Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(valyte_7 @ 2015 07 11, 09:21)
Mergaites, gavau meiles laiska is vb, kas jiems netinka? Pirkau is pirmutinio accuonto, pritaike ta pati koduka, taip suprantu, kad apsiprekino mano rekomenduota mergaite g.gif

Gerbiamasis Pone, Gerbiamasis Pone,

Dėkojame už Jūsų užsakymą d 2015/09/07 už iš 17,36 eurų sumos.

Prieš pristatydami savo sklypą, mes reikia papildomos informacijos: prašome pateikti mums
su pilna informacija (pavadinimas, adresas ir PHONENUMBER) iš tikro kortelės
savininkas.

Jei jūs nesate šios kredito kortelės savininkas, pasakykite mums, ką jums santykis
yra į kortelės laikiklį.

O galima angliska teksta, nes cia per automatini verteja tai niekas neaisku
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 07 10, 22:26)
Man 2000 tasku nubrauke. Pries tai menesi uzsisakiau zurnala geographie ir pamirsau apie likusius. Butume tiek visko prisipirke dabar  lotuliukas.gif

O tai tuis taskus nubraukia kas kiek laiko..? Nezinojau..galvojau kaupuas tegu kaupias..einu.ziuret ka turiu
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 07 11, 09:23)
ta gal pirkot su vyro kortele?

na ne, su ta pacia
Papildyta:
QUOTE(jonas_k @ 2015 07 11, 09:33)
O galima angliska teksta, nes cia per automatini verteja tai niekas neaisku

va

Dear Madam, Dear Sir,

We thank you for your order dated 09/07/2015 for an amount of 17,36 euros.

Before shipping your parcel, we need further information : please provide us
with the complete details (name, address and phonenumber) of the genuine card
holder.

If you are not the owner of this credit card, please tell us what relation you
are to the card holder.

Please call our advisors on 00 333 20 76 97 41 from monday to friday from 8am to
8pm or on saturday 8am to 1pm (French time). You can also contact us on
ourwebsite www.vertbaudet.com/contactus.

Atsakyti
Jeigu verbaudet neidejo vienos prekes, ir tada nepritaiko 15€ nuolaidos, ka geriausia daryt tokiu atveju? Nepriimt siuntos? O po to pirkt per nauja?
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2015 07 11, 09:34)
O tai tuis taskus nubraukia kas kiek laiko..? Nezinojau..galvojau kaupuas tegu kaupias..einu.ziuret ka turiu

Taip. Karta metuose. As vis uzsisakydavau nemokamus pavedimus. Ten vos po 250 tasku. Susikaupe ju labai daug. Rodos uz 1000 su kazkiek pasiemiau zurnalo prenumerata ir sakiau dar kazka imsiu kita men. Ten gi tik 1 priza per men tegalima. Na ir shhhj. Pamirsau. Liko vos 208 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 07 11, 09:45)
na ne, su ta pacia
Papildyta:
va

Dear Madam, Dear Sir,

We thank you for your order dated 09/07/2015 for an amount of 17,36 euros.

Before shipping your parcel, we need further information : please provide us
with the complete details (name, address and phonenumber) of the genuine card
holder.

If you are not the owner of this credit card, please tell us what relation you
are to the card holder.

Please call our advisors on 00 333 20 76 97 41 from monday to friday from 8am to
8pm or on saturday 8am to 1pm (French time). You can also contact us on
ourwebsite www.vertbaudet.com/contactus.

Bet pirkot kitu accountu, kuris greiciausia nesutampa su korteles vardu/pavarde, matyt todel ir susidomejo. Siaip jiem reikia korteles turetojo duomenu ir kokie jusu (kaip verbaudet paskyroje nurodyto vardo/pavardes) turetojo santykis su korteles turetoju. Parasykite jiems ir gal bus viskas gerai. Siaip as pati jau kokius 5 uzsakymus apmokejau su savo kortele - savo ir drauges, bet tokio pranesimo nesu gavus
Atsakyti
o aš tundra, net nežinojau apie jokius taškus smile.gif na, čia MB swed, tai jis niekuo nesidomi, pinigus leidžiu aš - tai galėjau jau nemažai turėt... na, geriau vėliau nei niekad biggrin.gif

kur perkat foto albumus? man reikia tokių, kur nuotraukas klijuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 11 liepos 2015 - 09:24
kiek dabar svaras? seb mastercard
Atsakyti
gal kas renka uzsakyma is mytoys Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2015 07 11, 08:48)
Jeigu verbaudet neidejo vienos prekes, ir tada nepritaiko 15€ nuolaidos, ka geriausia daryt tokiu atveju? Nepriimt siuntos? O po to pirkt per nauja?

Man irgi idomu. O tai taip susinervinau doh.gif Nori pigiau, o gaunasi kaip visada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 07 11, 09:23)
kur perkat foto albumus? man reikia tokių, kur nuotraukas klijuot

as senukuose pirkau, bet noretusi grazesniu smile.gif
Atsakyti
Nu plec tas VB, mano irgi vienos reikalingiausios prekes nebeturi.. doh.gif Ir ka toliau??? Nieko neparasyta...
Atsakyti