Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pastojote po KT nutraukimo?

QUOTE(dia.dia @ 2008 09 27, 08:12)
D aug metu vartojau Cilest. Kai nutareme tureti leliuka, nutraukiau KT vartojima. Pastojau tik po 1.5 metu. Buvau jau issigandusi. Net i Vaisingumo klinika buvau uzsiegistravusi. Taciau vizito nebeprireike. Dabar auginu jau metu dukryte biggrin.gif

as irgi apie 4metus vartojau Cilest,bet pastojau tai pirma men po KT nutraukimo nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
As Cilest geriau 3 metus, nutraukus jas gerti pastojau po dvieju savaiciu, net mmm nesulaukiau, bet nestumas baigesi nesivystanciu verysad.gif Kaip sake gydytojai greiciausiai todel taip buvo, nes per greitai pastojau ir oeganizmas nespejo issivalyti unsure.gif Bet mes nenuleidom ranku ir jau po 5 men vel susiplanavom leliuka ax.gif ir dabar auginam grazia dukryte thumbup.gif
Atsakyti
Aš vartojau KT apie 4 metus. Nutraukus KT dar pora mėnesių turėjom gydytis ligeles, o kada jau ėmėm nesisaugoti, pastojau pirmą mėnesį. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klastune: 08 sausio 2009 - 19:21
Po 2.5metu mercilono vartojimo nutraukus KT pastojau lygiai po 2 metu. Be intensyvaus ir tikslingo "vaiku gaminimo" mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kas pasakysit kada pastojot po kontraceptinio ziedo nebevartojimo?

Labai domintu, nes dabar planuoju ir galvoju kaip cia seksis.
Atsakyti
As 4metus geriau logesta kt, patojau po 3-4men
Atsakyti
Po 3metu bet per tuos 3metus budavo pertauku kai negerdavau
Atsakyti
as naudojau pleistra ir yarina pakaitom, dar seniai triminulet esu gerus, tai pastojau iskart pirma menesi nutraukus... nors butu buve gerai pusmeti palaukt, kad organizmas issivalytu
Atsakyti
naudojau mercilon 3 metus, kai nutraukiau vartojima apie metus nebuvo mm, lanksciau po visus gydytojus doh.gif duphastono deka atsirado menesines ir pastojau, dabar auginu dukryte mirksiukas.gif tai realiai pastojau lygiai po metu nuo kontraceptiku nevartojimo..
Atsakyti
geriau KT 6men (cia buvo taip gyd paskirta) nutraukus iskart pastojau ax.gif
Atsakyti
Nutraukus KT pastojau iskart kai tik nebesisaugojom, o vartojau 6 metus.
Atsakyti
Ash naudoju 2metus ir nsuprendziau juos mesti, nes taip pat labai duag prisiklausiau apie ju poveiki. Net ir shiandien gavau laihska su uh....kokiu baisiu pasisakymu , kad veikas gime su cerebriniu paralyzium ir t.t. nezinau kiek tave tiesos (bet tikiuosi, kad tai nera baisus juokelis) bet verta sunerimti :/
Atsakyti