QUOTE(rneringa @ 2015 07 14, 15:10)
LT nuėjus į polikliniką iš manęs buvo pareikalautas prezervatyvas, kad galėtų uždėti ant echoskopo antgalio. Daugeliu atvejų tualete nėra nei muilo, nei kuo nusišluostyti rankas. Tai apie kokią higieną mes kalbam????
Jei kyla dvejonių dėl higienos TR, galiu drąsiai pasakyti, kad tikrai laikomasi visų reikalavimų: tiek apžiūros metu, tiek laparoskopijos metu, punktuojant folius, ar įkeliant embrionus. Aš net daugeliu atveju sakyčiau kad LT žiauriai atsilikus.
Aišku dėl stafilokoko tikrai nėra garantijų, bet jis tikrai daugeliu atvejų būna ir LT ligoninėse.
Jei kyla dvejonių dėl higienos TR, galiu drąsiai pasakyti, kad tikrai laikomasi visų reikalavimų: tiek apžiūros metu, tiek laparoskopijos metu, punktuojant folius, ar įkeliant embrionus. Aš net daugeliu atveju sakyčiau kad LT žiauriai atsilikus.
Aišku dėl stafilokoko tikrai nėra garantijų, bet jis tikrai daugeliu atvejų būna ir LT ligoninėse.
Tai aš viska suprantu bet ji kaip gydytoja galėjo ramiu balsu visa tai paaiskinti

Papildyta:
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 07 14, 15:03)
Linkiu, kad pavyktų
o galėsi gal sakyti, kad IVF dareisi NO, tik nenori pas juos lankytis, pradėjo nepatikti ar kanors dar. bet jau vaistukais tai siūlau apsišarvuoti dėl visa ko, kaip aš padariau, širdis jautė, kad reikės leidžiamo ir ką prireikė... Bet svarbiausia, kad viskas pavyktų 

Ačiū