žiūrėkit,merginos, ar čia visoms jums rašo taip verbaudet?
Note: When your items are delivered, you may be liable for customs duty and/or additional taxes.
More information.
čia nieko tokio?
ir dar, ar perkat co.uk? ar com?
Priimciau dvi vilnietes su 40 off is Officday, bet, kad butu suma ne maziau 20

Mergaitės, o Vilniuje amazon.uk niekas neperkate

QUOTE(amusante20 @ 2015 07 10, 18:23)
bandžiau vertbeudet apsipirkt su debetine kortele, bet nepavyko
, ir iš naujo nuolaidos nebetaiko...
p.s. ar el. p. gavote info, kad užsakymas patvirtintas ar kaip...

p.s. ar el. p. gavote info, kad užsakymas patvirtintas ar kaip...
pirma karta perkant (liepos 2d) negavau jokio confirmation laisko, per 5 dienas atsiunte. O treciadieni uzsake drauge tai iskart gavo laiska kad uzsakymas priimtas, siandien per pietus jau atveze kurjeris siuntinuka.
QUOTE(padraika22 @ 2015 07 10, 18:14)
žiūrėkit,merginos, ar čia visoms jums rašo taip verbaudet?
Note: When your items are delivered, you may be liable for customs duty and/or additional taxes.
More information.
čia nieko tokio?
More information.
čia nieko tokio?
Rašo rašo, nekreipkit dėmesio.
Perkam iš com
QUOTE(priklausomybe @ 2015 07 10, 18:39)
ačiū

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 10, 19:14)
Arba galiu prisijungti su 27

Žalia Rūta - koks rajonas?
QUOTE(Blizgė @ 2015 07 10, 16:48)
o cia ne pigiau gautusi piestukai, uz swedbank taskus dar duoda 40 proc. nuolaida
http://www.officeday...NORIS-CLUB.html
http://www.officeday...NORIS-CLUB.html
QUOTE(saulyte525 @ 2015 07 10, 17:06)
uz swedbank taskus dar duoda 40 proc. nuolaida kai turi 350 e. taškų, čia irgi tiktų kooperuotis 

QUOTE(JMD @ 2015 07 10, 17:25)
QUOTE(JMD @ 2015 07 10, 17:33)
koks pravalas
man 07-07 nubrauke visus nepanaudotus sukauptus taskus, nes baigesi ju galiojimas nu tu rupuze
kas tuuuurit??????
parinkit kaaaaa????

kas tuuuurit??????

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 07 10, 17:45)
Taip merginos, jeigu reikia as galiu officeday su 30 proc nupirkti, turiu tokia galimybe pacioj parduotuvej

QUOTE(JMD @ 2015 07 10, 15:41)
tikiu, bet brangus jie. mano vaikas totalus dundulis dar, jis ju nesaugo, nesupranta dar, man tiesiog gaila pinigu 

Aš Office1 parduotuvėj šią savaitę saviškei nupirkau Faber-castell trikampius 20 spalvų + drožtukas už 4,80 eurų ( be nuolaidos 5,65 , bent jau pas mus jie dalino korteles su nuolaidom mokyklose mokiniams, o ir pačiose parduotuvėse turi ir manau pritaikytų ir be kortelės)
Taip pat palyginimui 30splavų +drožtukas 8,4, 12 spalvų +drožtukas 3,19 , čiakainos be nuolaidos, tai arba aš skaičiuot nemoku arba man pasirodė, kad siųstis neapsimoka

Taip pat pernai faberio turėjom trikampį paprastą pieštuką, drožiant netrupėjo, širdelė nesuskilinėjo, žteko visiem metams ir kitiem liko pakankamai, puiki kokybė, todėl kitiem metams pasirinkom spalvotus išbandyt.