Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 26tema

QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 13, 23:31)
Su irasu darysi? Merginos prašė kad kitos nuvežtų  g.gif

Taip darysiu su irasu. Na reiks dar pagalvoti kaip cia perduoti ta irasiuka g.gif
mergikes, man toks klausimas dar ramybes neduoda, man LP ir H numatyta ketvirtadieni popiet, sake penktadieni paleis, kazi ar as pati galesiu vairuot g.gif as ne is vln, tad galvoju ar cia trugdyt vyra ar pati didvyriskai iveiksiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 14 liepos 2015 - 06:16
QUOTE(__777__ @ 2015 07 14, 07:16)
Taip darysiu su irasu. Na reiks dar pagalvoti kaip cia perduoti ta irasiuka  g.gif
mergikes, man toks klausimas dar ramybes neduoda, man LP ir H numatyta ketvirtadieni popiet, sake penktadieni paleis, kazi ar as  pati galesiu vairuot  g.gif as ne is vln, tad galvoju ar cia trugdyt vyra ar pati didvyriskai iveiksiu  ax.gif

Na gal geriau kad vyras parvežtų. Na maža ką.. Nors kita diena jau gerai turėtum jaustis...o kaip bus nežinia.
Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2015 07 13, 23:34)
Sveikutės, registras  smile.gif

Merginos, rugsėjį norėčiau jau kelti sparnus, tačiau neturiu galimybės skrįsti pirmai konsultacijai, tai be pirmos priima tik Memorial?
Mergaitės, dar klausimas, ar GN daugiau nei metų senumo jiema tinka? Kažkaip nesinori perdarinėti, nes vos nemiriau iš skausmo ant to stalo.
O kada jiems reikia pradėti rašyti?

Į kurią klinika? Medicana ir be konsult priima ivf.
Rašai: sveiki esam tas ir anas, mes norėtume pas jus atvykti, esam dare tokius ir anokius tyrimus... Prikabinsime failuose, darėm tiek ir tiek proceduru... Norėtume atvykti be konsultacijos...

Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 07 13, 22:32)
Konkreciai tai nepasake,bet itariu kad cia butina ta GN visom kadnebutu kokiu "jeigu" be to as darius pries 5 metus Airijoj tai sake jog vienas lyj ir susiaurejas kanalas...tai jiems parupo issiaiskint...tik tikiuos sitaip neskaudes kaip Airijoj dare doh.gif

Ne visoms man nedarė g.gif Nors labai norėjau...
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 07 14, 00:48)
Merginos, kurios vykstate i TR vienos, be antros puses, ir apsistojate Tempo - ar jie ten turi ir siulo vienvieciu kambariu, ar visgi tenka nuomotis dvivieti??

Yra mirksiukas.gif Pati planuoju vykti viena,tad teiravausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 14, 07:27)

Į kurią klinika? Medicana ir be konsult priima ivf.
Rašai: sveiki esam tas ir anas,  mes norėtume pas jus atvykti, esam dare tokius ir anokius tyrimus... Prikabinsime failuose, darėm tiek  ir tiek proceduru... Norėtume atvykti be konsultacijos...

Ačiū, Meškut, ką rašyti tikrai sugalvosiu, bet prieš kiek laiko tą reikia daryti? Tu planuoji irgi rudenį, kada žadi kreiptis? Ar tu buvai 1 konsultacijoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 07 14, 08:57)
Ačiū, Meškut, ką rašyti tikrai sugalvosiu, bet prieš kiek laiko tą reikia daryti? Tu planuoji irgi rudenį, kada žadi kreiptis? Ar tu buvai 1 konsultacijoje?  g.gif

Mes buvom
Kadangi be histeroskopijos daugiau nieko neliepe daryt tai sake uztenka pranešti prieš kelias dienas kad atvykstam. Bet dar pasitikslinsiu ar tikrai kartoti tyrimu nereikia nes buvom planave truputį anksčiau vaziuot bet dabar va ruduo jau gausis.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Sakykit,gal žinote ar galima lėktuvo bilieta nusipirkus pažymėti varnele kad reikalui esant data bus galima pakeisti ?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 13, 23:31)
Uojjj Rositele  blush2.gif aš už kelių men planuoju jungtis į jūsų kompanija..  cool.gif

Tai aš keletą mėn palauksiu 4u.gif aišku, visų svarbiausia, kad tu taptum nestuke.gif wub.gif

__777__, prašom į sąrašėlį 4u.gif

norai ir nekantriajai didžiausios sėkmės!!
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 07 14, 09:38)
__777__, prašom į sąrašėlį 4u.gif

Risita, kad dar bijau kažką planuoti, nes žiuriu iš mano planų D tikrai smaikščiai juokiasi lotuliukas.gif Kai jau nusiųsiu TR įrašą ir susitarsiu dėl pirmos konsultacijos, tada drąsiau galėsiu reikštis biggrin.gif šiaip planuose yra Memorial, jau su Elis susirašinejom keliais laiškeliais. Žiurėsim kada leis po LP i H planuotis pirmą vizitą.
Atsakyti
Merginos, o kiek Crinone kaina gaunasi pavertus eurais, kazkas 80€? Gal kas turit atliekamo?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 07 13, 23:34)
Sveikutės, registras  smile.gif

Merginos, rugsėjį norėčiau jau kelti sparnus, tačiau neturiu galimybės skrįsti pirmai konsultacijai, tai be pirmos priima tik Memorial?
Mergaitės, dar klausimas, ar GN daugiau nei metų senumo jiema tinka? Kažkaip nesinori perdarinėti, nes vos nemiriau iš skausmo ant to stalo.
O kada jiems reikia pradėti rašyti?

Mano GN tiko 2 metų, tik sakė galima jau būtų atnaujinti tyrimą, bet jei tik pati noriu, turėtų tikti. Bet jei matys kabliukų prašys pakartoti smile.gif

Mergaitės turkaitės didžiausios sėkmės ir gaudykit mūsų nėšukių virusiukus, tikrai veikia thumbup.gif
Laukiam žinių apie auksinius foliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 07 14, 09:46)
Merginos,  o kiek Crinone kaina gaunasi pavertus eurais, kazkas 80€? Gal kas turit atliekamo?

Jei turkiškas tai virš 20eur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 07 14, 09:47)
Mano GN tiko 2 metų, tik sakė galima jau būtų atnaujinti tyrimą, bet jei tik pati noriu, turėtų tikti. Bet jei matys kabliukų prašys pakartoti  smile.gif

Mergaitės turkaitės didžiausios sėkmės ir gaudykit mūsų nėšukių virusiukus, tikrai veikia  thumbup.gif
Laukiam žinių apie auksinius foliukus  4u.gif

Zuikuti, nu o kaip tu pati? bigsmile.gif kartojai hcg ir prg? ka rodo tau prg sumazinus dozes? g.gif

O del temos kurejos statuso tai manau kad nei viena cia neplanuoja buti visa amziu, Rosita irgi manau visa sirdimi norejo kuo greiciau pakeisti statusa tongue.gif blush2.gif tad cia nebus tokiu didvyriu kurios sakys "aj nu as kursiu dabar nes cia tupesiu n + k laiko" biggrin.gif teks kazkam prisiimti atsakomybe ir vis ratuku ratuku... thumbup.gif
Atsakyti