

, nors likę ingridientai puikūs
Jazminų kvapas, kurį šiaip jau dievinu, čia yra nepakeliamai sunkus ir "dvokiantis". Gal čia tos kamelijos taip sugadina... Purkšdama net kosėti pradedu.
Jei palikus nuošaly alkoholį sudėtyje ir kvapą (dėl kurių nebus perkamas šis produktas), tai purkštukas tikrai geras, plaukų neriebina/nelipina/neapsunkina, gal kiek ir pagyvina.
Mano atsiliepimai kaip tik priesingi ir sitas purskalas man nr1

SM deka atradau ji vasaros pradzioj ir nuo tada nuolatos naudoju. Kvapas neerzina, nors jazminu man neprimena. Alkoholio nejauciu jame. Beje, turiu 'primrose' AO tokio tipo purskaliuka, tai sudetys ju labai panasios, kvapai skiriasi, bet velgi jame irgi neuzuodziu alkoholio. Plaukai mano sviesinti, bet tikrai sveiki ir nera sausi, o purskaliukas kaip tik priduoda dregmes.