Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija...

QUOTE(Meiduke @ 2015 07 27, 17:37)
ir aš prisijungsiu prie diskusijos. Bet mane visų pirmiausiai jūra domina - kuriame kurorte yra sekli rami jūra?
Buvome karta Side kurorte, tai net man buvo sunku iš jūros išeiti, nes bangos mušasi į krantą, traukia atgal ir reikia užtaikyti momentą kada geriau į krantą išlipti, o ir ten pakankamai gilu. 5 metų vaikui tai misija neįmanoma, tektų visą laiką prie baseinų praleisti.

Kiek supratau is pasakojimu, tai geriausias pleziukas Kleopatros rolleyes.gif
Kaip ten su juros gyliais, papasakokite, kad buvot? blush2.gif
Atsakyti
Man iškilo klausimas jei apsistoji 5 žvaigždučių viskas įskaičiuota tai už gerimis kambaryje (mini bare) reikia susimokėti?
Atsakyti
QUOTE(aldara @ 2015 07 27, 19:47)
Man iškilo klausimas jei apsistoji 5 žvaigždučių viskas įskaičiuota tai už gerimis kambaryje (mini bare) reikia susimokėti?

labas, nereikia, bent mums pilde visuomet nemokamai , jeigu tai tikrai 5* viesbutis, bet geriausia pasiskaityt prie viesbucio aprasymo, ten raso kas mokama, kas ne.
Atsakyti
QUOTE(Meiduke @ 2015 07 27, 16:37)
ir aš prisijungsiu prie diskusijos. Bet mane visų pirmiausiai jūra domina - kuriame kurorte yra sekli rami jūra?
Buvome karta Side kurorte, tai net man buvo sunku iš jūros išeiti, nes bangos mušasi į krantą, traukia atgal ir reikia užtaikyti momentą kada geriau į krantą išlipti, o ir ten pakankamai gilu. 5 metų vaikui tai misija neįmanoma, tektų visą laiką prie baseinų praleisti.

Buvon liepos pradzioj sidej. Viesbutis Fulya. Tai jrantas tikrai normalus. Visuose kituose regionuose zvytas arba tokios kaip akmens ploksstes. Geriausias krantas sidej. Nebent prie viesbuciu yra supiltas smeliukas.
Kemere akmenys dideli. Alanijos vienoj puse buvo zvyras o kitoj tos vat akmens plokstes.
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2015 07 27, 20:45)
Buvon liepos pradzioj sidej. Viesbutis Fulya. Tai jrantas tikrai normalus. Visuose kituose regionuose zvytas arba tokios kaip akmens ploksstes. Geriausias krantas sidej. Nebent prie viesbuciu yra supiltas smeliukas.
Kemere akmenys dideli. Alanijos vienoj puse buvo zvyras o kitoj tos vat akmens plokstes.

o kokia kalba sideje bendravot? Paciame miestelyje, ne viesbutyje? Truputi neramu, nes kalbu tik anglu ir rusu, o ten kiek skaitau - vien vokieciu... Vokiskai tik pasisveikint ir iki desimt suskaiciuot moku, nu dar aciu (tiek pat kiek ir turkiskai lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(wytc @ 2015 07 27, 10:47)
turkija kazkaip nesidomejau bet dabar su mazu vaiku butu visai  smagu aplankyti sia sli , tai turiu kelis klausimus :

1. Tuurkijai reikia paso?
2. I turkija su agentura reikia vykti pats pigiau nesusiorganizuosi?
3. ar yra esminiai skirtumas i kuri miesta vykti?

1. butinas su galioju min 6 men
2. pigiau imanoma ir savarankiskai su persedimu Stambule arba per Lenkija. Kitaip skirtumas labai nezymus
3. Man esminis skirtumas atstumas nuo oro uosto ir atstumas iki norimu lankytinu objektu. Nuo oro uosto gali kelione trukti 20 min, o gali ir 4,5 val.
pvz is Marmario ar Bodrumo nera organizuojama Kapoadokija ir pan
Taip pat atostogaujanciu kontingentas, o tai itakoja ir kultura ir kainas
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 07 27, 20:50)
o kokia kalba sideje bendravot? Paciame miestelyje, ne viesbutyje? Truputi neramu, nes kalbu tik anglu ir rusu, o ten kiek skaitau - vien vokieciu... Vokiskai tik pasisveikint ir iki desimt suskaiciuot moku, nu dar aciu (tiek pat kiek ir turkiskai lotuliukas.gif )

mes irgi sides regijone buvom, ten turkai geriau kalbejo angliskai nei rusu, zinant anglu , o dar ir rusu kalbas , manau jokiu problemu nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 07 27, 19:50)

Viesbutyje angliskai. Bet jei budavo tezturo atstovu (beje rusu musu vieabutyje atstovu buvo 4 asmenys) tai ju prashydavom pagalbos. Dar shalia registratutos sedejo moteriske kuri visada pagelbedavo. Lietuvos atstove reciau budavo. Bet irgi jos klausem.
Kas liecia bazarus sideje ir aplink viesbuti tai angliskai ir siek tiek rusishkai. Bet kaip kur. Vienoj vietoj anglishkai kitur rusishkai. Manavgato turguje pagrinde rusishkai.
Paciam manavgate daug rusu kalbos girdejom.
Paciam viesbuty visi masazistai kalbejo rusishkai.
Musu viesbutyje tai pagrinde turkai atostogavo. Tai visai smagu buvo ismoktus zodelius pasakyt.
Teshekiur ederim -aciu i sita kai atgal pasipildavo turkishkos padekos tai pasimesdavau smile.gif
Byr byra - vienas alus
Byr fanta - viena fanta
Kirmizy sharap - raudonas vynas
Atsakyti
O sakykit, kokią valiutą geriau vežtis? USD ar EUR?
Atsakyti
QUOTE(Meiduke @ 2015 07 27, 17:37)

Praeitais metais buvome Sideje viesbutyje Bone club sunset (i ji lietuviai neveza atrodo) tai jura visai negili buvo, kaip tik sekli (reikejo paeiti iki gilumos) na bangos buvo, bet tikrai ne baisios maudynems su vaikais (kaip tik daug zmoniu su mazais vaikais buvo). Siemet taip pat Sideje busiu, bet tik kitame viesbutyje, ten raso, kad daugiau bangu, tai matyt nuo kranto priklauso ir vietoves.
Atsakyti
Gal kas gali ką pasakyti apie Liberty hotels Lykia Fetijoje,kaip orai šiame regione nuo rugsejo 15 d. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligna: 28 liepos 2015 - 15:42
QUOTE(guoda-paguoda @ 2015 07 26, 00:08)
Taip, skridom su 8 men mazyle. Viska vezemes ir sauskelnes ir tyreles, bet ten tikrai galima isigyti visko. Yra normali parduotuve , berods Mygros pavadinimas. Paprasysit gidai paaiskins kaip nukeliaut iki jos. Labai netoli turgaus. Nes tyreles parsivezem beveik visas. Maitinau, tai kazkaip nesijaudinau kad ji ju ir nevalge. Vis tiek viesbutyje galima atrasti ir mazam vaikui maistelio, bent vaisiu ir darzoviu:)

Ačiū!
Atsakyti