andalou naturals 'argan and sweet orange' ir
'sunflower and citrus' sampunai - abu kartoti, nes labai patiko kai pirmakart turejau. Patiko ir dabar, tik jau labai skalsus, tai kolkas nekartosiu, bet ateityje vel pirkciau.

evan healy 'coconut cream cleanser' prausiklis - nepatiko visiskai

Keliauja i siuksline vos po poros pabandymu. Visu pirma, tai cia grynas kokosu aliejus (na su keliais eteriniais), tai kaina nesamoninga uz toki kieki. Evan Healy produktai man patinka, bet sitas tai ne. Na ir isvis nemegstu alieju veidui praust, o ypac nepasiteisina man kokosu aliejus - nu niekur, apart dantu valymo, jo nepanaudoju.... Kadangi sitas pakvepintas, tai dantims nenaudosiu, o kitur sunaudot nesugalvoju. O antras nepatikes dalykas, kad nepatogi pakuote - vienakart atsukant sliukstelejo jis man (is sono ziurint atrode, kad pakietejes), tai po to visa kriaukle slidi buvo, neskaitant to, kad pati pakuote apsiriebalavo ir neimanoma i rankas paimt.
african botanics 'pure marula oil' meginelis - sunkokai naudojosi, nes nemegstu alieju, bet po truputi sunaudojau. Labiausiai patiko kvapas, bet jis kitoks nei iki siol uostytu marulos alieju
the honest co. antibakterinis purskiklis rankoms - sunaudojau, bet kvapas kazkuo mane erzino, nors ir nera nemalonus jis.
cartier 'zeste de soleil', 100ml EDT - kvepalams labai isranki esu, bet sie iskart patiko ir trauke, nors ilgokai dvejojau bei testavau kol galiausiai nusipirkau. Naudojosi man jie kazkur 1,5m ir per ta laika turbut spejau priprast tiek, kad nieko ypatingo man juose neuzsiuodzia. Sunaudojau kasdienai i darba.
byredo 'bal d'afrique', 100ml EDP - subaigsiu siuos savaitgali ir dar mastau pirkt vel ar naudot ka turiu siuo metu kosmetinej. Sie kvepaliukai man iskart nerealiai patiko, pirkau ziema ir 1-2 papurskimu per akis buvo. Kazkaip tuo metu jie tokie jaukus, silti, salsteleje buvo, kad grynai zieminiai atrode. Na bet pavasari ir vasara naudojau vakarais kazkur iseinant, o galiausiai vasara purskiausi ir diena ir jau kitaip jie man uzsiuode, nebuvo tokie intensyvus ir galejau 4-5 psykus purskt. Galvojau gal pati neuzuodziu, bet kokius 3-4 papurskus draugas vistiek sakydavo, kad nelabai jauciasi, tai matyt gerai nugaruodavo jie