Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(saintlina @ 2015 07 17, 23:10)
Te, žiūrėkit, vertinkit.

Nu,nežinau ,nežinau g.gif Man į Perciedvidnij Polosatyj panašesnis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2015 07 17, 23:10)
Prie progos įlįsiu su fotiku. Dabar iškeliavęs jis. Nu abu žiauriai panašūs. Tik vienas percevydny, kitas blinda.

Panašūs,tai ne tas pats.Man kiniečiai irgi visi panašūs.Yra dar ,va tokie pvz.
http://zelenez.ru/de...tes-polosatyiy/
Reiktų ne tik raštą ,bet ir patį medį,ir pomidorų išsidėstymą kekėj žiūrėt g.gif Ir lapus,ir ūgį .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 17 liepos 2015 - 22:29
QUOTE(adija5 @ 2015 07 17, 22:38)
Nu,nežinau ,nežinau  g.gif Man į Perciedvidnij Polosatyj panašesnis  biggrin.gif

nieko nežinau. Nesodinau Percevidno dryžuoto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 17, 16:28)
blink.gif  blink.gif  blink.gif 

Ex,gal galima lietuviškai,bo šitiems tavo proto fontanams net nežinau ,kur ieškot žodyno blush2.gif

Ты глазки не строй, лучше скажи где жопу дела..

Negalima. Fig you. Mokausi Bbulgariškai. Nutautėjusių lietuvių kalba dažniausiai sąmoningai tampa impizava. In brevi - vanitas. Bet dantys dėl to neišbyra. Paėmiau tą pačią dūdą ir papūčiau.. Prasta muzika. Pasirodo, ausį rėžia ne tik man.

QUOTE(saintlina @ 2015 07 17, 23:10)
hrrrr..
Te, žiūrėkit, vertinkit.

Uhu, nepamelavai bigsmile.gif čia tas pats Blindžiukas drinks_cheers.gif Netgi lapai blindžiukiniai biggrin.gif
Jautrus, trapus jis, krepšt, pukšt - ir nubyra pimpiukai..

Džiaugiuosi, kad pasisodinau tik 20 daigų. Man labai gana. Prižiūrėt tokį kiekį pats tas, valgymui šiuo metu sočiai, jau dalinu po truputį..

Atsakyti
mano blindos ugis:

[attachmentid=234796]
stipriai virs manes, mano ugis 162cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 18 liepos 2015 - 09:15
Memento , mori Ex .
O siaip tai wykendas ir asen budama nulli secundus kvieciu visus nunc est bibendum
Galima ir kruvinaja meri , kad i tema
o cia meliodija i tema
https://www.youtube....h?v=63zSjR_nhNI
Atsakyti
me rememberto kad nieko neponimento, tai blevyzgonento po lietuvinininkento
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 07 18, 10:13)
mano blindos ugis:

stipriai virs manes

Krūmas nežemas. Bet ir ne griozdas. Iš koto malkų nebus biggrin.gif
Vaisiai ne per labiausiai storuliai, normalūs, kekės pilnos, gerai žiūrisi. Ir kas be ko - pomidoriukai tikrai labai gražūs, ryškiu raštu gavosi, vieni iš gražiausių peresortų palyginus su kitų auginamais "blindom".
Man atrodo, kad tuoj tau pasipils prašymai pririnkti jo sėklų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 18, 10:07)

Tu visiškai teisi biggrin.gif
Tany, aš labai norėsiu šito peresortinio blindos! Kitais mer nusimato dryžuotas šiltnamis. Galima bus filmą kurti nukopijavus siužetą iš Dryžuoto reiso.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 18, 10:07)

čiur pirma kluptelsiu, jei eilė jau ne ties kinų siena cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
ooo smile.gif, nu gal nepamirsiu paspjaudyti seklytes smile.gif... nes siemet kazkaip galva ne pomidorais uzimta, 2 kartus jau bandziau is Korol sibiri seklytes paimti, viena kart perdziuvo, kita kart pradygo smile.gif... isspjaut nepamirstu, bet kad fermintuojasi, tai pamirstu biggrin.gif

ir be to ivertinkyt mergynos, kad pas mane jis karaliskai gyvena wink.gif... aplink ji 2 metru spindulio nera nei vieno pomidoro.... tarp pipiru sedi smile.gif... dazniausiai perkelus i pomidoru siltnami, dauguma pomidoru jau taip nebedziugina, nes tada kas 60cm stumdosi smile.gif))). Ir is ispudingu, pavirsta eiliniais...
praeitais metai marfa mane labai dziugino sitoj vietoj augdama, dabar pora tupi su visais, tai nieko ispudingo blush2.gif ... vienas dar netycia gavosi 2 stebais, tai vos steni kazka smile.gif.
Atsakyti
Labos 4u.gif
Truputi isgaravus buvau blush2.gif Kol mokslo metus pabaigiau, dar sen bei ten ax.gif Vakar is Baltarusijos grizau ax.gif
Nu jei i tema, tai Torais atsidziaugt negaliu, labai jau grazios ju kasytes didis.gif Puzata xata siemet kad prasta, jei ne pernykstis derlius rekciau visa gerkle, kad nieko vertas g.gif Daba aptikau Baltarusijoj netycia sekluciu, nusipirkau, nes is mano vieno ar dvieju kabaliuojanciu pomidoru ko gero nieko ju nebus blush2.gif Ir Lomon Boyai kazko ant manes nepatenkinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 18 liepos 2015 - 19:21
QUOTE(Ingaja @ 2015 07 18, 18:57)
Daba aptikau Baltarusijoj netycia sekluciu, nusipirkau,

nu tai prašom plačiau, vaizdingiau- ką pirkot, kas per naujienos ar senienos, gal kas ko mes nematę ir negirdėję, paveldas kokis baltaruskiskas g.gif
Atsakyti