Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 07 28, 15:00)
Sveiki, padėtį ištaisyti įmanoma, tačiau negaliu garantuoti, kad rezultatas bus ilgalaikis. Iš tiesų, tai šitiems santykiams nutrūkus jums turėtų palengvėti ir sulauktumėte naujesnių, šviesesnių permainų gyvenime (galbūt netgi romantiškų). Sėkmės

Labai aciu 4u.gif vadinasi - mes netinkam. Nors jis meile priesikineja, o as juo netikiu - matyt ne be reikalo. Tai sakot galbut romantika nusisviestu? Hmmmm g.gif reikes kabliuku dabar ieskot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kroha kroha @ 2015 07 27, 20:35)
Sveikos, gal ir man atsakytumet?)
Turiu simpatija. Kokia santykiu perspektyva?
Aciu!

4u.gif
Atsakyti
Bandau dar karta blush2.gif

QUOTE(Milaha @ 2015 07 27, 23:53)
Sveikos,merginos:-)
Gal galetumete atsakyti i mano klausima?

Keliu savo klausima ne is smalsumo,man tikrai yra labai svarbu zinoti,nes nezinau ka daryti:-(

Sveiki.Gal galetumete paziureti ir atsakyti i mano klausima? Su vyru esame issiskyre 4 metai,dabar pradejome daugiau bendrauti,jis rodo man demesy,graziai ir meiliai elgesi,sako kad esu jam reikalinga,kad vis dar mane myli. As nezinau ka daryti,ar tiketi jo zodziais,ar jis nuosirdus? Ir ar verta vel buti kartu,ar turime mes bendra ateiti,ir kokia ji butu?
Is anksto dekoju uz Jusu atsakyma:-

Atsakyti
Avietine Delcia, jei galit paziurekit ka kortos rodo apie mano nauja drauga. Tarp musu platoniski santykiai, bet noriu suzinoti ka jis apie mane galvoja ir kokia musu santykiu perspektyva. Aciu Jums labai.
Atsakyti
Avietine.delcia, bandau konkretinti klausima smile.gif nesenai issiskyrem su draugu, siuo metu vienisa... Gal kortos sako kazka del vienatves? Nes po issiskyrimo taip ir atrodo kad niekada nebusiu laiminga:)
Atsakyti
Amariliai, kai būsi laisvesnė, jei galėsi, ištrauk man kortas, ar žmogus B. man paskambins Rugpjūtį? Vakar daviau savo nr., tai sakė kelių savaičių bėgy paskambins. Įdomu, ar verta tikėtis skambučio, ar nelabai. unsure.gif
Papildyta:
Kaip svaigsta galva... Siaubas. Atsistojau eit iki virtuvės- galvojau susmuksiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 28 liepos 2015 - 16:51
QUOTE(vaidute2006 @ 2015 07 28, 14:22)
Ačiū. Taip taip, turiu aš vyrą. Jis labai daug dirba,namie mažiau būna.Gal galit pažiūrėti,kaip jam toj naujoj darbo vietoj einasi šiuo metu? ar laukia koks atlygis/paskata už gerą darbą?

Jei turite vyrą ir jo atramą, naudokitės proga, galėdama save realizuoti smile.gif vyrui darbe, tikriausiai, dar įsivažiavimo etapas, daug neaiškumų, galbūt yra apkrautas sudėtingom užduotim dėl ko jaučiasi, kaip darbinis arklys. Na, rodos, nelengvos dienos,bet pradžia visur nebūna paprasta. Už pastangas turėtų būti atlyginta, bet koją paskatinimui gali pakišti kažkoks žioplas poelgis, lepsusas, tai tegul dirba kruopščiai, bet per anksti neužsiprašo padėkos smile.gif
QUOTE(Solemn still @ 2015 07 28, 14:34)
Sveiki.
Amariliai -linkime greiciau pasveikti  smile.gif
Avietine Delcia gal gali man paziureti santykiu su R perspektyva-ar isivystys  musu pazintis i santykius.
Idomi pazintis, netiketa ir aplinkybem... susipazinom pries pat jo isvaziavima, jis gyvena uzsienyje.
Aciu.

Santykiai gana įdomūs, yra lemties ženklas, reiškiasi jie gali būti patvarkyti nebūtinai pagal jūsų valią. Iš tiesų pradžia atrodo nemažai žadanti, tačiau gali būti ir tarpinių atšalimų. Minusas yra atstumas. Vienuose santykiuose jis būna sėkmingai išlaikomas "egzaminas", kituose tai pagadina reikalą. Sakyčiau šiuo atveju, tai neigiamas faktorius, bet padėtį taiso tai, jog vaikino jausmai visai neblogi jūsų atžvilgiu. Jei norite stiprinti šią partnerystę, kortų patarimas labai aiškus: kuo daugiau pasimatymų. Sėkmės mirksiukas.gif
QUOTE(jurgita.ar @ 2015 07 28, 14:48)
Ačiū labai avietine delcia, už atsakymą. Nuraminot ;-) aš netgi žinau tą motera, su kuria vyras darbe spaguojasi, jos niekas nemėgsta,tik ji žino per daug ir kiša visiems pagalius į ratus :-) už neištikimybę vyras būtų sužinojęs, kokią raganą turi pašonėje :-D

Linkiu sėkmės ir neužmirškite puoselėti santuokos, kol dar šaukštai ne po pietų 4u.gif
QUOTE(Saule777 @ 2015 07 28, 15:49)
Labas Avietinė Delčia,
Išmesk ir man kortas, ką rodo. Kaip ir kelis metus įtarinėjau vyrą, tai jis patvirtino, kad turi meilužę ir dar nevieną, bet manau, kad blefuoja, apsisukęs vėl šneka kitaip.. Kokie JŲ planai? Skirtis JIS nenori. Kaip man elgtis ir kas manęs laukia??
AČIŪ

Tikimybė, kad turi meilužę: šiuo metu ne, jis emociškai išsunktas nuo tų nuotykių, nekokių minčių kamuojamas, nesijaučia labai gerai, kažkiek sąžinė graužia. Vidinė frustracija na ir širdies žaizdos. Judviejų perspektyva: šviesus rytojus įmanomas, krizę įveiktumėte, bet vis dėlto manyčiau, kad jūsų vyras pilnai "nepasveiktų" nuo bledavojimo ir karts nuo karto nuklystų tik tai nebūtų ištisi romanai, greičiau tarpiniai pasimatymai su sexu. Ar jums tikrai reikia tokio atsiprašant kūrvininko?

QUOTE(Priscila @ 2015 07 28, 17:16)
Avietine Delcia, jei galit paziurekit ka kortos rodo apie mano nauja drauga. Tarp musu platoniski santykiai, bet noriu suzinoti ka jis apie mane galvoja ir kokia musu santykiu perspektyva. Aciu Jums labai.

Vyruko jausmai šiuo metu primigę, be to jo asmeninė savijauta, rodos, nekokia. Turi nuoskaudų iš praeities, todėl neskuba su jumis megzti kažko itin rimto. Žiūri atsargiai, mąsto verta ar ne. Draugystės sutvirtėjimas įmanomas per fizinius santykius. Būtent tai emociškai judu suartintų.

QUOTE(Nansy @ 2015 07 28, 17:41)
Avietine.delcia, bandau konkretinti klausima smile.gif nesenai issiskyrem su draugu, siuo metu vienisa... Gal kortos sako kazka del vienatves? Nes po issiskyrimo taip ir atrodo kad niekada nebusiu laiminga:)

Atrodo, kurį laiką teks gydytis praeities žaizdeles ir pilna koja išlipti iš praeito etapo. Meilės teks palaukti (kalbu apie 3 mėnesių laikotarpį), tačiau tai natūralus, ciklinis periodas. Dirbtinai neskubinkite jo. Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 07 28, 15:26)
Skauda šlaunis ir nugarą vis dar. Kitur baigia praeit biggrin.gif O Tu, kai pasakei, kad susuko nugarą, prisiminiau tą savo "porčią" lotuliukas.gif Bjaurus jausmas. Pabandyk šildančius garstyčių pleistrus ir šiltą vonią. Apskritai stenkis šildyti nugarą, kaip įmanoma labiau. Jei turi čiobrelių, pasidaryk antpilą ir dėk kompresus ant skaudamos vietos. Sveik 4u.gif

darau viska, o viska biggrin.gif ir oficialia medicina imu uz ragu, ir neoficialia, ir runas, nu zo biggrin.gif man tai ne porchia cia, as tiesiog nuo isstumto ir nepripazinto streso sitaip... retai buna, bet kai buna, tai zenklas, kad atsimerk, moterie, sudauzyk geriau kokia taburete, uzuot vaidinus buda cool.gif

Dieve, kaip gera, kai cia vyksta veiksmas biggrin.gif
Atsakyti
Avietine Delcia, aciu Jums labai uz atsakyma
Norejau pasitikslint ar ivardindama fizinius santykius turit omeny seksualinius santykius ar tiesiog daugiau buvimo drauge? Negi rysi imanoma sutvirtinti tik seksualiniu rysiu, o kazkaip kitaip negaliu jo palenkti i savo puse? Aciu dar karta.
Atsakyti
QUOTE(Priscila @ 2015 07 28, 20:41)
Avietine Delcia, aciu Jums labai uz atsakyma
Norejau pasitikslint ar ivardindama fizinius santykius turit omeny seksualinius santykius ar tiesiog daugiau buvimo drauge? Negi rysi imanoma sutvirtinti tik seksualiniu rysiu, o kazkaip kitaip negaliu jo palenkti i savo puse? Aciu dar karta.

Taip, seksualinius, žiūrėjau net kelis kartus. Tas vyrukas labai mąsto apie tai, galbūt jus turite gerą suderinamumą toje srityje (Amariliai gal galėtų dar pakomentuoti, bet velnias+lazdų tūzas, tai man čia labai aišku atrodo). Gal jums šiaip tiesiog trūksta buvimo kartu ir todėl dvasinis artumas lėtai progresuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 07 28, 20:45)
Taip, seksualinius, žiūrėjau net kelis kartus. Tas vyrukas labai mąsto apie tai, galbūt jus turite gerą suderinamumą toje srityje (Amariliai gal galėtų dar pakomentuoti, bet velnias+lazdų tūzas, tai man čia labai aišku atrodo). Gal jums šiaip tiesiog trūksta buvimo kartu ir todėl dvasinis artumas lėtai progresuoja? 4u.gif

Na neturim siuo metu mes tos galimybes buti tik as ir jis, turim sioki toki virtualu bendravima, bet ir jis vyksta mano iniciatyva, jauciuos kaip prielipa. As jam jauciu didele trauka, tad pagal Jusu isskaityma atrodo, kad ta trauka nera vienpuse. Esu jo pakviesta i koncerta, kuris bus tik gruodi, tad iki to laiko manau dar daug kas gali nutikti.
Atsakyti
QUOTE(kroha kroha @ 2015 07 27, 20:35)
Sveikos, gal ir man atsakytumet?)
Turiu simpatija. Kokia santykiu perspektyva?
Aciu!

AVIETINE DELCIA, gal padeliotumet man? blush2.gif
Atsakyti