pirkciau, tik reik tada susisaudyt kazkoki koda siuntimui sumazint Papildyta:
Be to yra prekiu, kuriu perkant uz 39 eur duoda dar -15%, tai pvz jei pirktumem 9 vnt akvareliniu piestuku kur idejau nuoroda, minusuojasi autoamtu -15%
pirkciau, tik reik tada susisaudyt kazkoki koda siuntimui sumazint Papildyta:
Be to yra prekiu, kuriu perkant uz 39 eur duoda dar -15%, tai pvz jei pirktumem 9 vnt akvareliniu piestuku kur idejau nuoroda, minusuojasi autoamtu -15%
pvz 36 vnt Faber Castell kainuoja 6.37 eur. aisku, cia ne tie trikampiai, bet mano mazam vaikui, kuris nieko dar juose nesupranta, tokie patys geriausi.
pvz 36 vnt Faber Castell kainuoja 6.37 eur. aisku, cia ne tie trikampiai, bet mano mazam vaikui, kuris nieko dar juose nesupranta, tokie patys geriausi.
Merginos, gal galit kuri paaiskint kaip perkate internetu is Zaros? ar einate per LT psl ir ten perkat? as pvz. atsidariau ispaniska el. parde zaros, bet paskui pabandziau registruotis, tai aisku duoda tik ispaniskus regionus....
mano samsonite laiko jau neatmenamus laikus. Aisku, mokejau 1000 lt. vieno, mazesnio samsonite rankena buvo Berlyne sulauze. Kazkokiu stebukliniu budu, nes ten noredamas nesulauzysi. Oro uoste dave anketa tokia uzpildyt, surase akta, tada liepe nusipirkt nauja ir man buvo grazinti pinigai.