Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pastojote po KT nutraukimo?

Aš pastojau po 3mėn.kaiptik tiek gyd.rekomenduoja nepastot nutraukus KT,nors tikrai dauk žinau atvejų kai nutraukus KT pastoja pirmą mėn.ir vaikai sveikut sveikutėliai thumbup.gif
Atsakyti
O aš jau 2 metai po Femodeno negaliu pastot........ unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Kitą mėnesį po Kt vartojimo nutraukimo ir pastojau. doh.gif Ir taip abu kartus. smile.gif
Na, kol kas tfu tfu tfu.
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2007 11 03, 17:36)
O aš jau 2 metai po Femodeno negaliu pastot........ unsure.gif  unsure.gif

o jetau negasdink blink.gif
Papildyta:
QUOTE(adriana24 @ 2007 10 30, 21:57)
..na paskaiciau visus atsiliepimus patirti,,,tik viena galiu pasakyt negaliciom pastot, ir planuojanciom??? tiksliau paklaust???
kaip daznia jus mylites????a??? blush2.gif
kokybiskai spermai pasigaminti reik mazdaug 24 val...tad geriausia myletis kas antra diena,,,

cia tikrai ne melas, drauge su vyru-davesi,davesi puse metu nepastojo,po to pykosi,karta i menesi padare ..ir lelius thumbup.gif
Atsakyti
O ar jums nei vienai nebuvo, kad gerdamos kontraceptines pastotumet blush2.gif Man kazkaip keistai dingo menesines g.gif
Atsakyti
Auksule cia tas dingimas dar nebutinai pastojima reiskia mirksiukas.gif kai man po 2 metu Logesto vartojimo prasidejo stiprus galvos skausmai, gine iskart pasake, kad reikia mesti KT, nes cia ju salutinis poveikis, kuris pasireiskia vienoms pradzioj, kitoms po ilgesnio laiko, tas pats sake ir su mmm dingimu rolleyes.gif sake buna kad mmm dingsta po kurio laiko irgi kaip salutinis poveikis toks.

o dabar del pastojimo po KT - pastojau per pirma menesi po metimo ax.gif o net labai nesistengem, netgi saugojomes kai kuriuos kartus ax.gif
bet siaip turiu nereguliaru cikla, tai gines zodziais kitos iseities ir neturejau, tik bandyti iskart po metimo, o ne laukti dar kelis menesius ax.gif
sikart gines zodziai pasitvirtino biggrin.gif kito karto gal jau ir nebus, nes duuu geriau uz vieeeenaaa lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes o kada yra pacios vaisingiausios dienos nutraukus vartoti tabletes?
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2007 11 19, 13:08)

Individualiai, nuo ciklo juk priklauso, jei neklystu apie 10 dieną, bet ir pirmą savaitę galima pastoti. biggrin.gif
Atsakyti
as vartojau cilest, ir po nutraukimo pastojau jau trecia menesi, labai neplanavome, bet gavosi kaip gavosi ir tuo abu labai dziaugiames. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2007 11 19, 11:08)

o tada, kai vyksta ovuliacija mirksiukas.gif O kada ji pas tave vyksta, priklauso nuo ciklo ilgio (naturalaus), jei trumpas, gali vykt ir iskart prasirgus mmm, jei vidutinis - tarp 12-18 d., o jei ilgas (virs 35d.) - tai dar velesnem ciklo dienom.

Atsakyti
mano labai nereguliarus ciklas, gydytoja patarė kelis mėn pagerti KT ir paskui iškarot bandyt. kiek čia pasiskaičiau, tai visos gėrė daugiau nei metus, kaži man padės tie keli mėn? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fainnka @ 2008 09 09, 07:51)
mano labai nereguliarus ciklas, gydytoja patarė kelis mėn pagerti KT ir paskui iškarot bandyt. kiek čia pasiskaičiau, tai visos gėrė daugiau nei metus, kaži man padės tie keli mėn?  g.gif

Tai tos, kur gere metais, tai gere del saugojimosi, o ne del pastojimo mirksiukas.gif Siaip daznai daug kam ir pasiseka po tokio trumpo gerimo, pageri 2-3 men., kiausides pailsi ir puola dirbt visu pajegumu bigsmile.gif
Atsakyti