Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(armatura @ 2015 08 02, 15:21)
Avietinė Delčia., jei labai nesutrukdyčiau Jūsų, gal galėtumėte pažiūrėti, kokie E giluminiai jausmai mano atžvilgiu?

Man labai svarbu, kiek jo žodžiai sutampa su tuo, kaip jis iš tikrųjų jaučiasi mano atžvilgiu.
Šiuo metu stoviu kryžkelėje, ar su šiuo žmogumi likti draugais, ar skausmingai, bet galutinai išnykti iš jo gyvenimo - nukirsti visus belikusius saitus.
Labai man padėtumėte.

pamiršau pridurti, kaip ir prašėte anksčiau - abu Mergelės.
Atsakyti
QUOTE(armatura @ 2015 08 02, 15:21)
Avietinė Delčia., jei labai nesutrukdyčiau Jūsų, gal galėtumėte pažiūrėti, kokie E giluminiai jausmai mano atžvilgiu?

Man labai svarbu, kiek jo žodžiai sutampa su tuo, kaip jis iš tikrųjų jaučiasi mano atžvilgiu.
Šiuo metu stoviu kryžkelėje, ar su šiuo žmogumi likti draugais, ar skausmingai, bet galutinai išnykti iš jo gyvenimo - nukirsti visus belikusius saitus.
Labai man padėtumėte.

Sveiki 4u.gif
Kokie to vyro jausmai jums? Man rodos, šitas žmogus labiau myli judviejų praeitį, bendrus prisiminimus, jis linkęs į nostalgiją, dažnai prisimena kažkokias gražias akimirkas, tada jį tarsi apiima romantiški jausmai, svajinga nuotaika, bet atrodo, kad šitas etapas nugrimzdęs į praeitį ir laikytis vien įsikabinus jo - labai rizikinga. Kad tas etapas jau praeitis jis supranta tik negaliu tvirtinti, kad iki galo tai pripažįsta. Tikėtina, kad jį užvaldytų kažkokia entuziazmo banga taisyti santykius, gydyti, jus išlaikyti - bet čia toks aklas užsidegimas. Dabar jis jaučia tarp jūsų tvyrančią atskirtį, vienatvę dviese. Kai žmonės kartu, bet tvyro jausmų praraja. Dar tikėtina, kad jis jaučiasi, jog tarp jūsų vyksta nelygiaverčiai meilės mainai. Ką tai reiškia? T.y. vienas kažkuris duoda daugiau, šiuo atveju, manau, jis jaučiasi duodantis daugiau, o iš jūsų atsakas skūpokas. Tai nebūtinai turi būti tiesa, tiesiog jo toks manymas.
Jeigu nusprendžiate likti draugais: abejoju, ar bus įmanoma draugystė. Psichologinis diskomfortas, nei pakarti, nei paleisti.
Jei nutraukiate visus saitus, ką tai jums duos? Šis sprendimas jumyse atskleis didelę vidinę jėgą, stiprybę. Tikrai pasijausite tvirčiau stovinti ant žemės. Tai ne dienos, ne dviejų ir netgi ne mėnesio procesas, bet su laiku ateis balansas. Galiu net išvardinti kortų pavadinimus, kokie krito, kad suprastumėte, kaip gražiai jie skamba 4u.gif : "saikingumas, jėga, žynė" - čia tik keleta.
Dabar šita draugystė netgi, rodos, turi priklausomybės prieskonį, kankinimąsi tarp žemės ir dangaus. Paklausiau dar, kiek realu, kad vyras žengs žingsnį dėl santykių ateities: vargu, mintyse kankinasi, bet sunku jam apsispręsti. Ir bijo, ir nenori, ir nežino...

Taip ir maniau, kad jūs žemės ženklas, nes kortose tik šios stichijos karalienė vaidenosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietinė Delčia.: 02 rugpjūčio 2015 - 14:50
QUOTE(salduke @ 2015 07 29, 20:54)
Situacija: yra galimybė susikurti darbo vietą, man tai būtų jau trečiaeilės pareigos. Klausimas - ar verta investuoti laiką ir pinigus į šį reikalą?
Ačiū  4u.gif

Gal kuri galėtumėte pažiūrėti iki antradienio, prašau...
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2015 08 02, 15:57)
Gal kuri galėtumėte pažiūrėti iki antradienio, prašau...

Sveiki, lūkesčiai gali būti pernelyg dideli, o realybė šiek tiek nuleisti ant žemės. Negaliu sakyti, kad viskas eisis kaip per sviestą, bet jūs turite būti labai atkakli, labai dalykiška, racionali, vadovautis tik protu. Gerai viską apskaičiuoti, pamatuoti už ir prieš. Finansinė nauda gali būti sąstingio būsenoje kurį laiką, milijonais nelis, toks tam tikras užtemimas. Ką psichologine prasme jums tai duos? Padės užgrūdinti valią, mokysitės įveikti kliūtis, nes atrodo jų tikrai bus. Turėsite, kaip reikiant paplušėti. Negaliu sakyti, kad laukia rožėm nuklotas kelias, gali strigti ir biurokratinis procesas, lėtai tvarkytis dokumentacija, lėtai ateiti pelnas. Jūs turite savyje potencialo ir gebėjimo įgyvendinti šį projektą, bet turite būsi pasiruošusi bet kam, nusiteikti labai stoiškai. Linkiu sėkmės apsisprendime 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietinė Delčia.: 02 rugpjūčio 2015 - 15:07
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 02, 15:49)
Sveiki 4u.gif
Kokie to vyro jausmai jums?  Man rodos, šitas žmogus labiau myli judviejų praeitį, bendrus prisiminimus, jis linkęs į nostalgiją, dažnai prisimena kažkokias gražias akimirkas, tada jį tarsi apiima romantiški jausmai, svajinga nuotaika, bet atrodo, kad šitas etapas nugrimzdęs į praeitį ir laikytis vien įsikabinus jo - labai rizikinga. Kad tas etapas jau praeitis jis supranta tik negaliu tvirtinti, kad iki galo tai pripažįsta. Tikėtina, kad jį užvaldytų kažkokia entuziazmo banga taisyti santykius, gydyti, jus išlaikyti - bet čia toks aklas užsidegimas. Dabar jis jaučia tarp jūsų tvyrančią atskirtį, vienatvę dviese. Kai žmonės kartu, bet tvyro jausmų praraja. Dar tikėtina, kad jis jaučiasi, jog tarp jūsų vyksta nelygiaverčiai meilės mainai. Ką tai reiškia? T.y. vienas kažkuris duoda daugiau, šiuo atveju, manau, jis jaučiasi duodantis daugiau, o iš jūsų atsakas skūpokas. Tai nebūtinai turi būti tiesa, tiesiog jo toks manymas.
Jeigu nusprendžiate likti draugais: abejoju, ar bus įmanoma draugystė. Psichologinis diskomfortas, nei pakarti, nei paleisti.
Jei nutraukiate visus saitus, ką tai jums duos? Šis sprendimas jumyse atskleis didelę vidinę jėgą, stiprybę. Tikrai pasijausite tvirčiau stovinti ant žemės. Tai ne dienos, ne dviejų ir netgi ne mėnesio procesas, bet su laiku ateis balansas. Galiu net išvardinti kortų pavadinimus, kokie krito, kad suprastumėte, kaip gražiai jie skamba 4u.gif : "saikingumas, jėga, žynė" - čia tik keleta.
Dabar šita draugystė netgi, rodos, turi priklausomybės prieskonį, kankinimąsi tarp žemės ir dangaus. Paklausiau dar, kiek realu, kad vyras žengs žingsnį dėl santykių ateities: vargu, mintyse kankinasi, bet sunku jam apsispręsti. Ir bijo, ir nenori, ir nežino...

Taip ir maniau, kad jūs žemės ženklas, nes kortose tik šios stichijos karalienė vaidenosi 4u.gif

Labai ačiū už Jūsų įžvalgas. Viskas lyg pirštu į akį.. Tik įdomi detalė - vidinė jausmų būsena, kurią nusakėte yra žodis žodin kaip jaučiuosi būtent aš, o ne jis blink.gif

Jis viešai deklaruoja, kad tarp mūsų nieko nėra, bet apsisukęs mane dvasiškai kamuoja, pastoviai rašinėja, klausinėja, kaip aš laikausi, nors akis į akį matyti bijo (todėl aš vis dar nesugebėjau jo pamiršti). Visiškai to žmogaus nesuprantu. Nei pakartas, nei paleistas - kankynė ir tiek verysad.gif Tik aš bailė vis nedrįstu visko griežtai nukirsti.
Atsakyti
QUOTE(armatura @ 2015 08 02, 16:18)
Labai ačiū už Jūsų įžvalgas. Viskas lyg pirštu į akį.. Tik įdomi detalė - vidinė jausmų būsena, kurią nusakėte yra žodis žodin kaip jaučiuosi būtent aš, o ne jis  blink.gif 

Jis viešai deklaruoja, kad tarp mūsų nieko nėra, bet apsisukęs mane dvasiškai kamuoja, pastoviai rašinėja, klausinėja, kaip aš laikausi, nors akis į akį matyti bijo (todėl aš vis dar nesugebėjau jo pamiršti). Visiškai to žmogaus nesuprantu. Nei pakartas, nei paleistas - kankynė ir tiek  verysad.gif Tik aš bailė vis nedrįstu visko griežtai nukirsti.

Vienoje pusėje dėliojau jums, kitoje jam. Dabar net susibalamutinau, kaip su tom vyr ir mot. pusėmis doh.gif (kreipiuosi į kolegę. Amariliai, ar dėliojate keltų kryžių? į kurią pusę statote moters pozicija, į kurią vyro? g.gif )
Saugokite save ir atminkite, kad dvasinė ramybė yra visa ko pagrindas. Meilės taip pat. Jeigu meilė jus veda į frustraciją, tai jau yra sunkios dvasinės ligos pradžia. Linkiu atrasti ramybę 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis! 4u.gif
Bet tikrai si tema labai draugiska! Ir va Avietine delcia saunuole, dirba issijuosus ir siaip i sona papliurpt smagu.
Atsakyti
QUOTE(Ugnita @ 2015 08 02, 18:54)
Labas vakarelis!  4u.gif
Bet tikrai si tema labai draugiska! Ir va Avietine delcia saunuole, dirba issijuosus ir siaip i sona papliurpt smagu.

As irgi pastebejau ta pati! Labai didele pagalba ir atokvepis Amariliai, atsiradus Avietiniai delciai! Uzpuole merginos su klausimais, pamaciusios, kad veiksmas greitai vyksta temoje. Avietine, nepervarkit! 4u.gif
Atsakyti
Avietinė Delčia ačiū jums labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, matytumet mano namus, maisai, maisais ir dar maisai. O as jau neturiu jegu ju ispakuot, atrodo nesibaigs niekad doh.gif
Bet zinot ka? Sitas sprendimas buvo teisingas, nepasigailejau nei sekundei, atrodo dabar esu ten kur turejau but. Vakar nuvaziavau i senus namu pabaigt krautis daiktus, ir kazkaip net nesmagu ten buvo, norejosi iseiti kaip galima greiciau, jokios nostalgijos (kas siaip man labai budinga).
Aj, tiesa, dar kazkoks gerbejas atsirado, atrodo meilumo ir gerumo isikunijimas, bet eilini karta is mano puses visiskai nieko, jokio susidomejimo. Jei taip bus toliau, tai viena liksiu labai ilgam verysad.gif
O kaip jusu savaitgalis?
Avietine, pasaugokit save, nes cia tu klausimu bus ir bus, ir daug kas siaip is idomumo klausineja ir nezada atsizvelgti i kortu patarimus :-) Bet kokiu atveju linkiu istvermes.
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 02, 15:22)
Vienoje pusėje dėliojau jums, kitoje jam. Dabar net susibalamutinau, kaip su tom vyr ir mot. pusėmis doh.gif  (kreipiuosi į kolegę. Amariliai, ar dėliojate keltų kryžių? į kurią pusę statote moters pozicija, į kurią vyro? g.gif )
Saugokite save ir atminkite, kad dvasinė ramybė yra visa ko pagrindas. Meilės taip pat. Jeigu meilė jus veda į frustraciją, tai jau yra sunkios dvasinės ligos pradžia. Linkiu atrasti ramybę 4u.gif

i kaire moteri. bet is tiesu manau, jog galima savaip rinktis, tiesiog kartais taip nutinka, kad susikeicia vietom zmoniu busenos. o mes gi ne dievai, irgi galim suklysti. lukesciai i mus dideli nukreipti, o mes kas, tik zmones. ai cia mano siandien dienos apmastymai migrenos tema. perfekcionizmas, kuris neduoda atsipalaiduot.

Pavasario saule, jeigu Tau tuscia korta krenta ir dar tuscia runa, tai vadinas, negalima Tau atsakymo zinot, tiesiog atsisako su Tavim kalbet kortos sita tema, klausk veliau, palauk. arba savaime issispres viskas, kitu budu.

jo, as labai noriu, kad butu draugiska tema, rietyniu ir taip pilnas pasaulis.
Atsakyti
QUOTE(Ugnita @ 2015 08 02, 18:54)
Labas vakarelis!  4u.gif

QUOTE(Adriana Lee @ 2015 08 02, 19:15)
As irgi pastebejau ta pati! Labai didele pagalba ir atokvepis Amariliai, atsiradus Avietiniai delciai! Uzpuole merginos su klausimais, pamaciusios, kad veiksmas greitai vyksta temoje. Avietine, nepervarkit!  4u.gif

Ačiū už gražius žodžius, merginos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti