Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 10, 18:17)
Nu jus cia duodat biggrin.gif

As noriu tos masinos is mytoys blush2.gif Gal Vilniuj galeciau prisijungti?
Ir is officeday norec 4u.gif  ax.gif

masineles kur flamai sudeti? tai ji mytoys.de ispirkta, yra tik amazone, bet brangiau dabar:

http://www.amazon.de...-...26 Zubehƶr
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2015 07 10, 19:23)
bandžiau vertbeudet apsipirkt su debetine kortele, bet nepavyko verysad.gif , ir iš naujo nuolaidos nebetaiko...
p.s. ar el. p. gavote info, kad užsakymas patvirtintas ar kaip...

Dariau 3 uzsakymus ir visus kartus tik padarius uzsakyma gavau patvirtinima el.pastu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2015 07 10, 18:17)
Kokios knygutes? Idekite nuoroda, gal prisijungciau  mirksiukas.gif

QUOTE(JMD @ 2015 07 10, 09:38)
Pasiemiau spalvinimo knygele. Kokia nuostabi!!!! Aciu jonas_k uz uzrodyma ir nupirkima! Ir kadangi darbe ner interneto - reiskia ir darbo, sedziu ir spalvinu  lotuliukas.gif Turiu itarima musimes su mazium biggrin.gif

QUOTE(jonas_k @ 2015 07 10, 09:43)
Cia jau gali tapti priklausomybe, as irgi pradejau nuo dvieju, veliau supirkau dar kelias, tada jau mano du bernai ziuriu nepasidalina, perku po antra egz. Dar mergaitiska buvau nupirkusi ir nesiau i darzeli, mergaites alpo kelias dienas, kol visa neispaise

QUOTE(jonas_k @ 2015 07 10, 11:11)
Va sitos knygutes, jos A3 formato, vienoje yra 50 skirtingu spalvinimo lapu

http://www.amazon.co... Jumbo Coloring

Tik kaip speju jos turetu nemazai sverti, jei dideles, ar apsimoka siustis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 07 10, 20:26)
Tik kaip speju jos turetu nemazai sverti, jei dideles, ar apsimoka siustis  g.gif

Kai dabar siuntemes, tai vienos svoris iskaitant ir amazono pakuotes gavosi apie 850 g, siaip ji lengvesne, bet kadangi amazonas ideda viska i pakankamai tvirtas dezes tai ir padideja svoris. Mes pirkom, kai siom knygom buvo akcija - perki 3, moki uz 2, tai gavosi vienos knygutes kaina 3,33 svaro, su persiuntimu i Lt apie 6,2 eu.
Atsakyti
Nupirkau pieštukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 07 10, 20:37)
Kai dabar siuntemes, tai vienos svoris iskaitant ir amazono pakuotes gavosi apie 850 g, siaip ji lengvesne, bet kadangi amazonas ideda viska i pakankamai tvirtas dezes tai ir padideja svoris. Mes pirkom, kai siom knygom buvo akcija - perki 3, moki uz 2, tai gavosi vienos knygutes kaina 3,33 svaro, su persiuntimu i Lt apie 6,2 eu.

Taip su tom amazono dezem zinau, daug kas neivertina, kad ir pakuotes svori reikia dalintis, tai buna perspeju kai kooperuojames. Sikart tiek dar popieriaus prikrove doh.gif
Atsakyti

Mano vaikis kategriškai atsisako spalvinti. Jei įkalbinu nuspalvinti už saldainius kokį debesėlį, tai ir tai atlieka demonstratyviai nusisukęs - "žiūrėk, motin, kaip tu mane kankini". O rankytę lavinti reikia...
Tai db rašausi, konspektuojuosi info apie pieštukus.. Knygutes biggrin.gif gal atsiras kokie stebūklingi pieštukai keliantys norą spalvinti lotuliukas.gif

Knygučių, kol nėra akcijos, nepirksiu, nes nujaučiu, kad gali ir nepaliesta gulėti. Kai būtų su akcija, tai ne taip "abydna" būtų biggrin.gif

Išsikaulija pardėj kokią spalvinimo knygutę, tam, kad pavartytų. Paskui guli namie nepaliesta. Dar gerai, jei lipdukų būna - tuos sulipina. doh.gif
Atsakyti
Uzrodykit kuprine pirmokui, gali but ir is officeday smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2015 07 10, 17:52)
Labai norėčiau prisijungti prie http://www.officeday.lt ,jei taikytų - 40 proc  4u.gif krepšelis be nuolaidos 28.64 €
Gal kas priglaustumėt ir sutiktumėt persiųsti  smile.gif ?

Ir as jungciaus kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2015 07 10, 21:21)
Mano vaikis kategriškai atsisako spalvinti. Jei įkalbinu nuspalvinti už saldainius kokį debesėlį, tai ir tai atlieka demonstratyviai nusisukęs - "žiūrėk, motin, kaip tu mane kankini". O rankytę lavinti reikia...
Tai db rašausi, konspektuojuosi info apie pieštukus.. Knygutes biggrin.gif  gal atsiras kokie stebūklingi pieštukai keliantys norą spalvinti  lotuliukas.gif

Knygučių, kol nėra akcijos, nepirksiu, nes nujaučiu, kad gali ir nepaliesta gulėti. Kai būtų su akcija, tai ne taip "abydna" būtų biggrin.gif

Išsikaulija pardėj kokią spalvinimo knygutę, tam, kad pavartytų. Paskui guli namie nepaliesta. Dar gerai, jei lipdukų būna - tuos sulipina. doh.gif

Yra ir kitu budu rankytem lavinti. Tegu delioja mozaikas lego kaladeles ir t.t. Nereikia vaiko prievartauti. Ateis laikas ir tikrai pies ir rasys ir viska darys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2015 07 10, 21:21)
Tai db rašausi, konspektuojuosi info apie pieštukus.. Knygutes biggrin.gif  gal atsiras kokie stebūklingi pieštukai keliantys norą spalvinti  lotuliukas.gif

o as del visa ko akytes patikrinciau... Ir taip jau rimtai, ne tik is tolo paveiksliukus kur pasako... Drauges berniukas negalejo pakest piesimo, darzely buvo kancia net priesmokyklineje grupeje - kiek tikrino akytes - viskas ok, taciau priesmokyklineje zvairuot pradejo ir nezymiai, sakau vezk i Kauna, maza ka... Taip ir buvo. Vaikas i toli mato labai gerai, o is arti beveik nieko - tai kaip jam piest? +8... Gydytojai uz galvos susieme, sako butu kudikysteje kreipesi (nes tai igimta) - butu akinuku pagalba sutvarke, dabar neaisku kaip bus...
Atsakyti
Gal Vilniuje kažkas Etam renka? 4u.gif
Atsakyti