Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Ingaja @ 2015 07 18, 18:57)
Labos  4u.gif
Truputi isgaravus buvau  blush2.gif Kol mokslo metus pabaigiau, dar sen bei ten  ax.gif Vakar is Baltarusijos grizau  ax.gif
Nu jei i tema, tai Torais atsidziaugt negaliu, labai jau grazios ju kasytes  didis.gif Puzata xata siemet kad prasta, jei ne pernykstis derlius rekciau visa gerkle, kad nieko vertas  g.gif Daba aptikau Baltarusijoj netycia sekluciu, nusipirkau, nes is mano vieno ar dvieju kabaliuojanciu pomidoru ko gero nieko ju nebus  blush2.gif Ir Lomon Boyai kazko ant manes nepatenkinti  doh.gif

Ar Puzata chata pirkais ? ar dar kokiu mandresniu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 18, 20:22)

Parsitempiau 8 rusis, bet daugiau negirdetos ir cia neaptarinetos ir praktiskai visos hibridines ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 18, 20:21)
nu tai prašom plačiau, vaizdingiau- ką pirkot, kas per naujienos ar senienos, gal kas ko mes nematę ir negirdėję, paveldas kokis baltaruskiskas g.gif

Einu pakelius atsinesiu, pademonstruosiu wink.gif
Atsakyti
Šiaip kai ne sezonas ten nors su ziburiu ju ieskok, tai tenkinaus rastais likuciais, kadangi kaina juokinga tai emiau kas nors kiek uzkliuvo blush2.gif
Мажор F1
Союз 8 F1
Иришка F1
Богач F1
Буржуй F1
Три медведя F1
Мечта любителя
Na ir minetas Puzata xata
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 07 18, 20:22)
Šiaip kai ne sezonas ten nors su ziburiu ju ieskok, tai tenkinaus rastais likuciais, kadangi kaina juokinga tai emiau kas nors kiek uzkliuvo  blush2.gif
Мажор F1
Союз 8 F1
Иришка F1
Богач F1
Буржуй F1
Три медведя F1
Мечта любителя
Na ir minetas Puzata xata

Buržujus vien dėl pavadinimo dėmesio vertas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 07 18, 21:22)

Mažor auginau pernai, patiko, ir šiemet vieną turiu mirksiukas.gif . Avietinis, gražiai nuaugęs, neblogai dera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 07 18, 19:57)
Labos  4u.gif
Truputi isgaravus buvau  blush2.gif Kol mokslo metus pabaigiau, dar sen bei ten  ax.gif Vakar is Baltarusijos grizau  ax.gif
Nu jei i tema, tai Torais atsidziaugt negaliu, labai jau grazios ju kasytes  didis.gif Puzata xata siemet kad prasta, jei ne pernykstis derlius rekciau visa gerkle, kad nieko vertas  g.gif Daba aptikau Baltarusijoj netycia sekluciu, nusipirkau, nes is mano vieno ar dvieju kabaliuojanciu pomidoru ko gero nieko ju nebus  blush2.gif Ir Lomon Boyai kazko ant manes nepatenkinti  doh.gif

Ingaja, kaip Šololadka? mano Šokoladka tai kaip de Barao juodas.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 07 19, 08:11)

Maniske irgi juoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 07 19, 07:11)

QUOTE(Ingaja @ 2015 07 19, 07:19)
Maniske irgi juoda  ax.gif

maniškė iš pokelio originalo,tai spalva visai nepanaši i ta kur ant pokelio schmoll.gif Turetu but šokoladinė su dryželiais ,o pas mane ružava su dryželiais g.gif o ir skonis nekoks ,žalia šokoladka daaaug skanesne ,ragaudavau dar neprinokusius jau buvo skani o kai sulaukiau pilno sunokimo tai iš vis pasaka biggrin.gif beje skoniu labai panašus i Samocvet Nefritovyj[seklos krapštytos] ,tiek spalva tiek skoniu ,tik forma skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 07 17, 22:56)
Mano blindos kaip pas ex.  thumbup.gif  rolleyes.gif Ant pirmų kekių 7, viršiau kekės į dvi dalinas ir vienoj pusėj 6, kitoj irgi panašiai. Netoli auga percevydny polosaty. Labai panašiai auga. Čia ne tas pats?

aspernai percevidna polosata auginau, tai jis man labai labai i blinda panasus is fotkiu atrode, del to nes i blinda nesikesinau, kai sava percevidna polosatika turejau biggrin.gif vat idomu, ar rasi bent kelis skirtumus tarp ju, kai jau pjaut reiks ir ragaut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 18, 10:05)
Ты глазки не строй, лучше скажи где жопу дела..

Negalima. Fig you. Mokausi Bbulgariškai. Nutautėjusių lietuvių kalba dažniausiai sąmoningai tampa impizava. In brevi - vanitas. Bet dantys dėl to neišbyra. Paėmiau tą pačią dūdą ir papūčiau.. Prasta muzika. Pasirodo, ausį rėžia ne tik man.

su rusų kalba dar po senovei susitvarkau,ale su ta ,kur rašei... doh.gif gal geriau kaimiškai,tarmiškai ,bet lietuviškai rašyk unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 18, 20:22)

o šiais laikais ši veislė deficitas? blink.gif kad net už sienos reik lėkt g.gif
Atsakyti
Kokie žodžiai... rolleyes.gif (iš feisbuko)
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 19, 17:12)
o šiais laikais ši veislė deficitas? blink.gif kad net už sienos reik lėkt g.gif

o kas sake, kad butent pomidoru seklu uz sienos lekem pirkt g.gif Lankiau seneliu kapus, o tada jau pirkau ka pamaciau mirksiukas.gif
Atsakyti