QUOTE(akušeryte @ 2009 02 24, 13:06)
Sveikos aš kaip šiek tiek nusimananti šioje srityje galiu pasakyti, kad nieko gero tos KT juk tai hormonai

Aš pati vartojau KT 3 metus.Bet kai mums dėstytoja papasakojo apie juos plačiau, plaukai piestu atsistojo. Čia būtu labai sunku aprašyti ką jie padaro mūsų organizme.Jūs pameginkite pakalbėti su savo gin. paprašykite kad ji pasakytų nuoširdžia savo nuomonę apie KT. Tai va mečiau gerti KT, nors pastoti kolkas neplanuoju sugalvojau sekti savo ovuliacijas matuodama kūno temp, ir stebėdama gleives. KT negeriu jau 6 mėn,per juos tik 1 kartą buvo ovuliacija

Labai sumažėjo gleivių, o jos padeda sekmingai pastoti(terpė spermatozoidams).Jei vyro spermatozoidai silpnesni, jie gali napasiekti gimdos dėl per mažo gleivių kiekio. Nu žodžiu man tai jau neramu,bet kalbėjau su pažystama gin. sakė turi atsistatyti per kelis metus

beje iki KT gerimo irgi stebėjau ovuliacijas viskas būvo

o dabar

TAI va darykim išvadas
akuseryte, 100 proc. pritariu tau!
metusi KT taip pat pradejau matuoti temperatura. mano ciklas - 28 d., ovuliacija vyksta, bet labai paveluota - 22 CD. tai reiskia, jog man pastoti neimanoma, nes poovuliacinis laikotarpis per trumpas - vos 6 d. labai tikiuosi, kad ateityje viskas susitvarkys.
PS KT vartojau 5 metus