Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

[quote=Amariliai,2015 08 01, 03:06]
sitie dalykai veikia ne visiem ir ne vienodai. daug kas priklauso nuo kitu astrologiniu dalyku, kurie kiekvienam skirtingi. dalis tiesos yra. nepaisant to, kad per pilnati visada jauciuosi geriau, nei kitomis menulio fazemis, sis kartas gan sudetingas. as dirbu darba, kurio seniai nedariau ir taip, man yra sunku, bet isijunge pareiga tai padaryti. mano pagrindinis uzsiemimas nustumtas salin, kol nebaigsiu sito. valios pastangom. o valia mano asmenybei, svelniai tariant, nebudinga. galbut tai ir yra tas pokytis. kitam smulkmena butu, man - didziule permaina. jeigu iveiksiu, rezultatas tures neikainojama verte.

Tikra tiesa, kad nevienodai visus veikia. Nors asmeniskai si pilnatis tokia sunki emociskai buvo, nubloske i giliausias sielos kerteles, priverte susimastyt. Iki vakar net nezinojau, kad pilnatis, kol akis uz to straipsnio neuzkliuvo smile.gif Mama mano visa nakti nemiegojo, ji labai sunkiai uzmiega per pilnatis...
O kai darbe atrodo, kad visi eina is proto ir neimanoma susikalbet, patikrinu Menulio kalendoriu ir ziuriu - pilnatis, visada pasitvirtina smile.gif Tada duodu kelia bendradarbiams:)
Ir dar gatvese labai jauciasi, kad labai tuo metu agresyviai vazineja zmones, uzkisineja doh.gif
Tikiuosi Amariliai pavyks jums ta nauja veikla ir uzteks valios pastangu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adriana Lee: 01 rugpjūčio 2015 - 09:36
[quote=Adriana Lee,2015 08 01, 11:30]
[quote=Amariliai,2015 08 01, 03:06]
sitie dalykai veikia ne visiem ir ne vienodai. daug kas priklauso nuo kitu astrologiniu dalyku, kurie kiekvienam skirtingi. dalis tiesos yra. nepaisant to, kad per pilnati visada jauciuosi geriau, nei kitomis menulio fazemis, sis kartas gan sudetingas. as dirbu darba, kurio seniai nedariau ir taip, man yra sunku, bet isijunge pareiga tai padaryti. mano pagrindinis uzsiemimas nustumtas salin, kol nebaigsiu sito. valios pastangom. o valia mano asmenybei, svelniai tariant, nebudinga. galbut tai ir yra tas pokytis. kitam smulkmena butu, man - didziule permaina. jeigu iveiksiu, rezultatas tures neikainojama verte.

Tikra tiesa, kad nevienodai visus veikia. Nors asmeniskai si pilnatis tokia sunki emociskai buvo, nubloske i giliausias sielos kerteles, priverte susimastyt. Iki vakar net nezinojau, kad pilnatis, kol akis uz to straipsnio neuzkliuvo smile.gif Mama mano visa nakti nemiegojo, ji labai sunkiai uzmiega per pilnatis...
O kai darbe atrodo, kad visi eina is proto ir neimanoma susikalbet, patikrinu Menulio kalendoriu ir ziuriu - pilnatis, visada pasitvirtina smile.gif Tada duodu kelia bendradarbiams:)
Ir dar gatvese labai jauciasi, kad labai tuo metu agresyviai vazineja zmones, uzkisineja doh.gif
Tikiuosi Amariliai pavyks jums ta nauja veikla ir uzteks valios pastangu 4u.gif
[/quote]
Geras. As tik db suzinojau, kad pilnatis! Kazkaip mane veikia pilnatis, o ypac mano vyra! Beeet kas keisciausia as nepajauciau, kad pilnatis. Vyras buna labai piktas per pilnati lotuliukas.gif o db labai keistai geras, sutariam tfu tfu tfu rolleyes.gif gal kazka prisidirbes g.gif lotuliukas.gif zodziu man si pilnatis kol kas labai gera, puikios nuotaikos ir as, ir vyras. Kas svarbiausia thumbup.gif
Atsakyti
As irgi nebuciau pagalvojus, kad pilnatis biggrin.gif Uztai, kad matyt skraidau padebesiais ir nenusileidziu dar ant zemes doh.gif biggrin.gif Kartais pagalvoju, kad galbut kai zinai, tai pats zmogus tarsi save uzsiprogramuoja kazkokiom nesekmem, na ta prasme ju tikisi... g.gif

Jeigu kas turetu laiko... Mano akiratyje atsirado naujas zmogus.. smile.gif Kadangi jis lankosi ten, kur as dirbu, situacija labai nepalanki smile.gif Klausimas - kokios perspektyvos su M? Daryti kazka ar negaist laiko? biggrin.gif Aciu 4u.gif ( as jautis, jis - skorpionas.. ax.gif ) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egless @ 2015 08 01, 12:44)
As irgi nebuciau pagalvojus, kad pilnatis biggrin.gif Uztai, kad matyt skraidau padebesiais ir nenusileidziu dar ant zemes doh.gif  biggrin.gif Kartais pagalvoju, kad galbut kai zinai, tai pats zmogus tarsi save uzsiprogramuoja kazkokiom nesekmem, na ta prasme ju tikisi... g.gif

Vat as irgi taip galvoju! Db jau kuri laika i viska ziuriu pozityviai, stengiuos i viska paziuret kitu kampu ir is tikruju pradejo kazkaip viskas visai sekmingai deliotis bigsmile.gif kazkaip pradrjau tiket minciu galia, todel stengiuos kuo maziau isileist blogu minciu! Anksciau budavo saves gailedavau, kaip man sunku ir pan. O db sakau, kad yra uz mane 10 kartu sunkiau gyvenanciu rolleyes.gif
Va kokia pilnatis: pirmadieni islekiam pailset vel prie juros lotuliukas.gif vyrui pasiuliau, o tas sako: zinai ta pati galvojau pries pora dienu lotuliukas.gif si karta vyra pilnatis paveike geraja prasme thumbup.gif
Atsakyti
Ugnita,
del emigracijos. Pati kelione turi buti suplanuota kruopscii, popieriai sutvarkyti gerai, nes cia kazkoks pavojus. Vaikams sunku bus, issikibs Jusu sijono, sunki adaptacija. Emocine prasme Jums ganetinai sudetinga pradzia taip pat, bet ne is isores problemos, o galvoje Jusu gali pasidaryt. Neviltis kokia tai, ne visai tikra. Santykiouse su vyru gali kilti problemu, jo nervus matau, turesit padeti laikyti savo rankose, buti ismintinga, nepaisant savo pacios busenu teigiamu ar neigiamu. Finansine prasme rizika pasiteisins, matau darba ten, gal tik ne is karto ir ne toki, kokio noretumet, bet visumoj geras derinys del darbu ir pinigu. Su zmonemis santykiai bent pradzioj gali but problematiski. Patarime Jums - jeigu jau darote tai, tai darykite be baimiu, mobilizuokit visas pajegas, letai, ramiai ir neskubant, emocijas ant pavadzio. Taip bus lengviau.
Atsakyti
QUOTE(Egless @ 2015 08 01, 10:44)
As irgi nebuciau pagalvojus, kad pilnatis biggrin.gif Uztai, kad matyt skraidau padebesiais ir nenusileidziu dar ant zemes doh.gif  biggrin.gif Kartais pagalvoju, kad galbut kai zinai, tai pats zmogus tarsi save uzsiprogramuoja kazkokiom nesekmem, na ta prasme ju tikisi... g.gif
Jeigu kas turetu laiko... Mano akiratyje atsirado naujas zmogus.. smile.gif Kadangi jis lankosi ten, kur as dirbu, situacija labai nepalanki  smile.gif Klausimas - kokios perspektyvos su M? Daryti kazka ar negaist laiko? biggrin.gif  Aciu 4u.gif  ( as jautis, jis - skorpionas.. ax.gif ) 4u.gif  4u.gif

As irgi skraidau padebesiais, bet menulio fazes pagal savo cikla zinau. Ai, man ten anaiptol ne nauja veikla, as 20 metu ta dariau, paskui atejo krize. Ir dabar turiu projekta, kuri noriu padaryt greit ir gerai, nors krize tebestovi. Vakar isvis uzmigau su tais virbalais rankose ir su anarchistais. Taigi isverte i lt kalba 6 sezona, tiesiog nuodeme nepaziuret.

Su M perspektyva yra lova ir daugiau nieko, tai jeigu sitas domina, tai galima, o jeigu ne - nu tai... kaip ir nieko is sios dienos nesimato. Bent jis tai neisimylejes siuo metu biggrin.gif Siaip zeme su vandeniu ne itin gerai, trauka buna, bet paskui konfliktas lygioj vietoj. Aisku, kaip ir visur, yra isimtys. Bet cia ne tas princas pagal mano kortas.

Kas tam forumui? neduoda atsakyt ir dar aiskina paskui, kad sypseneliu perdaug. nuemiau tas dvi sypseneles. Ka zinau...
Atsakyti
Aciu Amariliai 4u.gif Matyt as per daug sypsenu pridejau biggrin.gif
Na ka cia su ta lova... Nieko gero nesimato mano fronte. Va 3 vaikinai yra aplink mane, bet visi tokie be potencialo - kol princo sulauksiu, pati varle pavirsiu turbut doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 08 01, 13:44)
Ugnita,
del emigracijos. Pati kelione turi buti suplanuota kruopscii, popieriai sutvarkyti gerai, nes cia kazkoks pavojus. Vaikams sunku bus, issikibs Jusu sijono, sunki adaptacija. Emocine prasme Jums ganetinai sudetinga pradzia taip pat, bet ne is isores problemos, o galvoje Jusu gali pasidaryt. Neviltis kokia tai, ne visai tikra. Santykiouse su vyru gali kilti problemu, jo nervus matau, turesit padeti laikyti savo rankose, buti ismintinga, nepaisant savo pacios busenu teigiamu ar neigiamu. Finansine prasme rizika pasiteisins, matau darba ten, gal tik ne is karto ir ne toki, kokio noretumet, bet visumoj geras derinys del darbu ir pinigu. Su zmonemis santykiai bent pradzioj gali but problematiski. Patarime Jums - jeigu jau darote tai, tai darykite be baimiu, mobilizuokit visas pajegas, letai, ramiai ir neskubant, emocijas ant pavadzio. Taip bus lengviau.

Amariliai, eilini karta pasakete viska kaip pirstu i aki! Aciu labai!viska uzsirasau, kad nepamirsciau biggrin.gif
Atsakyti
apsigalvojau dėl klausimo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 01 rugpjūčio 2015 - 14:24
Nežinau, ar galiu taip formuluoti klausima, bet kaip butų, jei palikčiau MB (jau jis vėl nieko pries būti kartu) ar rasčiau kur geresni vyra, labiau atitinkanti mano norus? Zodiako ženklas svarstykles, todėl sunku taip apsispresti. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 01 rugpjūčio 2015 - 14:38
Sveikos, mane tai prie žemės taip traukia, miegas ima. Vėliau padėliosiu, jeigu nenulūšiu sėdėdama biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milaha @ 2015 07 31, 11:32)
Aciu.Taip ir jauciau,kad jis nenuosirdus,jam butu patogu su manimi tiesiog,jokios meiles is jo puses:-(

Sakykite,ka as darau blogai,o gal su manimi kazkas ne taip,kodel niekaip negaliu pradeti kitu santykiu?Gal as kazkuo atstumiu nuo saves kitus vyrus?
Aciu

Atsakyti