QUOTE(Gardi @ 2015 07 17, 11:21)
daimura, angliškai skaitai?
Beefsteak tomatoes are large, juicy tomatoes perfect for eating fresh from the harvest. Beefsteaks are typically wide tomatoes, but the more round types have a sweeter flavor.
Žodžiu, tokie kaip Brutus ir pan. Va paveiksliukų:
http://www.burpee.co...toes/beefsteak/
Jei ne tokie, tada būk gerutė, paaiškink ir parodyk, kaip jie atrodys užaugę ir sunokę, nerandu aš jų internete, rusiškai nemoku.
Aišku, stuomeningas tik pas mane. Sėklas irgi gavau mainų būdu, bet nerandu senose žinutėse iš ko (pretendentės
daimura, vaidastep, svente22), o pagal voką jau neprisiminsiu
Hmm, aš irgi sakyčiau per daug azoto, bet pas mane iš 70 daigų toks vienas
Angliškai tai skaitau, bet man tas beefsteak aprašymas vis tiek kažkoks...

Toje nuorodoje prie tokių priskirta Cherokee Purple, Brandywine, tuos abu auginau, bet man jie buvo be skonio, tiesą pasakius, o babuškino skonį turi. Nufotkinsiu prinokusį ir atsiųsiu į a.ž. (kad čia neteršt temos).
O Sinij fotkės tai neturiu, nes normalus pamėlęs pomidoras, nėra ką rodyti