Kaip ir žadėjau, parašysiu atsiliepimą po savo kelionės.
Buvom Sidės regione, viešbutis Starlight Resort and SPA, 10 km iki Manavgat gyvenvietės. Iki pačios Sidės 24.
Mes nesam keliautojai, į ekskursijas nevažiavom jokias. Ką galiu pasakyti apibendrintai - Kemero regionas man patrauklesnis ir kažkoks jaukesnis. Sidėje kalnai matėsi tolumoje, jūrą važiuojant iki viešbučio matėm 1 kartą. Išvažiavus iš Sidės apskritai prasideda laukai ir viešbučiai išmėtyti. Nežinau, pasirodė nejauku, čia mano asmeninė nuomonė
Viešbutis: grandiozinė teritorija. Čia sujungti č viešbučiai, gali naudotis abiejų paslaugomis. Medžiai, gėlės, gyvūnai, po teritoriją kursuoja traukinukas, tingintiems eiti nuo baseino iki baseino pėsčiomis. Išvykimo dienai mes taip ir nebuvom išbandę 4 baseinų iš visų ten esančių

beje, baseinai labai smagūs, beveik prie visų yra barai, kadangi buvom su vaiku tai mums labiausiai patiko tas, kuriame yra akvaparkas.
Jūra: labai švari, šilta, kokia gi daugiau gali būti Viduržemio jūras. Man nepatiko "alia" smėlio krantas, nes tas smėliukas tai smulkūs įkaitę besibadantys akmenukai. Net vandens batai čia buvo bejėgiai.
Servisas: smarkiai šlubuojantis. Mes gyvenome ne pagrindiniame korpuse. Jei kas šiuo viešbučiu domėsitės, iš karto patariu rinktis kambarį pagrindiniame korpuse, nes kambariai, jų švara ir aptarnavimas skiriasi kaip diena ir naktis. Pas mus pvz., kai kurios šiukšlės, kurios buvo mums įsikraustant, vis dar buvo ir išsikraustant. Langai siaubingo purvinumo, mums būnant iškrito roleto karnyzas (pats, nejudinant), tai jis toks ir prakabėjo. Vonioje buvo du papildomi buteliukai kažkokio plaunančio skysčio, ale šampūnas ir muilas. Tarp personalo daug Kirgizijos piliečių, nešnekančių JOKIA užsienio kalba.
Tai buvo pirmas viešbutis Turkijoje, kur personalą man tekdavo gaudyti, kad padėtų įrankius, atneštų vandens. Trečią dieną aš nusispjoviau ir pati radau, kur jie laiko švarius daiktus, nueidavau pasiimti pati bei atsinešdavau gėrimų. Pripratus prie turkiško svetingumo man toks servisas yra kažkoks košmaras

Stovi ir trina pakampes žvairuodami, o kad žmogus atsisėdo ir tas staliukas tuščias, ant jo nieko nėra, tai nė motais. Bet vėl gi, problema tame, kad viešbutis ar tai pataupė, ar tai norėjo kaip geriau ir didžiąją dalį personalo sudaro ne turkai.
Maistas: įvairus, daug, skanus. Problema čia tik viena: patys poilsiautojai. Grūdasi, krauna viską iš eilės į lėkštę, stumdosi, atrodo kaip nedavalgęs išeis.
Alkoholis ir gėrimai: čia tikrai ne UAI koncepcija, nes absoliučiai visas vietinis. Netgi pagrindiniuose baruose ir lobby bare. Jei sakai, kad padarytu su apelsinų sultimis, tai nuleidžia negirdomis ir šliūkšteli to šlykštaus aparatinio gėralo. Tada liepi įpilti sulčių atskirai ir parodai iš kur.
Pramogos: kažkokie renginiai vyksta, bet mes kadangi ne pirmą kartą, tai tie mister ir misis hotel rinkimai neįdomūs, jie visur vienodi su bajeriais apie klyną. Amfiteatras yra Sunrise teritorijoje, tingėjom eiti. Kelis kartus buvo gyvos muzikos vakarai. Kaip supratau, daug kas skundėsi animacija.
Apibendrinant: į šį viešbutį grįžčiau nebent už visisškai nerealiai žemą kainą

Į pačią Sidės pusę turbūt irgi nebesirinksim, žvelgiant pro langą ji nepasirodė patraukli. Dar nepamatyta Alanija ir visa Bodrumo pusė. Nors į Kemerą, kad ir kiek ten buvau, vis tiek traukia ir traukia