Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pastojote po KT nutraukimo?

QUOTE(tesa20 @ 2007 05 31, 10:21)
Aciu uz grazu pamokyma  4u.gif  Visai neseniai del idomumo ir ne tik buvau pas tris skirtingas ginekologes ir ka jus manote visos trys kaip susitare pasake, kad nutraukineti KT ir daryti pertrauku nereikia, nebent jau nori  nestuke.gif

Na jus mane nuraminot ax.gif ir as vartoju kontraceptines jau 4 metai, bet jokiu pertrauku visai nesu dariusi, o siu metu pabaigoj zadam nutraukti ir bandyti susilaukti vaikelio ax.gif Ziuresim kaip mums seksis, tikiuosi viskas bus ok cool.gif

Mamytes dar norejau jusu paklausti, o ar jus neturejote problemu su menesinem po KT nutraukimo? Pamenu kai prie 4 metus buvau nutraukus viena momenta, tai buvo menesines pradingusios doh.gif
Atsakyti
As geriau regulona 3 metus, nutraukus regulona planavom vaika po 3 men. Gydytojos patarimu 3-4 men. pertrauka iki pastojimo butina, kad atsistatytu gimda, kiausidziu veikla. Po triju men. bandem pastoti, bet susilaukiau arba uzdegimo arba issivalymo (gydytojai nelabai galejo pasakyti, nes ten buvo gana idomiai), o dar sekanti men. pastojau. Nestumas buvo gana lengvas ir sklandus.
Atsakyti
QUOTE(bambyte @ 2007 04 22, 22:08)
uj uj visos taip nelinxmai rashote...o ash geriau KT ir visa pie lialiu pasvajoju..net nz ka ir begalvoti

Va butent!Aas tik pirma menesi geriu ir jau issigandau unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, as geriau kontraceptikus apie 6 metus su pertraukom, pries pastojant geriau apie pusantru metu. Pastojau per antra menesi nutraukus kontraceptikus. O dabar auginu nuostabia dukryte. Nors dar karta gerti nesinoretu, vis tik hormonai
Atsakyti
viena drauge po nustojimo gert negalejo metus pastot,kita jau kita menesy laukesi smile.gif
Atsakyti
as nurtaukusi kontraceptines pastojau antra menesi
Atsakyti
Sveikutės,
lelių planuojam gal dar po gero pusmečio, bet buvo įdomu paskaityti jūsų patirtį. Gaila,bet reziumė: arba greitas pastojimas, arba ilgas nepastojimas, arba nesivystantis nėštumas. Pati vartoju Regulon (apie 6metai), lyg ir norėtūsi daryti pertrauką, bet kadangi mano mėnesinės niekada nebuvo reguliarios, tai ginekologė patarė, nutraukus iš karto bandyto pastoti. Priešingu atveju mano mėnesinių reguliarumas gali dingt ir vaisingų dienų nebesugaudysiu. Tai manau man tas organizmo išvalymo laikotarpis atkrenta.
Visom planuojančio ir jau suplanavusiom-SĖKMĖS !!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš negalėjau pastot pusmetį. po 2 mėn gydytojas liepė ateit tirtis dėl nevaisingumo, bet ačiū dievui, nebereikėjo. sužinojau kad pilvuke jau gyvybė. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, pasidalinsiu patirtim, kai dar nebuvau niekad gerus KT planavom leliu, bet puse metu nepavyko pastot, po to geriau 7men KT, po nutraukimo antra men pastojau, tik deja, persleidau verysad.gif esu girdejus, kad KT sureguliuoja moters cikla, gal del to man ir nepavyko pastot pries tai, na, bet is kitos puses, kai nestumas taip baigesi irgi neaisku kur ieskot kaltu, kartais pagalvoju, kad gal tos tabletes itakos turejo... g.gif verysad.gif geriu siuo metu ir vel, jau galeciau bandyt vel pastot, praejo siek tiek laiko, baisu, kad ir vel nieko nenutiktu, bet lelius jau artimiausiuose planuose manau rolleyes.gif
Atsakyti
..na paskaiciau visus atsiliepimus patirti,,,tik viena galiu pasakyt negaliciom pastot, ir planuojanciom??? tiksliau paklaust???
kaip daznia jus mylites????a??? blush2.gif
kokybiskai spermai pasigaminti reik mazdaug 24 val...tad geriausia myletis kas antra diena,,,ir neleiskit tik savojo MB i jokias pirtis,,,nes tie judrus su uodegytem nemegtsa karscio blink.gif
tad sekmes palanuojanciom,,,,atsipalaiduokit ir megaukites malonumu mirksiukas.gif ...o visa kaita savaime ateis ir nepamirskit gert folio rugsti, BUTINAI.. NE NESCIAI paros doze 400mg pakanka.
sekmes visoms susilaukti leliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 2.gif 2.gif 2.gif smileysex.gif
Atsakyti
jau nepamenu tiksliai, bet del sveikatos problemu KT vartojau ilgai - na ne maziau 5 metu.... veliau jau man pats gydytojas kokius 2 metus iki pasiryzimo "planui" pradejo klausima uzdavinet - "tai kada planuoji? seima yra, mokslai baigti, darbas yra, amzius pats-tas.... ir taip problemu puokste turi, o nestumas ne pageidavimu koncertas-pagalvok..." nu zodziu, as susikloscius aplinkybems kazkaip svarankiskai meciau gert tas KT, ir irgi is nuogirdu nutariau daryti pertrauka, bet visa ta laika saugojausi. Pas gydytoja apsilankiau po 4 men., tuo metu kas ryta matavausi temperatura. Ji bylojo apie ovuliacijos nebuvima, skale sokinejo visai ne i tema. Apziurejo jis mane, pagal mano diagnoze iskart irase i "problemines", visokiu tyrimu prirase, nu zodziu paruose ilgam "laukimui". Ir nusijuoke, kai pasakiau, kad 4 menesius "valiau organizma". Pasak jo - 1 menesio gana, kad viskas griztu i vezias, tiesiog pirmais menesiais po vartojimo didesne daugiavaisio nestumo tikimybe. Isejau is jo nusiteikusi ilgam laukimui, bet jau 2 menesi kazkaip pajutau per ilgai uztrukusi cikla..... g.gif Apie 60 diena isvemus isgerta arbata visgi kilo mintis nusipirkti testa.... teigiamas! Nu zodziu, pasirodziau besanti tikra nasharnike, bet vizitas pas gytytoja nenudziugino - del per ilgo KT nevartojimo tarpo uzaugo 15 cm cistoma.... Jos operavimas, zinoma grese persileidimu, o palikimas - irgi optimistiskai neskambejo... kaip gydytojas sake, tokiu atveju buna mazdau 5 per metus per visa Lietuva ir tokias nelaimeles konsultuoja visi LT geriausi gydytojai, bei pagal eiga bendrai sprendzia ka daryt. Tai va taip iki 6 menesio gydytoju bendru sprendimu vazinejau tai i vilniu, tai i kauna apziurai, kol galu gale padetis stabilizavosi, ir nebebuvo pavojaus nei man, nei vaikui.
Taip kad jei KT vartojat kaip vaista, ir planuojat pastoti - nedarykit tu langu, o bandykit is kart mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano patirtis šioje srityje būtų tokia: geriau kt be pertraukų 7 metus. Nutraukus jų vartojimą pastojau deja tik po 9 mėnesių, jau buvau puolusi į neviltį schmoll.gif ir galvojau jau eiti tirtis dėl nevaisingumo. Be to, vaisingas dienas pastebejau praėjus 6 mėnesiams. Bet pernai per Kalėdas įvyko stebuklas, gavome pačią gražiausią dovaną: nėštumo testas rodė dvi juosteles smile.gif O šiemet Kalėdas jau sutiksime tryse, nes auginu gražų sūnelį bigsmile.gif
Atsakyti