Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Labas rytas miegalės biggrin.gif

Ir vėl pirmadienis doh.gif

Atidirbau su anūku 5 d ,tuoj grįš tėveliai o aš į darbą thumbup.gif

Jau pamiršus buvau kaip nepaprasta su 1,8 m vaikučiu....

Dabar į darbą kaip į šventę kurį laiką eisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 07 27, 09:17)
Labas rytas miegalės  biggrin.gif

Ir vėl pirmadienis  doh.gif 

Atidirbau su anūku 5 d ,tuoj grįš tėveliai o aš į darbą thumbup.gif

Jau pamiršus buvau kaip nepaprasta su 1,8 m vaikučiu....

Dabar į darbą kaip į šventę kurį laiką eisiu  lotuliukas.gif

Tai dabar turėsi rekomendaciją ar diplomą😃
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2015 07 27, 10:40)
Tai dabar turėsi rekomendaciją ar diplomą😃

Licenzija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lorka777 @ 2015 07 15, 11:00)
Amariliai gal galėtum užmesti akį į mano klausimėlį?

Gimiau 1987-02-28. Jaučiu labai didelę trauką pažįstamam vyrui gimusiam 1975-04-23.Norėčiau sužinoti ar tai abipusis ryšys mus sieja, ir ko iš to tikėtis.

nekantriai laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2015 07 27, 09:14)
Iš trijų kortų dviems klausimams atsakymo neina gauti tiesiog verčiate dėti daugiau o susitarta kad atsakinės į kl traukiant tris kortas tai gali būti kad liksit be atsakymų

Supratau smile.gif Ačiū. smile.gif Pakoreguosiu tuomet savo klausimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo herrute: 27 liepos 2015 - 10:54
QUOTE(herrute @ 2015 07 21, 22:08)
Norėčiau ir aš atsakymo į porą klausimų. smile.gif
Turiu pasiūlymą išvažiuoti stažuotei į užsienį, ar vertėtų jį priimti? Ar bus iš to naudos mano karjerai? Kaip tai paveiks mano asmeninius santykius su dabartiniu partneriu? Ir ar mes apskritai esam tinkami vienas kitam ir turim ateiti? Ačiū. smile.gif

QUOTE(herrute @ 2015 07 27, 07:52)
Iškeliu savo klausimus iš temos gilumų smile.gif gal, jei turėsit laiko, ir man sudėliosit kortas.  4u.gif

QUOTE(herrute @ 2015 07 27, 10:53)
Supratau smile.gif Ačiū. smile.gif Pakoreguosiu tuomet savo klausimus  smile.gif

Ar mano karjerai būtų naudingas išvažiavimas stažuotis į užsienį, kurį šiuo metu svarstau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2015 07 24, 20:45)
Jei galit, padeliokit ir man  smile.gif
Visiskai nesiseka asmeninis gyvenimas... Toks ispudis, kad niekada ir nebusiu laiminga... Gal kortos kazka daugiau sako  4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolyte123: 27 liepos 2015 - 11:54
QUOTE(spanguolyte123 @ 2015 07 27, 13:51)

Niekaip nesuprantu, prisijungiau pasizvalgyti, o kitas vartotojo vardas doh.gif laukiu atsakymo del klausimo smile.gif
Atsakyti
Sveiki, tikiuosi Amariliai nesupyks, kad įsibroviau į jos temą 4u.gif blush2.gif . Praktikuoju taro apie 7 metus, nors kortų skaitymas man tėra hobis, ne darbas, tačiau, jeigu ji neprieštarautų, norėčiau karts nuo karto užeiti ir išmesti kortas, klausiantiems nariams 4u.gif
Atsakyti
Avietinė delčia gal gali užmesti akį į mano klausimuką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lorka777 @ 2015 07 27, 16:13)
Avietinė delčia gal gali užmesti akį į mano klausimuką?  smile.gif

To vyriškio jausmai jums prieštaringi. Tam tikra prasme jūs supurtėte jo vidinį pasaulį, mintis, esate jam įdomi, norisi jus pažinti, nors romantikos neperdaugiausiai. Santykių perspektyvoje bėda gali būti pačio vyro charakteryje. Su laiku atsiskleistų jo konfliktinė asmenybės pusė, jis turėtų būti mėgėjęs kontroliuoti, imti viršų. Iš vienos pusės, tai lyg vyriška, saugu, bet lazda karts nuo karto būtų perlenkiama. Tiesiog nemokėtų išlaikyti balanso ir nuolat aštrintų net paprastas situacijas savo būdo "dėka". Ką jūs gautumėte iš šios partnerystės? Vienu atžvilgiu mano jau minėtą saugumą (vis dėlto vyras ne ištižėlis atrodo), tačiau iš kitos pusės neretai jaustumėte įtampą ir stresą. Ką daryti? Neskubėti. Nepulkit impulsyviai į šiuos santykius, labiau vadovaukitės protu ir neleiskite jam užtemti. Patyrinėkite tą vyrą, būkite atidi jo atžvilgiu, kad geriau jį perprastumėte, stebėkite iš šono jį. Taip geriau suprasite, ar tikrai norite su juo kurti kažką bendro.
Atsakyti
Labas. Gal kas ismestu kortas. Klausiau Amariliai patarimo del E. Prognozes buvo nekokios. Bet as padariau savaip blush2.gif siuo metu esam susipyke, kaip ir ant itampos tokios. Klausimas: verta testi toliau?
Atsakyti