Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 26tema

QUOTE(rneringa @ 2015 07 14, 15:10)
LT nuėjus į polikliniką iš manęs buvo pareikalautas prezervatyvas, kad galėtų uždėti ant echoskopo antgalio. Daugeliu atvejų tualete nėra nei muilo, nei kuo nusišluostyti rankas. Tai apie kokią higieną mes kalbam????
Jei kyla dvejonių dėl higienos TR, galiu drąsiai pasakyti, kad tikrai laikomasi visų reikalavimų: tiek apžiūros metu, tiek laparoskopijos metu, punktuojant folius, ar įkeliant embrionus. Aš net daugeliu atveju sakyčiau kad LT žiauriai atsilikus. 
Aišku dėl stafilokoko tikrai nėra garantijų, bet jis tikrai daugeliu atvejų būna ir LT ligoninėse.

Tai aš viska suprantu bet ji kaip gydytoja galėjo ramiu balsu visa tai paaiskinti doh.gif o ne šoka žmogui ivaryti su savo tokiu bendravimu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 07 14, 15:03)
Linkiu, kad pavyktų  4u.gif o galėsi gal sakyti, kad IVF dareisi NO, tik nenori pas juos lankytis, pradėjo nepatikti ar kanors dar. bet jau vaistukais tai siūlau apsišarvuoti dėl visa ko, kaip aš padariau, širdis jautė, kad reikės leidžiamo ir ką prireikė... Bet svarbiausia, kad viskas pavyktų  ax.gif

Ačiū wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 07 14, 17:10)
Aš net daugeliu atveju sakyčiau kad LT žiauriai atsilikus. 

labai pritariu 4u.gif Stambule klinikose griežta tvarka. Pati stebėjau, kaip dažnai ten tvarko WC, juose ant klozeto net pasitiesti vienkartiniai popieriniai dangčio uždangalai yra (nžn kaip jie ten tiksliai vadinasi). Palatose vonios kambarys blizga, wc visad su ženkleliu, kad išdezinfekuota. Ir pan.pan
Pasimokintų geriau lietuvaičiai doh.gif o juk pinigus tokius pačius mokam už procedūras (jei ne daugiau...) doh.gif
Atsakyti
verysad.gif pasitvirtino airiakas GN kazkada darytas.turiu desini nepratekama kiausintaki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 07 14, 18:09)
verysad.gif pasitvirtino airiakas GN kazkada darytas.turiu desini nepratekama kiausintaki doh.gif

tai siūlo daryt LP ir užblokuot jį? hidrosalpingso nematė jame?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 07 14, 15:14)
tai siūlo daryt LP ir užblokuot jį? hidrosalpingso nematė jame?

Taip,jau ne tik siulo bel liepe blikuot ar salint visai.aisku biski susiparinau,nors buvau isitikunus kad tikrai kazkas negerai su manim..bet dabar dar laiko tempiasi iki kol bus galima ivf daryt.
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 07 14, 15:22)
Taip,jau ne tik siulo bel liepe blikuot ar salint visai.aisku biski susiparinau,nors buvau isitikunus kad tikrai kazkas negerai su manim..bet dabar dar laiko tempiasi iki kol bus galima ivf daryt.

Neuzsimune apie hidrosalpinga
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 07 14, 18:25)
bet dabar dar laiko tempiasi iki kol bus galima ivf daryt.

del to maziausiai pergyvenk, svarbiausia priezasti rado 4u.gif kai mes vykom i TR, tai tuo metu Yelena sake galim ir konsultacijai ir LP jei reiks vienu metu pasidaryt, o IVF planavom iskart po LP kai leis (konsultacija sutarem rugseji, o spalio gale jau galvojom IVF darysim). Tada pasiememe 2 sav atostogas, nuvykom i TR konsultacijai, po GN paaiskejo kad reikia LP ir H, bet pasake kad reiks vel atvykt (nes nusprendem Memoriale darytis LP ir H), nes profesore labai uzimta ir nepadarys per pirma vizita, grizom anksciau i LT, viskas nusikele, lapkriti vykom LP ir H, o po visu operaciju leido startuot antra cikla, tai IVF vykom sausio gale ax.gif tai va - planavom viska greitai ir spalio gale IVF, bet viskas ivyko turbut taip kaip turejo, uztat rezultatas nestuke.gif
Atsakyti
4u.gif toki paguodos zodziai teikia vilciu blush2.gif su tokia baisia pradzia tikiuos bus gera pabaiga.
Dabar paaiskinkit kvailai babcei kuo skiriasi laparaskopi (operative)-ivf nuo lapataskopi (diagnostic)-ivf
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 07 14, 16:27)
4u.gif toki paguodos zodziai teikia vilciu blush2.gif su tokia baisia pradzia tikiuos bus gera pabaiga.
Dabar paaiskinkit kvailai babcei kuo skiriasi laparaskopi (operative)-ivf nuo lapataskopi (diagnostic)-ivf

Beja Lodos apartment'ais esu tikrai patenkinta. Siandien 3d.gryzom viskas sutvarkyta isvalyta..puiku. mirksiukas.gif tad nuo saves galiu rekomenduoti.mano vyrui isvis patiko,sake jauciuos kaip namuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 07 14, 19:33)
Papildyta:

Bandysiu paaiškinti, tik nežinau ar suprasi smile.gif. Mums Elis iš pradžių aiškino, kad operacinė laporoskopija būna tada, kai randa kokius nors darinius, juos išpjauna ir ištiria. Kadangi man blokavo kiaušintakį, bet nieko neišpjovė ir nesiuntė tirti, tai galvojau, kad bus kaip diagnostinė ir reiks mokėti mažiau. Bet pasirodo, kad klydau schmoll.gif. Jie kiaušintakio blokavimą traktavo kaip operaciją ir turėjau sumokėti didesnę kainą blink.gif.
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 07 14, 18:33)
Beja Lodos apartment'ais esu tikrai patenkinta. Siandien 3d.gryzom viskas sutvarkyta isvalyta..puiku. mirksiukas.gif tad nuo saves galiu rekomenduoti.mano vyrui isvis patiko,sake jauciuos kaip namuose  biggrin.gif

kiek mokat, jei ne paslaptis? ax.gif įmeskit nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 07 14, 10:12)
Sumažinus dozę kažkokių blogumų neatsirado, bet šiandien pridaviau dar kraujuką, tai į vakarą gausiu atsakymus. Tik nuo Crinono man nelabai gerai  doh.gif kovoju pasitelkus medetkų aliejų, tikiuosi datempti iki vizito pas gydytoją.

Zuikuti, kaip tavo tyrimų rezultatai? Sergu, kad viskas gerai būtų 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 07 14, 19:33)
Papildyta:
Beja Lodos apartment'ais esu tikrai patenkinta. Siandien 3d.gryzom viskas sutvarkyta isvalyta..puiku. mirksiukas.gif tad nuo saves galiu rekomenduoti.mano vyrui isvis patiko,sake jauciuos kaip namuose  biggrin.gif

Per diagnostinę LP apžiūri, kaip kas, yra problemų ar ne. Operuojamoji LP yra tada, kai žinomas/rastas problemas reikia tvarkyti - šalinti, kirpti, blokuoti kiaušintakį, prideginti endometriozės židinius ar pan. Taigi diagnostinė LP eigoje gali greitai pavirsti operuojamąja LP, jei kažką nelabai gero randa ir tvarko blink.gif
Atsakyti
Merginos, kuo tas turkiškas folis ypatingas? Kokia jo sudėtis?
Atsakyti