Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Pabaigiau:
"Rasa" prausiklis probleminei odai (pirktas dukrai, bet patiko ir mano neprobleminei odai smile.gif )
user posted image
Foro iš: www.kosmetikosdnr.lt

Labai pylėsi ir gavosi neskalsus. Bet l.malonaus kvapo (aviečių?), lengvas, gerai nuprausia, kaina normali, kartosim.

Boturm Shiny Hair Shampoo:
user posted image
Foto iš: www.violey.com

Nesužavėjo. Mano plaukai l.ploni, tai šampūnas juos "išpūsdavo" į sušiauštą kupetą. Neblizgėjo plaukai ir atrodė vizualiai išsausinti. Nekartosiu.
Atsakyti
andalou naturals 'argan and sweet orange' ir 'sunflower and citrus' sampunai - abu kartoti, nes labai patiko kai pirmakart turejau. Patiko ir dabar, tik jau labai skalsus, tai kolkas nekartosiu, bet ateityje vel pirkciau.
user posted image
user posted image

evan healy 'coconut cream cleanser' prausiklis - nepatiko visiskai schmoll.gif Keliauja i siuksline vos po poros pabandymu. Visu pirma, tai cia grynas kokosu aliejus (na su keliais eteriniais), tai kaina nesamoninga uz toki kieki. Evan Healy produktai man patinka, bet sitas tai ne. Na ir isvis nemegstu alieju veidui praust, o ypac nepasiteisina man kokosu aliejus - nu niekur, apart dantu valymo, jo nepanaudoju.... Kadangi sitas pakvepintas, tai dantims nenaudosiu, o kitur sunaudot nesugalvoju. O antras nepatikes dalykas, kad nepatogi pakuote - vienakart atsukant sliukstelejo jis man (is sono ziurint atrode, kad pakietejes), tai po to visa kriaukle slidi buvo, neskaitant to, kad pati pakuote apsiriebalavo ir neimanoma i rankas paimt.
user posted image

african botanics 'pure marula oil' meginelis - sunkokai naudojosi, nes nemegstu alieju, bet po truputi sunaudojau. Labiausiai patiko kvapas, bet jis kitoks nei iki siol uostytu marulos alieju g.gif
user posted image

the honest co. antibakterinis purskiklis rankoms - sunaudojau, bet kvapas kazkuo mane erzino, nors ir nera nemalonus jis.
user posted image

cartier 'zeste de soleil', 100ml EDT - kvepalams labai isranki esu, bet sie iskart patiko ir trauke, nors ilgokai dvejojau bei testavau kol galiausiai nusipirkau. Naudojosi man jie kazkur 1,5m ir per ta laika turbut spejau priprast tiek, kad nieko ypatingo man juose neuzsiuodzia. Sunaudojau kasdienai i darba.
user posted image

byredo 'bal d'afrique', 100ml EDP - subaigsiu siuos savaitgali ir dar mastau pirkt vel ar naudot ka turiu siuo metu kosmetinej. Sie kvepaliukai man iskart nerealiai patiko, pirkau ziema ir 1-2 papurskimu per akis buvo. Kazkaip tuo metu jie tokie jaukus, silti, salsteleje buvo, kad grynai zieminiai atrode. Na bet pavasari ir vasara naudojau vakarais kazkur iseinant, o galiausiai vasara purskiausi ir diena ir jau kitaip jie man uzsiuode, nebuvo tokie intensyvus ir galejau 4-5 psykus purskt. Galvojau gal pati neuzuodziu, bet kokius 3-4 papurskus draugas vistiek sakydavo, kad nelabai jauciasi, tai matyt gerai nugaruodavo jie g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 04 rugsėjo 2015 - 01:44
lily lolo antakiu priemone - kaip ir patiko, bet nekartociau. Spalva labai artima mano megstamai 100% Pure antakiu priemonei, kuri patogesne tuo, kad yra viena spalva, o su LL tekdavo daugiau padirbet.
user posted image

x on the lips 'bubble gum' skonio lupu balzamas-putlintojas - gavau dovanu, nes pati nejauciu poreikio tokiems produktams. Keliauja i siuksline, Nesinaudoja man jis, nes nepatinka dilgciojimas ant lupu ir nepatogumas, o ir efekto nemaciau.
user posted image

opi 'in the cable carpool lane' lako miniukas - nusilakavau koju nagus, o likutis keliauja lauk. Tiesa sakant, tik pora kartu ir naudojau sia spalva. Nepatinka man vistik miniukai, nes nepatogu lakuotis. O butent sios spalvos man kiek mazoka 2 sluoksniu, noretusi 3 iki idealaus varianto, bet kojoms patingejau trecia lakuot, nes tik is arti prisikisus matosi, kad jis praverstu, o paprastai ziurint vaizdas super atrodo. Be to, norisi apmazint nagu lakus, tai pradedu nuo tu, kurie nepatogiausia naudojima duoda, nebetinkina kokybe ar spalvos nenaudojamos. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Balance Me Radiance mask veido kauke-sveitiklis - pravalo ir nusveicia, veido oda lieka svelni. Del drekinimo neesu tikra,nes visada naudoju aliejuka paskui,bet man ji pasirode labiau valanti. Nezinau ar verta kartojimo, sunku man vertinti veido kaukiu poveiki,naudoju nes tikiu,kad kazka gero daro unsure.gif biggrin.gif
user posted image

Balm Balm roziu vanduo - visai smagus,svelnus neerzinantis roziu kvapas,kartociau kada nors
user posted image

Scholl Cracked Heel kremas suskirdusioms pedoms - kartojamas ne karta, vasara labai pravercia,nes padeda ''sulyginti'' pedu oda,jos tampa zymiai svelneses ir glotnesnes,bet reikia panaudoti keletas dienu is eiles geriausiam rezultatui
user posted image

Nuxe duso zele - gerai putojo,nesausino odos,bet jos kvapas toks keistas ir pradejo erzinti i pabaiga,vien del to nekartojama
user posted image

Nina Ricci Nina L'Elixir - nusipirkau visa 80ml bambali ir ispurskiau kaip namu kvepintoja unsure.gif Originalu Nina obuoliuka labai myliu,bet sita versija kazkuom neitiko mano nosiai,grysiu vel prie originaliosios versijos
user posted image
Atsakyti
user posted image

Caudalie Fleur de Vigne dušo želė - turbūt pati geriausia dušo želė ever smile.gif kvapas nuostabus (gaivus, toks labai žalias), nesausino, faina konsistencija, nebloga sudėtis.

minusai - galėtų būti patogesnis pakuotės atidarymas + brangoka.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 09 02, 04:38)
Mano atsiliepimai kaip tik priesingi ir sitas purskalas man nr1  thumbup.gif SM deka atradau ji vasaros pradzioj ir nuo tada nuolatos naudoju. Kvapas neerzina, nors jazminu man neprimena. Alkoholio nejauciu jame. Beje, turiu 'primrose' AO tokio tipo purskaliuka, tai sudetys ju labai panasios, kvapai skiriasi, bet velgi jame irgi neuzuodziu alkoholio. Plaukai mano sviesinti, bet tikrai sveiki ir nera sausi, o purskaliukas kaip tik priduoda dregmes.

Tiesą sakant, dėl jūsų atsiliepimų ir buvau įtraukusi AO Jasmin and white camelia purškaląį wishlist'ą 4u.gif blush2.gif bet šįkart man nepasiteisino rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 06 rugsėjo 2015 - 11:37
Avon pėdų kremas su makadamijom
user posted image
Labai patiko kvapas, o drėkinimo trūko ax.gif
Tos pačios serijos pėdų šveitiklis visai patiko - nesu labai įnoringa pėdų šveitikliams ax.gif Visi jie man panašūs blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lumi: 08 rugsėjo 2015 - 08:44
Insight kaukė plaukams: iš tiesų patiko, efektas tiesa tik kosmetinis ir trumpalaikis, net keista, kad kaukė be silikonų palieka tokį gerą rezultatą. Kada nors pakartočiau, bet kiek girdėjau, šito gamintojo prekių neliko Eurokos, kirpyklinės kainos už ją nemokėčiau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Avon dušo želė Oriental Sanctuary - skaniai kvepia mandarinais, maža kaina, tiršta, putoja gerai ir reikia nedidelio kiekio, odos kaip ir nesausina, o Avon dušo želių minusas yra nepatogus kamštelis, kuris sunkiai atsidarinėja.

The Body Shop dušo želė Honeymania - turėjau 60ml miniatiūrą, TBS dušo želės man labai patinka, ypač šaltaisiais sezonais, nes kvapai daugumos saldūs, ryškūs, jos tirštos, gerai putoja, odos nesausina, tik jų neadekvačiai aukšta kaina LT parduotuvėse.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Signal Triple power dantų pasta, 50 ml.

user posted image

Užteko apie mėnesį. Dvispalvė, viena spalva tamsiai mėlyna, kita skaidri su blizgučiu. Taip ir spaudžiasi, pusė to, pusė ano. Putos tamsiai žydros spalvos, graži biggrin.gif Jau po vieno karto nudažė šepetuką. Gaiva neišlieka ilgai, švelni, maloni gomuriui, mano akim žiūrint, nepabalino, bet ir neapleido dantų. Aš pradedu galvot, jog mano toks emalis ir tu balink, kiek nori. Noriu dantų balinimo biggrin.gif
Papildyta:
Schwarzkopf Essence Ultime Blond&Bright šampūnas.

user posted image

Pats šampūnas perlamutrinis, skaniai kvepia. švariai plauna, skalaujant plaukai slidūs, bėga tarp pirštų. Bet galvos odos nepalikdavo švaros g.gif todėl jis man nepatiko. Užtat plaukai tikrai blizgėjo, buvo minkšti, švelnūs
Atsakyti
Garnier Minerals Ultra Dry - kadangi darbe turiu būti su klasikine uždara avalyne, vasarą vietoj talkų ar specialiai pėdoms skirtų dezodorantų, kurie, kiek bandžiau, nepatiko, pirkau Garnier. Ne per intensyvus kvapas, apsaugo labai gerai, ilgam užtenka, purškia sausai, na ir labai nedidelė kaina, nes Garnier dezodorantams nuolatos kur nors nuolaida.

Aras Balm Premium balzamas po skutimosi - optimizacija, vyras senokai su barzda, o buteliukų gausa namuose kartasi jau erzina, sunaudojau kojoms po depiliacijos. Kadangi balzamas skirtas jautriai odai ir sudėtyje turi daug aliejų ir ekstraktų, labai gerai ramino ir drėkino.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
rene furterer okarapurškiklis plaukams, visai patiko ax.gif Atrodo ir plaukų spalva ilgiau vasarą išsilaikė, ir patys plaukai ne tokie sausi patapo... Tik išskirtinio blizgesio tai nepastebėjau biggrin.gif bet visai kartotinas produktas ax.gif
user posted image
Atsakyti