Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija...

QUOTE(PUka @ 2015 08 24, 16:19)
bigsmile.gif  matau ir su dviem princesėm smile.gif kokio amžiaus ?

Taip, irgi su dviem smile.gif Vyresnei 5 m., o mažajai dar tik 10 mėnesių smile.gif Jau po truputį pradėsim ruoštis, dar susipirkti reikia, ko trūksta, parkavimą užsisakėm. Tik dar neapsisprendžiu, ką su pinigais daryt g.gif Bet greičiausiai įsidėsim kažkiek eurų, o daugiau vešimės kortelėje, kokia valiuta bus palankesnės kainos, tos ir nusiimsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2015 08 24, 17:27)
Taip, irgi su dviem smile.gif Vyresnei 5 m., o mažajai dar tik 10 mėnesių smile.gif Jau po truputį pradėsim ruoštis, dar susipirkti reikia, ko trūksta, parkavimą užsisakėm. Tik dar neapsisprendžiu, ką su pinigais daryt  g.gif  Bet greičiausiai įsidėsim kažkiek eurų, o daugiau vešimės kortelėje, kokia valiuta bus palankesnės kainos, tos ir nusiimsim smile.gif

Mazutes dar smile.gif mes beveik 10 ir 4 merai smile.gif mazoji jau 4 kart bus i TR smile.gif rojus vaikams ... Pavasari palankesne valiuta buvo doleris, nes ar eurai ar usd buvo beveik pas visus 1 prie 1 tik keli konvertuodavo i eurus.
10 menesiu tai kosytes jau valgot, pasiteiravot viesbutyje bus blenderis ar vaiku meniu ?
Atsakyti
Dabar alanijoje bent jau valiutos skaiciuojamos mazdaug taip 4€ arba 5$.
Vietomis net 4€ arba 6$.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orch: 25 rugpjūčio 2015 - 12:14
O sakykit ar kuri davet pinigu registraturoj, kad gauti geresni kambari? Esu girdejus, kad ikisa i pasus biski pinigu ir tada paduoda registraturoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa01 @ 2015 08 25, 14:53)
O sakykit ar kuri davet pinigu registraturoj, kad gauti geresni kambari? Esu girdejus, kad ikisa i pasus biski pinigu ir tada paduoda registraturoj smile.gif

Mes visada įdedam į pasą. Tik vieną kartą (jau nepamenu kuriame viešbutyje) buvo dėžutė akivaizdžiai padėta ir į ją įmetėm jiems matant (nes buvau skaičiusi, kad tame viešbutyje taip daro). Suveikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2015 08 25, 16:16)
Mes visada įdedam į pasą. Tik vieną kartą (jau nepamenu kuriame viešbutyje) buvo dėžutė akivaizdžiai padėta ir į ją įmetėm jiems matant (nes buvau skaičiusi, kad tame viešbutyje taip daro). Suveikia  biggrin.gif

O Jūs garantuoti kad suveikia ? smile.gif Gi nebuvote nuėję iki kambario kol nedavėte tipsu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2015 08 25, 15:16)
Mes visada įdedam į pasą. Tik vieną kartą (jau nepamenu kuriame viešbutyje) buvo dėžutė akivaizdžiai padėta ir į ją įmetėm jiems matant (nes buvau skaičiusi, kad tame viešbutyje taip daro). Suveikia  biggrin.gif

o kaip patikrinot kad jei butumet nedeje/nemete pinigu - butu dave blogesni kambari g.gif
Atsakyti
O kokias sumas dedate i pasa?
Atsakyti
Va va butent kaip zinot kad suveikia tie pinigeliai ideti i pasa doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gidė sakė, kad dabar toks antplūdis turistų, kad viešbučiai realiai užpildyti, tad pinigų davimas nepagelbės.
Čia nebent viešbutis pustuštis ir registratorius turi vietos improvizacijoms.
Atsakyti
Mes buvom Meryan, tai net paso neprase registruojantis... be to kiek laiko kambaryje buni - na, po dusu ir miegoti 4u.gif nors kambario valymas tai, na, galetu buti geresnis...
Buvom rugpjucio pradzioj - labai daug lietuviu, maistas saunus (ivairus, yra mesos ir zuvies bei visokiu darzoviu patiekalu, nors i pasibuvimo pabaiga lyg ir mesu pamazejo, o darzoviniu patiekalu padaugejo blush2.gif , buvo lyg penktadieniais g.gif ir juros gerybes ir krabai ir tunas, susiu irgi maciau buvo); vaisiu pasirinkimas geras ir ivairus; naturalios sultys pusryciu metu 1,9 EUR
budavom prie juros, animatoriu nemazai, dirba jie stengiasi, bet man nelabai tie sou blush2.gif gal del to, kad amfiteatras duobej ir ten laaaabaaaiiiii karsta/tvanku
4u.gif
oi, dar - nuostabi turkiska kava wub.gif rekomenduoju drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes zadam deti 10e smile.gif kitas klausimas o tai reikia palikineti tipsu uz kambariu tvarkima? ir koke viso sito reikalo esme? nes as pati dirbau kambarine, tai turi atlikti viskas kas privaloma nesvarbu ar duoda tipsu...
Atsakyti