Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

QUOTE(delamorte @ 2016 05 10, 22:16)
Šiuo metu turiu DERMAL Snail Gold Hydro Gel Eye Patch, perku kai būnu Rygoje ir tik todėl, kad galima nueiti į parduotuvę ir tiesiog nusipirkti. Labai daug užsienio, rusaičiú bloguose, instagrame ir pan. skaičiau apie SNP Bird's Nest Aqua Eye Patch. Dar nepirkau, bet turiu įsidėjusi į wish list'á  smile.gif


atsiprašau už off-topą, o kur Rygoj perkat? bigsmile.gif imsiu.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 05 11, 15:44)
atsiprašau už off-topą, o kur Rygoj perkat?  bigsmile.gif imsiu.

Šalia miesto centro, prekybos centre Galleria Riga 2ame ar 3iame aukšte yra nedidelė parduotuvėlė Oniks Beta ir joje yra korėjietiškos kosmetikos, aš ten dar ir šampūnus perku smile.gif
Atsakyti
VIVI bambukų serumas plaukams (nerandu foto, įdedu nuorodą): keistas produktas. Pirkau, kai slenkantys plaukai varė iš proto, nežinau, kiek jis prisidėjo prie situacijos gerėjimo, nes gėriau vitaminus ir dariausi namines kaukes, bet slinkimas sustabdytas ir "ežiukas" auga. Pati priemonė keistos konsistencijos, jei neperšukuodavau su naturalių šerių šepečiu, plaukai atrodydavo sulipę, o jei netyčia padaugindavau, tuomet tokia stora luoba susidarydavo, atrodė lyg pleiskanos doh.gif Pliusas pakuotei, dozavo labai gerai. Šiaip nekartosiu, nebent vėl slinkti pradės.
Atsakyti
Natur vital plaukų purškiamas kondicionierius, nepatiko, nes jokio poveikio nepajutau, nekartotinas produktas

user posted image
foto skolinta
Atsakyti
paskutiniu menesiu buteliukai:

user posted image

loreal resource expert sampunas riebiems plaukams labai patiko, svariai isplauna iki girgzdejimo sildymo sezono metu plaukai susiriebaluodavo tik 3-4a diena thumbup.gif

loccitane cleansing oil- isimylejau sita makiazo valymo buda. loccitane aliejus patiko labiau nei body shop'o ir shu uemuros.

himalaya dantu pasta nustebino kokybe, po jos dantys slidus, gaivus kvapas ir lyg maziau kaupesi akmenys.

azijietiski 'padukai'-kauke paakiams nepatiko, traukia oda, metus pastoveje spintelej isdziuvo.

ana lotan vit.c kaukes dvi skirtingos- abi nepatiko, nulis efekto.

algotherm paakiu kremas nuostabus, gerai drekina, paakiai daug grazesni buvo, subaigsiu turima payot rutuliuka ir pirksiu sita.

lumene pravedimas- senu laiku meile, visada sakiau, kad idealus, kol nepameginau zoeva pravedimo biggrin.gif palyginus su zoeva lumene gan storas galiukas ir sunkiau nusibrezti plonyte linija.

user posted image

lush produkcijos siaip nemegstu, bet mask of magnaminty- tobula thumbup.gif

dove dezodoranto apsaugos uzteko, prilygsta mano megstamam sanex'ui, kvapas super.

isana valiklis greit ir efektyviai nuvalo laka, bet, deja, acetoninis, padziovina nagus.

isana duso zele labai skaniai kvepejo, kvapas toks energizuojantis. siaip neypatinga.

garnier ultra doux sampunas lyg ir neblogas, minksti plaukai po jo, bet turbut sausiems plaukams geriau. riebiaplaukems tikrai nera toks wow, kaip sneka youtuberes..

vivi intymios higienos prausiklis- nelabai.. na dozatorius fainas ir patogus, kvapas malonus, bet kazkaip, pasitikejimo nesukelia man naturalistiniai gamintojai sitokiems produktams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 12 gegužės 2016 - 18:12
Avon rankų kremas: niekalas. Buvau gavus dovanų, nežinau, ar čia tik pakuotė kalėdiška ar koks žiemos leidimas, bet mano tikrai ne sausoms rankoms net ir dabar buvo per silpnas.
user posted image
Atsakyti
user posted image

1. Originel & Essentiel tirštas sviestas dušui. Tai viena tų priemonių skirtų ne tik nusiprausti, bet ir sudrėkinti odą. Konsistensija kaip kambario temperatūros sviesto. Putoja nedidele tiršta puta, labai švelniai kvepia apelsinmedžiu. Odą padrėkina, bet ne stebuklas, kartais vistiek man ir kūno kremo norėdavosi. Labai patogi atsidaranti, o ne atsukama pakuotė, naudojosi taupiai. (Jei įdomu, pirkta Elevitoje)
2. Green Pharmacy kūno kremas su žaliąja arbata. Patiko, kaip ir kito iš šios serijos, nes lengvai geriasi drėkina, maloniai ir natūraliai kvepia.
3. Biotherm Age Fitness power 2 paakių kremo miniukas. Rašo, kad atpalaiduoja ir yra skirtas pirmiesiems senėjimo ženklams. Na galiu pasakyti, kad labai lengvas, bet pakankamai drėkinantis, lengvai susigeriantis ir malonus, bet kaina nefaina biggrin.gif
4. Aubrey balansuojantis šampūnas ir kondicionierius. Nežinau, gal aš tiesiog nepratus prie natūralių šampūnų, bet mane erzino, kad visiškai neputoja, šampūnas labai skystas ir neskalsus, plaudavau galvą per du kartus. Galutinis efektas visai fainas, plaukai lengvi, purūs, neišsausinti. Kvapas savotiškas, primena kažkokius prieskonius. Gal ir kartočiau kada
5. Dove Essential rankų kremas. Nepatiko, nes palieka plėvelę, pernelyg lengvas ir jokio ilgalaikio drėkinimo. Dar ir pakuotė per siūlę atsivėrė.
6. Garnier mineral Action control antiperspirantas. Savo darbą atliko gerai, tik man nepatiko kaip jo kvapas dienos eigoje pakisdavo.
7. Faberlic Air Stream veido musas. Naudojau kaip prausiklį veidui kas vakarą duše. Nepatiko, nes turi mažų šveičiamųjų dalelių ir mažai putoja, primena pienelį, nelabai skalsus. Bet ir ne tragedija, tik savotiškas toks.
8. L'oreal volume million lashes extra black tušas. Klasikinį auksinį naudoju su džiaugsmu ir vis kartoju, geresnio nerandu. Šis turėtų skirtis tik spalvos intensyvumu, to nelabai ir pastebėjau, bet užtat atsispaudžia ant akių vokų dienos bėgyje, vis reikia į veidrodį pasižiūrėti ir pasivalyti, todėl nebus kartojamas.
9. Biocell kaukė veidui. Patinka, nes suteikia drėgmės ir poilsio gulint tą pusvalandį biggrin.gif
10. Mixa 24 h raminantis kremas veidui, sausai odai. Pati tokio nebūčiau pirkusi, laimėjau ir visai sėkmingai sunaudojau kai pavasarį buvo truputi pasausėjusi oda. Tirštas, bet nelabai skalsus, tepant atrodo sunkus, bet gerai susigeria, tikrai neblogai drėkina, bet vos užtepus jaučiamas kažkoks tempimas, kuris paskui pranyksta. Nepatiko, kad su kvapu, keista, nes skirtas jautriai odai.
11. Rasa beauty drop veido kremas. Šlamštas, nes labai traukia odą, po jo būtinai norisi dar kažkuo papildomai odą drėkinti.
Atsakyti
The Body Shop nagų lako valiklis. Patiko viskas, išskyrus kainą.
user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Lancome Grandiose tušas, man patiko, gražiai dažė, nebyrėjo, nelipino blakstienų. Bus kartojamas ateityje, o kol kas - optimizavimas krūvos miniukų biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Make up forever Sculpting Kit. Nerašo numerio, o aš neprisimenu.
Pirkau 2011 m. rugpjūčio mėn.
Naudojau buvo kasdien, buvo nenaudojau savaitėm.
Tamsioji spalva gera, natūrali, ne ryža. Šviesioji ale highlighter'is, na visiška nesąmonė, sunaudojau kaip kompaktinę, visiškai nemačiau jokio highlight'inimo.
Tamsioji viskas gerai, jei būtų laikiusis ant veido, atrodo išsitepi, viskas gerai, bet paskui ji kažkur dingsta. Veido nečiupinėju.
Nekartočiau.

user posted image
Atsakyti
Lumene paakių gelis: labai patiko, puikiai drėkino, tepantis rytais suteikdavo žvalumo, atgaivindavo. Puiki pakuotė, patogus dozavimas. Buvau gavus dovanų, bet ir pati mielai įsigyčiau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2016 05 12, 19:11)
lush produkcijos siaip nemegstu, bet mask of magnaminty- tobula  thumbup.gif


Kuo taip patiko? as kaukiu maniake, neatsisakyciau isbandyt jei jau tokia gera bigsmile.gif
QUOTE(Vitulka @ 2016 05 20, 11:16)
Make up forever Sculpting Kit.

kuo keisi dabar?
Atsakyti