Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

user posted image
Lavera balancing mask

Esu užsipirkusi kelis pakelius,tad sunaudosiu. Bet ateityje turbūt nekartosiu - nepatinka,kad reikia nusiprausti po to (nors rašo, kad nebūtina, bet jei nenusiprausiu, tai ta kaukė, nors atrodo, kad susigėrė, bet nusirutulioja nuo veido liečiant pirštais).


user posted image
100 % pure cocoa kona cofee body scrub

Pirktas su gera akcija. Su gera akcija pakartočiau thumbup.gif
Pats scrub'as su maltomis kavos pupelėmis, rudos spalvos ir šokoladinių sausainių kvapo wub.gif kvapas stiprus, bet nėra įkyrus (bet po scrub'o eiti miegoti sunkoka - jautiesi kaip pyragėlis prie kavos doh.gif ). Pats šveitimas labai neblogas thumbup.gif

Nepigus malonumas (ypač už visą kainą) - pagalvojau,kad reiktų vėl atgaivinti naminio šveitiklio su kava naudojimą ax.gif Bet dabar sandėliuke turiu savo mylimo Geomar scrub'o 2 vnt., tad naminio scrub'o gamyba atidedama ateičiai biggrin.gif
Atsakyti
Botanics Ionic Shine away kaukė.
Labai labai panaši į juodą molį pakeliuose. Tik ši jau padaryta, tai dažniau išeina užsidėti. Bet naudojau pakaitom su kitom.
Laikyti 10 min, laikau ilgiau, bet neleidžiu uždžiūti, nes odos tempimas varo iš proto. Kai neuždžiūna, tai lengvai nusiplauna.
Na, man po tokių molio kaukių patinka švarios odos jausmas. O, apskritai, naudojant valančias kaukes tikrai oda pasidarė švaresnė.
Todel ir ši patiko. Nieko blogo negaliu pasakyt. Kaina litais apie 34. Na, brangi palyginus, kai gali pati susimaišyt, nes jos sudėtis labai elementari.
user posted image
foto
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 07 13, 22:58)

Labai labai panaši į juodą molį pakeliuose. Tik ši jau padaryta, tai dažniau išeina užsidėti. Bet naudojau pakaitom su kitom.


O kur būtų galima įsigyti tokių ar panašių valančių molio kaukių prieinamoje vietoje (ne internetu) ? blush2.gif
Atsakyti
Estela, aš apie tokią kaukę http://parduotuve.bi...o-kauke-12-5-ml bloge skaičiau gerą atsiliepimą. Ir kaina labai padori. Kada nors gal išbandysiu (dabar Caudalie valančiąsias molio pagrindu turiu, bet kainelė jų tai nedraugiška).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 07 14, 12:13)
Estela, aš apie tokią kaukę  http://parduotuve.bi...o-kauke-12-5-ml  bloge skaičiau gerą atsiliepimą. Ir kaina labai padori.  Kada nors gal išbandysiu (dabar Caudalie valančiąsias molio pagrindu turiu, bet kainelė jų tai nedraugiška).

Ačiū aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 07 14, 10:06)
O kur būtų galima įsigyti tokių ar panašių valančių molio kaukių prieinamoje vietoje (ne internetu) ?  blush2.gif

Martinoje yra Markell firmos molio kaukių http://markell.by/en/produce/markell smile.gif
Atsakyti
Clarins Daily Energizer veido prauiklis.
Labai patiko pakuotė, jos dėka prausiklį išnaudojau visiškai ir nereikėjo kirpt, kad likutį išvarvint.
Prausiklis bespalvis, kvepia citrusiniais vaisiais.
Mano oda mišri į sausumą. Prausiklis švelnus, švariai prausia nesvarbu, ar prausiu rankom, ar veido priežiūros aparatu Sirius Sonic. Labai skalsus. Užtenka žirnio dydžio visam veidui ar ant aparato galvutės.
Odos neišsausino.
Kartotinas.

user posted image
Atsakyti
user posted image
Iroha paakių ir lūpų kaukę buvo įdomu išbandyti, nes dar nebandžiusi tokio kosmetikos gaminio. Mielai kartočiau ar išbandyčiau kitas naujas kaukes paakiams. Kolkas nieko naujo neįsigijau.

Iroha atpalaiduojanti pėdų kaukė super atgaivino pėdas ir suteikė joms minkštumo. Vėlgi, bandyta pirmą kartą ir mielai bandysiu kitas. O kolkas pėdas lepinsiu kremu.
Atsakyti
Uoga uoga šampūnas "Šermukšnių diena".Labai patiko, plaukai minkštesni, puresni, labiau žvilgantys. į jo vietą jau laukiu kito buteliuko.
user posted image
(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 14 liepos 2015 - 20:07
user posted image

Chanel Mat Lumiere compact. Nebloga, bet nekartosiu, efektas nera vertas tos kainos, be to, dezute suluzo vos po pusmecio naudojimo, nors kritus nebuvo.


user posted image

Nivea Intense repair sampunas. Patiko, kartosiu, gerai plauna, plaukai po jo grazus.
Atsakyti
Vichy Teint ideal makiažo pagrindas: pradėtas naudoti žiemą, tada labai net nepatiko, ryškino pasausėjimus, trūko maskavimo, tikrai negražiai atrodė. Bet va dabar baigiau naudoti ir mielai pakartočiau, tikrai malonus, maskavimas minimalus, bet oda labai dailiai atrodydavo. Porų nekimšo, odos neerzino, nors jausdavosi man kartais toks įkyrokas alkoholio kvapas tepant.
user posted image
Kivvi kūno marmeladas: tepiau krūtinę ir pilvuką, profilaktikai nuo strijų nėštumo metu, riebus dalykas, nežinau, ar patiktų man visą kūną juo teptis. Kvapas nuostabus, porų nekimšo. Buvau gavus dovanų, pati vargu ar pirkčiau, nes tikrai nepigus dalykėlis ax.gif Dovanų gauti norėčiau biggrin.gif
user posted image
Nivea Stress protect antiperspirantas: erzino ir dirgino odą, trūko ir patikimo apsaugojimo, streso metu netikrintas, bet karštį labai jau sunkiai atlaikydavo. Nekartočiau.
user posted image
Atsakyti
Plaukų serumas susinaudojo, labai pigus, kiekis didelis, kokybė normali. Gal kada nors kartosiu smile.gif
user posted image
Atsakyti