Aš pastojau po 3mėn.kaiptik tiek gyd.rekomenduoja nepastot nutraukus KT,nors tikrai dauk žinau atvejų kai nutraukus KT pastoja pirmą mėn.ir vaikai sveikut sveikutėliai

O aš jau 2 metai po Femodeno negaliu pastot........

Kitą mėnesį po Kt vartojimo nutraukimo ir pastojau.
Ir taip abu kartus.
Na, kol kas tfu tfu tfu.

Na, kol kas tfu tfu tfu.
QUOTE(dira @ 2007 11 03, 17:36)
o jetau negasdink

Papildyta:
QUOTE(adriana24 @ 2007 10 30, 21:57)
..na paskaiciau visus atsiliepimus patirti,,,tik viena galiu pasakyt negaliciom pastot, ir planuojanciom??? tiksliau paklaust???
kaip daznia jus mylites????a???
kokybiskai spermai pasigaminti reik mazdaug 24 val...tad geriausia myletis kas antra diena,,,
kaip daznia jus mylites????a???

kokybiskai spermai pasigaminti reik mazdaug 24 val...tad geriausia myletis kas antra diena,,,
cia tikrai ne melas, drauge su vyru-davesi,davesi puse metu nepastojo,po to pykosi,karta i menesi padare ..ir lelius

Auksule cia tas dingimas dar nebutinai pastojima reiskia
kai man po 2 metu Logesto vartojimo prasidejo stiprus galvos skausmai, gine iskart pasake, kad reikia mesti KT, nes cia ju salutinis poveikis, kuris pasireiskia vienoms pradzioj, kitoms po ilgesnio laiko, tas pats sake ir su mmm dingimu
sake buna kad mmm dingsta po kurio laiko irgi kaip salutinis poveikis toks.
o dabar del pastojimo po KT - pastojau per pirma menesi po metimo
o net labai nesistengem, netgi saugojomes kai kuriuos kartus
bet siaip turiu nereguliaru cikla, tai gines zodziais kitos iseities ir neturejau, tik bandyti iskart po metimo, o ne laukti dar kelis menesius
sikart gines zodziai pasitvirtino
kito karto gal jau ir nebus, nes duuu geriau uz vieeeenaaa

o dabar del pastojimo po KT - pastojau per pirma menesi po metimo

bet siaip turiu nereguliaru cikla, tai gines zodziais kitos iseities ir neturejau, tik bandyti iskart po metimo, o ne laukti dar kelis menesius

sikart gines zodziai pasitvirtino

sveikutes o kada yra pacios vaisingiausios dienos nutraukus vartoti tabletes?
QUOTE(gussste23 @ 2007 11 19, 13:08)
Individualiai, nuo ciklo juk priklauso, jei neklystu apie 10 dieną, bet ir pirmą savaitę galima pastoti.

as vartojau cilest, ir po nutraukimo pastojau jau trecia menesi, labai neplanavome, bet gavosi kaip gavosi ir tuo abu labai dziaugiames.

QUOTE(gussste23 @ 2007 11 19, 11:08)
o tada, kai vyksta ovuliacija

mano labai nereguliarus ciklas, gydytoja patarė kelis mėn pagerti KT ir paskui iškarot bandyt. kiek čia pasiskaičiau, tai visos gėrė daugiau nei metus, kaži man padės tie keli mėn?

QUOTE(fainnka @ 2008 09 09, 07:51)
mano labai nereguliarus ciklas, gydytoja patarė kelis mėn pagerti KT ir paskui iškarot bandyt. kiek čia pasiskaičiau, tai visos gėrė daugiau nei metus, kaži man padės tie keli mėn? 

Tai tos, kur gere metais, tai gere del saugojimosi, o ne del pastojimo