sitie dalykai veikia ne visiem ir ne vienodai. daug kas priklauso nuo kitu astrologiniu dalyku, kurie kiekvienam skirtingi. dalis tiesos yra. nepaisant to, kad per pilnati visada jauciuosi geriau, nei kitomis menulio fazemis, sis kartas gan sudetingas. as dirbu darba, kurio seniai nedariau ir taip, man yra sunku, bet isijunge pareiga tai padaryti. mano pagrindinis uzsiemimas nustumtas salin, kol nebaigsiu sito. valios pastangom. o valia mano asmenybei, svelniai tariant, nebudinga. galbut tai ir yra tas pokytis. kitam smulkmena butu, man - didziule permaina. jeigu iveiksiu, rezultatas tures neikainojama verte.
Tikra tiesa, kad nevienodai visus veikia. Nors asmeniskai si pilnatis tokia sunki emociskai buvo, nubloske i giliausias sielos kerteles, priverte susimastyt. Iki vakar net nezinojau, kad pilnatis, kol akis uz to straipsnio neuzkliuvo

O kai darbe atrodo, kad visi eina is proto ir neimanoma susikalbet, patikrinu Menulio kalendoriu ir ziuriu - pilnatis, visada pasitvirtina

Ir dar gatvese labai jauciasi, kad labai tuo metu agresyviai vazineja zmones, uzkisineja

Tikiuosi Amariliai pavyks jums ta nauja veikla ir uzteks valios pastangu