Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija...

QUOTE(Kriiste @ 2015 08 04, 21:26)
Turim šiuo metu malonumą be lietuvių ir rusų, taip, kultūra kita, atmosfera irgi, bet jau savaitė praėjo, jaučiamės kaip uofonautai, vokiškai nesuprantam, kitom kalbom mūsų nesupranta, tai tik gražiai šypsomes...

Is savo patirties. Nu nenoriu su vokieciais atostogaut. Mano subjektyvi nuomone. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2015 08 04, 21:46)
Is savo patirties. Nu nenoriu su vokieciais atostogaut. Mano subjektyvi nuomone.  smile.gif

Nzn, viskas ok, tik personalas galėtų bent anglų kalba valdyti... Aišku geriau rusų... Taip pat parduotuvelese, dolmusuose... Dabar bendraujam pirštais įterpiamas miesto ar viešbučio pavadinimus... Tik toks nepatogumas. Tačiau kultūra tikrai kita ir man patinka
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 08 04, 22:00)
Nzn, viskas ok, tik personalas galėtų bent anglų kalba valdyti... Aišku geriau rusų... Taip pat parduotuvelese, dolmusuose... Dabar bendraujam pirštais įterpiamas miesto ar viešbučio pavadinimus... Tik toks nepatogumas. Tačiau kultūra tikrai kita ir man patinka

Matyt mes kelis kartus ne tos kulturos vokiecius sutikom. g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2015 08 04, 22:05)
Matyt mes kelis kartus ne tos kulturos vokiecius sutikom.  g.gif.

Mum irgi matyt "ne tie" vokiečiai buvo pasitaikę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2015 08 03, 23:29)
Paskaityk ankstesnes žinutes temoje, nemažai rašiau apie Meryan grįžus. Arba paieškos laukelyje suvesk Meryan, turėtų rasti žinutes. mirksiukas.gif

Aciu, radau 4u.gif o vaikams pvz 4 metu yra kalneliu? koki kambari gavote? mes vaziuojam 2 suag +2 vaikai, bet vienas vaikas jau kaip suauges skaiciuojasi doh.gif lotuliukas.gif tai sakau ar tilpsim4 i viena kambari g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2015 08 04, 21:49)
Aciu, radau  4u.gif  o vaikams pvz 4 metu yra kalneliu? koki kambari gavote? mes vaziuojam 2 suag +2 vaikai, bet vienas vaikas jau kaip suauges skaiciuojasi  doh.gif  lotuliukas.gif  tai sakau ar tilpsim4 i viena kambari g.gif  biggrin.gif

Atskirų kalnelių nėra vaikams, šiaip baseinas kur kalneliai nėra gilus, tai jei vaikas drąsus manyčiau jam turėtų tikti irgi, galų gale galima nuo vidurinio kalnelio nučiuožt ir su suaugusiu. Dėl kambario nepasakysiu, nes mes važiavome tryse, kambarys buvo pakankamai didelis, o jūs matyt gausite šeimyninio tipo kambarį.
Atsakyti
mes Meryan'e gyvenom šeimyniniam kambary, na čia senokai, prieš 4 metus, bet buvo nerealiai thumbup.gif
merginos, visai pasimečiau doh.gif dėl darbų atostogas atidedam ko gero net iki spalio doh.gif kurį regioną geriausiai rinktis tuo laiku? ko gero lauko baseinai jau bus visur šalti? ir pliažintis kažin eis?
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2015 08 05, 08:40)
mes Meryan'e gyvenom šeimyniniam kambary, na čia senokai, prieš 4 metus,  bet buvo nerealiai  thumbup.gif 
merginos, visai pasimečiau  doh.gif  dėl darbų atostogas atidedam ko gero net iki spalio doh.gif  kurį regioną geriausiai rinktis tuo laiku? ko gero lauko baseinai jau bus visur šalti? ir pliažintis kažin eis?

Mums agentė patarė rinktis Alaniją, mes skrendam spalio 10d. 14 n., googlinau praėjusių trijų metų temperatūra, tai dienom apie 26-28, naktimis apie 20, vanduo apie 24.
Atsakyti
QUOTE(smailiukexxx @ 2015 08 05, 08:51)
Mums agentė patarė rinktis Alaniją, mes skrendam spalio 10d. 14 n., googlinau praėjusių trijų metų temperatūra, tai dienom apie 26-28, naktimis apie 20, vanduo apie 24.

jei ne paslaptis, tai plačiau - koks viešbutis, per kur pirkot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2015 08 05, 09:40)
mes Meryan'e gyvenom šeimyniniam kambary, na čia senokai, prieš 4 metus,  bet buvo nerealiai  thumbup.gif 
merginos, visai pasimečiau  doh.gif  dėl darbų atostogas atidedam ko gero net iki spalio doh.gif  kurį regioną geriausiai rinktis tuo laiku? ko gero lauko baseinai jau bus visur šalti? ir pliažintis kažin eis?

As spalio antroj pusej buvau Kemere, daugiau tokiu laiku nerizikuociau. Is 7 dienu 4 lijo ir apsiniauke.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 08 05, 09:29)
As spalio antroj pusej buvau Kemere, daugiau tokiu laiku nerizikuociau. Is 7 dienu 4 lijo ir apsiniauke.

bet sako Kemere dažnai taip, nes kalnai šalia g.gif kažin kaip kitur
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 08 05, 10:29)

drinks_cheers.gif aš jokiu būdu ir nerizikuočiau ar pigiai ar brangiai, tada jau geriau kur tikrai šilta ax.gif
Atsakyti