Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija...

QUOTE(BurmeSS @ 2015 07 20, 10:16)
jėzau, jūsų paklausius, tai atrodo laukia kova dėl pavėsio ir gultų  biggrin.gif

Aha as irgi taip pagalvojau unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 07 20, 10:16)
O šiaip jei baigiant apie gultus - kokia valiuta geriau atsiskaityt turguj, parduotuvėse?

Lirom.
Atsakyti
Pernai spalio pradžioje atostogavom prie Kemero, oras dienomis buvo dar ganėtinai šiltas, vakarais net megstuko nereikėdavo. Šiemet galim tik rugpjūčio pabaigoje atostogauti.
Patarkite, kokį kurortą geriau rinktis, jei vyksime rugpjūčio pabaigoje, bet nenorim, kad oras būtų +40 ir daugiau pavėsyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2015 07 20, 10:58)
Pernai spalio pradžioje atostogavom prie Kemero, oras dienomis buvo dar ganėtinai šiltas, vakarais net megstuko nereikėdavo. Šiemet galim tik rugpjūčio pabaigoje atostogauti.
Patarkite, kokį kurortą geriau rinktis, jei vyksime rugpjūčio pabaigoje, bet nenorim, kad oras būtų +40 ir daugiau pavėsyje smile.gif

Bodrume vesiau ir vejelis.
Atsakyti
mums agentūroj Fetiją rekomendavo
Atsakyti
Sveikos merginos,

mes ir pradejam dometis kelione i Turkija, Alanija. Vakar tik pradejom ziuretis, tai agentura kaip ir daugumai siulo Saphir viesbuti. Musu kelione butu apie 15.09.20. d. Gal galite kazka rekomenduoti . Vyksim su vaikais.
Dekui uz pasidalinimus.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 07 20, 10:00)
Bodrume vesiau ir vejelis.

O kaip Marmaryje? vyksim su vaikais 6 ir 10 m
Gal kokį viešbutį rekomenduosit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supronti: 20 liepos 2015 - 10:19
QUOTE(BurmeSS @ 2015 07 20, 10:05)
mums agentūroj Fetiją rekomendavo

Fetija paskutine mano meile wub.gif Bet kas liecia karsti, tai bus panasi temperatura, kaip ir Kemere tarkim. Vejuko ten nelabai, o temperatura panasi. Bodrume gaiviau.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 07 20, 11:19)
Fetija paskutine mano meile wub.gif 

Kodel? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 20, 11:07)

Del daugybes faktoriu smile.gif regionas nera populiarus, tai nesivarginsiu rasydama, juolab, kad ir mano prioritetai labai skiriasi nuo didumos vaziuojanciu i Turkija. Ir daug kartu jau esu rasiusi. Pasigooglinkite apie Fetijos regiona, gal jums netiks, tai busiu tik tusciai burna ausinusi. Tik patikslinsiu, kad as ta regiona prapletusi nuo Dalyano iki Demre. Diduma ten esanciu viesbuciu visiskai ne tai, ka iprate matyti Antalijos regione ir servisas labai skiriasi taip pat.
Atsakyti
na mūsų svajonė buvo Fetija, Liberty hotel Lykia - su vaikais ten atrodo rojus žemėj smile.gif
Atsakyti
Nei vienos lyros nebuvom išsikeitę ir neprireikė, pernai buvo geriau viskas doleriais, o šiais metai bent jau mums pasirodė, kad geriau doleriais, nes pradines kainas visur sako eurais, o kai doleriais paklausi tai susiraukia ir paskaičiuoja žymiai blogesniu kursu.
Dėl gultų tikrai nekovojom, nors užsiimdavom gana vėlai, bet tikrai prie baseino rasdavom dar laisvų, o paskutines dienas buvo pkta, kai užsiėmėm gultus, ateinu ir skėtis nutįstas kitur, mat rusaitei prisireikė du gultus apsistatyti trim skėčiais... bet nieko išgyvenom ir be skėčio. Viskas priklauso nuo žmonių.
Atsakyti