Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 26tema

QUOTE(Krown @ 2015 07 14, 10:08)
Zuikuti, nu o kaip tu pati?  bigsmile.gif kartojai hcg ir prg? ka rodo tau prg sumazinus dozes?  g.gif

O del temos kurejos statuso tai manau kad nei viena cia neplanuoja buti visa amziu, Rosita irgi manau visa sirdimi norejo kuo greiciau pakeisti statusa  tongue.gif  blush2.gif tad cia nebus tokiu didvyriu kurios sakys "aj nu as kursiu dabar nes cia tupesiu n + k laiko"  biggrin.gif teks kazkam prisiimti atsakomybe ir vis ratuku ratuku...  thumbup.gif

Aš kaip ir gerai, papykina tada kai tik nepavalgius, tai apetitas ir maisto vartojimas mane tiesiog stebina biggrin.gif
Sumažinus dozę kažkokių blogumų neatsirado, bet šiandien pridaviau dar kraujuką, tai į vakarą gausiu atsakymus. Tik nuo Crinono man nelabai gerai doh.gif kovoju pasitelkus medetkų aliejų, tikiuosi datempti iki vizito pas gydytoją.
O pas teva Krown gražus skaičius savaitėlių wub.gif susitikimas jau ne už kalnų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 07 14, 10:12)
Aš kaip ir gerai, papykina tada kai tik nepavalgius, tai apetitas ir maisto vartojimas mane tiesiog stebina  biggrin.gif
Sumažinus dozę kažkokių blogumų neatsirado, bet šiandien pridaviau dar kraujuką, tai į vakarą gausiu atsakymus. Tik nuo Crinono man nelabai gerai  doh.gif kovoju pasitelkus medetkų aliejų, tikiuosi datempti iki vizito pas gydytoją.
O pas teva Krown gražus skaičius savaitėlių  wub.gif susitikimas jau ne už kalnų  wub.gif

Labai geras pozymis biggrin.gif thumbup.gif ech pamenu ta laika, kai kisau non stop maista i save pirmom savaitem biggrin.gif su pilnu maisu i darba eidavau ir taip KASDIEN lotuliukas.gif stalciuose ne popieriai o dziuveseliai, morkos, bananai ir visokie kitokie reikaliukai buvo sukaisioti hihihi.gif ir va, jau kiek savaiteliu suskaiciavom su savo pupsikais wub.gif jie jau sveria po 1.6 kg bigsmile.gif nu ir tuoj pasieksiu faze savijautos kada kaip ir pradzioje braukysiu kryziukus kiekvienos praejusios dienos biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 07 14, 07:16)
Taip darysiu su irasu. Na reiks dar pagalvoti kaip cia perduoti ta irasiuka  g.gif
mergikes, man toks klausimas dar ramybes neduoda, man LP ir H numatyta ketvirtadieni popiet, sake penktadieni paleis, kazi ar as  pati galesiu vairuot  g.gif as ne is vln, tad galvoju ar cia trugdyt vyra ar pati didvyriskai iveiksiu  ax.gif

Kai man darė H apie 12 val., paleido po poros valandų tą pačią dieną. Liepė tik tą dieną nevairuot, dėl narkozės vaistų poveikio. Bet aš vakare vairavau, negalėjau kitaip, o ir labai gerai jaučiausi ax.gif
Po LP, žinau, kai kurioms nuo tų dujų paskauda pilvą, pečius.. Kitą dieną vairuoti tikrai leis, bet kaip jausitės, čia nuo jūsų organizmo priklauso..
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 07 14, 10:18)
Labai geras pozymis  biggrin.gif  thumbup.gif ech pamenu ta laika, kai kisau non stop maista i save pirmom savaitem biggrin.gif su pilnu maisu i darba eidavau ir taip KASDIEN  lotuliukas.gif stalciuose ne popieriai o dziuveseliai, morkos, bananai ir visokie kitokie reikaliukai buvo sukaisioti  hihihi.gif ir va, jau kiek savaiteliu suskaiciavom su savo pupsikais  wub.gif jie jau sveria po 1.6 kg  bigsmile.gif nu ir tuoj pasieksiu faze savijautos kada kaip ir pradzioje braukysiu kryziukus kiekvienos praejusios dienos  biggrin.gif  rolleyes.gif

Smagu ir tikiu kad jau nekantru pasimatyti tuoj bus wub.gif Linkiu, kad abu mažiukai mažiausiai po 2 kg pasiektų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 07 14, 10:18)
Labai geras pozymis  biggrin.gif  thumbup.gif ech pamenu ta laika, kai kisau non stop maista i save pirmom savaitem biggrin.gif su pilnu maisu i darba eidavau ir taip KASDIEN  lotuliukas.gif stalciuose ne popieriai o dziuveseliai, morkos, bananai ir visokie kitokie reikaliukai buvo sukaisioti  hihihi.gif ir va, jau kiek savaiteliu suskaiciavom su savo pupsikais  wub.gif jie jau sveria po 1.6 kg  bigsmile.gif nu ir tuoj pasieksiu faze savijautos kada kaip ir pradzioje braukysiu kryziukus kiekvienos praejusios dienos  biggrin.gif  rolleyes.gif

wub.gif Turėtų būti nuostabus jausmas laukti to susitikimo, net su dviem!!! ir sulaukti wub.gif sėkmės ir sveikatos kuo geriausios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2015 07 14, 10:50)
wub.gif Turėtų būti nuostabus jausmas laukti to susitikimo, net su dviem!!! ir sulaukti  wub.gif sėkmės ir sveikatos kuo geriausios  smile.gif

aciu merginos, linkiu kuo greiciau istoti i nestuke.gif kluba! wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 07 14, 07:06)
Sveikutes smile.gif Sakykit,gal žinote ar galima lėktuvo bilieta nusipirkus pažymėti varnele kad reikalui esant data bus galima pakeisti ?

Kazin ar nepigiau nauja kainuoja nusipirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 07 14, 09:47)
Kazin ar nepigiau nauja kainuoja nusipirkt?  g.gif

Aš apie ta pati galvoju unsure.gif bet gal yra merginu kurios keitė bilietukus ir gali daugiau apie tai papasakoti wub.gif
Sunku suderinti tas datas su skridimu ir vizitu verysad.gif Ši mėnesi vėl veluoja mmm verysad.gif Jei būtu reikėje vykti i TR tai jau būčiau klaidingus bilietus nusipirkus.
Atsakyti
Labas visoms,turiu urtogestan kapsuliu atiduociau pigiau Kaunas
Atsakyti
Parašiau laišką Elis, atsakė po 1,5 val!!!! blink.gif Su visais paaiškinimais, su 2 prikabintais failais ir t.t. Va čia tai dirba hebrytė, mūsų LT klinikoms dar pasimokyti reiktų!!!

Mergytės, o jūs Santuokos liudijimą vertėt į kokią nors jiems suprantamą kalbą? Ten gi viskas absoliučiai lietuviškai surašyta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 07 14, 10:44)
Parašiau laišką Elis, atsakė po 1,5 val!!!!  blink.gif  Su visais paaiškinimais, su 2 prikabintais failais ir t.t. Va čia tai dirba hebrytė, mūsų LT klinikoms dar pasimokyti reiktų!!!

Mergytės, o jūs Santuokos liudijimą vertėt į kokią nors jiems suprantamą kalbą? Ten gi viskas absoliučiai lietuviškai surašyta  bigsmile.gif

Lietuvoje aplamai retas atvejis kad atsakytu i emaila unsure.gif Nors ju puslapyje nurodytas emailas.
Merginos minėjo kad nereikia Santuokos liudijimo versti i ju kalba.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 07 14, 12:44)
Parašiau laišką Elis, atsakė po 1,5 val!!!!  blink.gif  Su visais paaiškinimais, su 2 prikabintais failais ir t.t. Va čia tai dirba hebrytė, mūsų LT klinikoms dar pasimokyti reiktų!!!

Mergytės, o jūs Santuokos liudijimą vertėt į kokią nors jiems suprantamą kalbą? Ten gi viskas absoliučiai lietuviškai surašyta  bigsmile.gif

Nereikia, nusivežat liudijimą, jie nusikopijuoa ir ant kopijos abu pasirašot kad tai santuokos liudijimas mirksiukas.gif
Atsakyti