QUOTE(vaidute2006 @ 2015 07 28, 14:22)
Ačiū. Taip taip, turiu aš vyrą. Jis labai daug dirba,namie mažiau būna.Gal galit pažiūrėti,kaip jam toj naujoj darbo vietoj einasi šiuo metu? ar laukia koks atlygis/paskata už gerą darbą?
Jei turite vyrą ir jo atramą, naudokitės proga, galėdama save realizuoti

vyrui darbe, tikriausiai, dar įsivažiavimo etapas, daug neaiškumų, galbūt yra apkrautas sudėtingom užduotim dėl ko jaučiasi, kaip darbinis arklys. Na, rodos, nelengvos dienos,bet pradžia visur nebūna paprasta. Už pastangas turėtų būti atlyginta, bet koją paskatinimui gali pakišti kažkoks žioplas poelgis, lepsusas, tai tegul dirba kruopščiai, bet per anksti neužsiprašo padėkos
QUOTE(Solemn still @ 2015 07 28, 14:34)
Sveiki.
Amariliai -linkime greiciau pasveikti
Avietine Delcia gal gali man paziureti santykiu su R perspektyva-ar isivystys musu pazintis i santykius.
Idomi pazintis, netiketa ir aplinkybem... susipazinom pries pat jo isvaziavima, jis gyvena uzsienyje.
Aciu.
Santykiai gana įdomūs, yra lemties ženklas, reiškiasi jie gali būti patvarkyti nebūtinai pagal jūsų valią. Iš tiesų pradžia atrodo nemažai žadanti, tačiau gali būti ir tarpinių atšalimų. Minusas yra atstumas. Vienuose santykiuose jis būna sėkmingai išlaikomas "egzaminas", kituose tai pagadina reikalą. Sakyčiau šiuo atveju, tai neigiamas faktorius, bet padėtį taiso tai, jog vaikino jausmai visai neblogi jūsų atžvilgiu. Jei norite stiprinti šią partnerystę, kortų patarimas labai aiškus: kuo daugiau pasimatymų. Sėkmės
QUOTE(jurgita.ar @ 2015 07 28, 14:48)
Ačiū labai avietine delcia, už atsakymą. Nuraminot ;-) aš netgi žinau tą motera, su kuria vyras darbe spaguojasi, jos niekas nemėgsta,tik ji žino per daug ir kiša visiems pagalius į ratus :-) už neištikimybę vyras būtų sužinojęs, kokią raganą turi pašonėje :-D
Linkiu sėkmės ir neužmirškite puoselėti santuokos, kol dar šaukštai ne po pietų
QUOTE(Saule777 @ 2015 07 28, 15:49)
Labas Avietinė Delčia,
Išmesk ir man kortas, ką rodo. Kaip ir kelis metus įtarinėjau vyrą, tai jis patvirtino, kad turi meilužę ir dar nevieną, bet manau, kad blefuoja, apsisukęs vėl šneka kitaip.. Kokie JŲ planai? Skirtis JIS nenori. Kaip man elgtis ir kas manęs laukia??
AČIŪ
Tikimybė, kad turi meilužę: šiuo metu ne, jis emociškai išsunktas nuo tų nuotykių, nekokių minčių kamuojamas, nesijaučia labai gerai, kažkiek sąžinė graužia. Vidinė frustracija na ir širdies žaizdos. Judviejų perspektyva: šviesus rytojus įmanomas, krizę įveiktumėte, bet vis dėlto manyčiau, kad jūsų vyras pilnai "nepasveiktų" nuo bledavojimo ir karts nuo karto nuklystų tik tai nebūtų ištisi romanai, greičiau tarpiniai pasimatymai su sexu. Ar jums tikrai reikia tokio atsiprašant kūrvininko?
QUOTE(Priscila @ 2015 07 28, 17:16)
Avietine Delcia, jei galit paziurekit ka kortos rodo apie mano nauja drauga. Tarp musu platoniski santykiai, bet noriu suzinoti ka jis apie mane galvoja ir kokia musu santykiu perspektyva. Aciu Jums labai.
Vyruko jausmai šiuo metu primigę, be to jo asmeninė savijauta, rodos, nekokia. Turi nuoskaudų iš praeities, todėl neskuba su jumis megzti kažko itin rimto. Žiūri atsargiai, mąsto verta ar ne. Draugystės sutvirtėjimas įmanomas per fizinius santykius. Būtent tai emociškai judu suartintų.
QUOTE(Nansy @ 2015 07 28, 17:41)
Avietine.delcia, bandau konkretinti klausima

nesenai issiskyrem su draugu, siuo metu vienisa... Gal kortos sako kazka del vienatves? Nes po issiskyrimo taip ir atrodo kad niekada nebusiu laiminga:)
Atrodo, kurį laiką teks gydytis praeities žaizdeles ir pilna koja išlipti iš praeito etapo. Meilės teks palaukti (kalbu apie 3 mėnesių laikotarpį), tačiau tai natūralus, ciklinis periodas. Dirbtinai neskubinkite jo. Stiprybės