Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(diuni @ 2015 07 20, 15:01)
g.gif o tai iš tų pačių sėklų pernai buvo dideli , o šiemet mažiukai g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif negaliu , taigi mutavo .
Atsakyti
Pork chop smile.gif dar neragautas 4u.gif
user posted image

Gusinoe jaico smile.gif skanuuus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 20, 20:23)
Gusinoe  jaico smile.gif skanuuus biggrin.gif

Gusinoe Jaico man labai patinka, bet siemet turiu jam rimta konkurenta - Milda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 07 20, 20:26)
Gusinoe Jaico man labai patinka, bet siemet turiu jam rimta konkurenta -  Milda  wub.gif

Kuom nurunge jaica Milda? biggrin.gif Čia gal lietuviška?
Atsakyti
Labas,
na kad is rusisku seklu istisai peresortai, tai mane irgi siutina. As taippat patikejus aprasymams ir nuotraukom ant pokelio pasisodinau 'net' 3 Krasnaja sosulka marinavimui, taip ir uzrasyta, kad labiausiai tam tinka, o istikruju primezge mazuciu pusiau kriausyciu pusiau slyvuciu ir mikstos vien odele ir skystimelis, kur juos det, nei valgyt nei ismest schmoll.gif o krumai pleciasi . kaip cia rase 1 saka nuskini 3 atauga, bet derliaus nekazinkas, cia firmos Sedek tokie.Vietoj ju buciau ka vertingesnio pasodinus, kad ir Orlynij kliuv, man jie patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 20, 20:31)
Kuom nurunge jaica Milda? biggrin.gif Čia gal lietuviška?

latviška. Forma panaši, bet vaisiai stambesni. Pats augalas augesnis. Skonis man labai patiko wub.gif Jaicai dar nesunoko, negaliu kol kas gyvai skonio sulyginti. Pernai skanūs buvo. Bet va reikia abiejų iškart paragauti smile.gif
Va čia fotografuoti prieš dvi savaites. Nuotraukoj nelabai suprasi kokio dydžio, bet jie tikrai stambūs. Ir dar paaugo per tą laiką.

user posted image

Apžiūrėjau, kad mano abu Berkeley skiriasi g.gif Tas, kur sakiau, kad žalios spalvos, mažiau dryžuotas. Antrasis vis pučiasi, bet kol kas nesispalvina. Jaučiu, šitas bus tikrasis wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 liepos 2015 - 20:50
QUOTE(saintlina @ 2015 07 20, 21:45)
Va čia fotografuoti prieš dvi savaites. Nuotraukoj nelabai suprasi kokio dydžio, bet jie tikrai stambūs. Ir dar paaugo per tą laiką

Ir netrūkinėja?Bo skaičiau,kad jie taip daro,ale ,matyt,pletkai.Reiks pasėt ,jei jau tokie gardūs.Nu ,bet,aišku,jei tau gardūs,tai dar nieko nereiškia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 20, 20:53)
Ir netrūkinėja?Bo skaičiau,kad jie taip daro,ale ,matyt,pletkai.Reiks pasėt ,jei jau tokie gardūs.Nu ,bet,aišku,jei tau gardūs,tai dar nieko nereiškia  biggrin.gif

tai dar tik vienas sunokęs buvo. Ir tai pusžalis nuskintas. O kiti vis dar auga. Gal dar trūkinės vėliau.
Nu jo, čia tau ne knygos. Pomidoriniai skoniai pas mus skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 20, 21:53)
Ir netrūkinėja?Bo skaičiau,kad jie taip daro,ale ,matyt,pletkai.Reiks pasėt ,jei jau tokie gardūs.Nu ,bet,aišku,jei tau gardūs,tai dar nieko nereiškia  biggrin.gif

teks tavo draugės prašyt ,kad paspjaudytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 20, 22:01)
teks tavo draugės prašyt ,kad paspjaudytų g.gif

Savo turiu kelias tongue.gif Tegul ryja nespjaudydama,abo apsidrėpos.

Nors jo,parink dėl visa ko drauge draugei .A tai sėsiu Mildą,išdigs Matilda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 20 liepos 2015 - 21:06
QUOTE(adija5 @ 2015 07 20, 21:03)
Savo turiu  kelias tongue.gif Tegul ryja  nespjaudydama,abo apsidrėpos.

Nors jo,parimk dėl visa ko .A tai sėsiu Mildą,išdigs Matilda.

pas tave ten sėklų bankas namuose bigsmile.gif

Parinksiu parinksiu. Tu gal ir turi, ale man pačiai gi reikės smile.gif Va gal dar Gonzikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 liepos 2015 - 21:08
[quote=saintlina,2015 07 20, 20:45]
latviška. Forma panaši, bet vaisiai stambesni. Pats augalas augesnis. Skonis man labai patiko wub.gif Jaicai dar nesunoko, negaliu kol kas gyvai skonio sulyginti. Pernai skanūs buvo. Bet va reikia abiejų iškart paragauti smile.gif
Va čia fotografuoti prieš dvi savaites. Nuotraukoj nelabai suprasi kokio dydžio, bet jie tikrai stambūs. Ir dar paaugo per tą laiką.

forma tikrai panaši smile.gif kur seklas pirkot ? kad net aprašymo neina surast ju g.gif
Apžiūrėjau, kad mano abu Berkeley skiriasi g.gif Tas, kur sakiau, kad žalios spalvos, mažiau dryžuotas. Antrasis vis pučiasi, bet kol kas nesispalvina. Jaučiu, šitas bus tikrasis wub.gif

Kuris tiksliau jusu Berkeley yra? Jei pink tai nelabai forma panasi ,bent pas maniškius ner tu raukšleliu aplink ax.gif

persiprašau ,vel per daug ištryniau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 20 liepos 2015 - 21:09