Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(bbiitute @ 2015 07 10, 14:27)
neverta i lagaminus investuoti  ax.gif  tikimybes kad pasiimsit sveika 50/50  biggrin.gif musu seima nemaza  su  kiekiu lagaminu patirties turiu  blush2.gif   daugiau brangiu neperku  buna gaila  doh.gif  ax.gif perku kad man butu grazus  ir tiek  biggrin.gif  ax.gif

Na cia turbut sekmes reikalas. Vienam plastmasiukas paluzo kur rankena issitraukia, va butu geresnes firmos, butu ne palstikis tas daikciukas ir neluztu. Kita lagamina kai gerai pamete tai irgi apluzo ir rankena nebeistitraukia. Gal ir brangesniam butu tos rankenos metalas susilenkes, o gal butu tvirtesnis metalas ir atlaikes. Kiek skaitau, su brangesniais ir po 5 metus skraido, o as su pigienom vos ne kas antra kelione po nauja lagamina-bankrotas. Tai vat ir esu nezinioj ka pirkt.

Nemaciau pigiu ir graziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 10 liepos 2015 - 13:34

Gal kas nori prisijungti siuntimui padidalinti is windelbar.de
Siuntimas 15,88€

Yra ispardavimas Trunki lagaminu
https://www.windelba...urce=newsletter
user posted image

Firsf bike balansiniu dvyratuku 4u.gif
https://www.windelbar.de/deal/10579/
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 07 10, 14:32)
Na cia turbut sekmes reikalas. Vienam plastmasiukas paluzo kur rankena issitraukia, va butu geresnes firmos, butu ne palstikis tas daikciukas ir neluztu. Kita lagamina kai gerai pamete tai irgi apluzo ir rankena nebeistitraukia. Gal ir brangesniam butu tos rankenos metalas susilenkes, o gal butu tvirtesnis metalas ir atlaikes. Kiek skaitau, su brangesniais ir po 5 metus skraido, o as su pigienom vos ne kas antra kelione po nauja lagamina-bankrotas. Tai vat ir esu nezinioj ka pirkt.

mano samsonite laiko jau neatmenamus laikus. Aisku, mokejau 1000 lt. vieno, mazesnio samsonite rankena buvo Berlyne sulauze. Kazkokiu stebukliniu budu, nes ten noredamas nesulauzysi. Oro uoste dave anketa tokia uzpildyt, surase akta, tada liepe nusipirkt nauja ir man buvo grazinti pinigai.
Atsakyti
Gal zinote kodel as negavau papildomu koduku is VB? issiunciau pakvietimus,drauge apsipirko o as nuolaidos negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 07 10, 14:36)
mano samsonite laiko jau neatmenamus laikus. Aisku, mokejau 1000 lt. vieno, mazesnio samsonite rankena buvo Berlyne sulauze. Kazkokiu stebukliniu budu, nes ten noredamas nesulauzysi. Oro uoste dave anketa tokia uzpildyt, surase akta, tada liepe nusipirkt nauja ir man buvo grazinti pinigai.

Tai va, kaina ir vardas si bei ta duoda.
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2015 07 10, 14:43)
Gal zinote kodel as negavau papildomu koduku is VB? issiunciau pakvietimus,drauge apsipirko o as nuolaidos negavau  g.gif

man irgi i pasta neatsiunte, taciau kodus radau My order code mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 07 10, 14:47)
Tai va, kaina ir vardas si bei ta duoda.

zinau dar, kad lagamino, uzrakinto samsonite spyna niekada neva neplesia, ir jeigu nori patikrinti tave issikviecia biggrin.gif bent jau taip man aiskino. Tos spynos turi unikalius kodus ir nei vienos vienodos nera. gal nuo to laiko kai as juos pirkau jau daug kas pasikeite. as niekada neskridau per atlanta, tik po europa, karta i afrika, ir niekada niekada (tfu tfu tfu) man nera sugadine lagamino, arba bent jau jei ji ir mete+vete, jam tikrai nieko nenutiko. arba man pasiseke, arba mano investicija tikrai vykusi.
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2015 07 10, 13:43)
Gal zinote kodel as negavau papildomu koduku is VB? issiunciau pakvietimus,drauge apsipirko o as nuolaidos negavau  g.gif

Netaip greit tie kodukai ateina. Turbūt tik tada, kai jūsų draugei išsiųs užsakymą, o kaip žinia jie išsiųst dabar mėgsta po savaitės smile.gif
Atsakyti
Jusu medziaginis ar plastikinis?
Atsakyti
Tai perkam piestukus is mytoyso? ar kaip darom? musiskiai jau bais "nupiesti"
Atsakyti
QUOTE(jepsius @ 2015 07 10, 13:53)
man irgi i pasta neatsiunte, taciau kodus radau My order code  mirksiukas.gif

Aš irgi į email'ą nei vieno negavau, visi account'e yra.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 07 10, 14:54)
Jusu medziaginis ar plastikinis?

mazasai medziaginis, didysai plastikinis.
Atsakyti