Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(vaidastep @ 2015 07 20, 21:08)
forma tikrai panaši smile.gif kur seklas pirkot ? kad net aprašymo neina surast ju  g.gif

Kuris tiksliau jusu Berkeley yra? Jei pink tai nelabai forma panasi ,bent pas maniškius ner tu raukšleliu  aplink  ax.gif

nepirkau nei tų, nei tų smile.gif Mildos aprašymą tai buvau suradusi kažkur. Latvišką. Baisiai linksmas google vertimas buvo biggrin.gif

O ką aš žinau, koks tas Berkelėjus. Draugė prispjaudė, tegu papasakoja daba. Auksė, kuri kartu spjaudėsi, sakė, kad raudoni buvo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 07 20, 22:07)

Parinksiu parinksiu. Tu gal ir turi, ale man pačiai gi reikės  smile.gif Va gal dar Gonzikui.

bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
va berklio tai nenoriu schmoll.gif man bais į jį VINTAGE WINE panašus,beje,dar ir skanus,ir DJgerbiams jis pas mus wub.gif wub.gif nematau prasmės konkurentą įsileist schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 20, 21:17)
nematau prasmės konkurentą įsileist schmoll.gif

sveika konkurencija gi gerai bigsmile.gif Gal tas DJ dar labiau pasistengtų?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 07 20, 22:12)
O ką aš žinau, koks tas Berkelėjus. Draugė prispjaudė, tegu papasakoja daba. Auksė, kuri kartu spjaudėsi, sakė, kad raudoni buvo.

Koks dar raudonas blink.gif Dryžuotas visokiom spalvom buvo.Jau nepamenu kokiom ten spalvom buvo išmargintas,bet juodos tikrai buvo.Ir tikrai suplotas,ne apvalus,ir su rauktukais.Ne toks,kaip pas Vaidastep schmoll.gif
Aš jo pas savi nerandu biggrin.gif Tai yra ,jis yra,tik visai ne margas.Bet ,matyt,būsiu sumaišius etiketes su Rozovyj krasaviec,nes anas margas.Forma,kaip pas Saintliną.Tik dar nesispalvoja,tai negaliu nieko spręst.

Ir ne tokis kaip čia schmoll.gif http://www.pomidorla...ey-tie-dye.html
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 20, 22:17)
va berklio tai nenoriu schmoll.gif

Durna kokia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 20 liepos 2015 - 21:30
QUOTE(adija5 @ 2015 07 20, 21:27)
Koks dar raudonas  blink.gif Dryžuotas visokiom spalvom buvo.Jau nepamenu kokiom ten spalvom buvo išmargintas,bet juodos tikrai buvo.Ir tikrai suplotas,ne apvalus,ir su rauktukais.Ne toks,kaip pas Vaidastep  schmoll.gif
Aš jo pas savi nerandu  biggrin.gif Tai yra ,jis yra,tik visai ne margas.Bet ,matyt,būsiu sumaišius etiketes su Rozovyj krasaviec,nes anas margas.Forma,kaip pas Saintliną.Tik dar nesispalvoja,tai negaliu nieko spręst.
Papildyta:

Durna kokia  blink.gif

pas mane kad ir be rauktuku ,bet skoniu lenkia visus biggrin.gif
Atsakyti
Koks dar raudonas  blink.gif Dryžuotas visokiom spalvom buvo.

nu Auksė taip ir sakė - dryžuotas purvino vyno spalvos. Bet tas antras, nuo kito krūmo, kur pas mane prinoko, buvo maždaug toks. Ale jų išvaizda ir be spalvų dabar gerokai skiriasi.

user posted image
Papildyta:
Aš jo pas savi nerandu  biggrin.gif Tai yra ,jis yra,tik visai ne margas.

nu va tas antras su etikete Berkeley, pas mane irgi formos panašios, bet ne margas. Ir va toks kaip fotkę įdėjau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 07 20, 22:33)
Bet tas antras, nuo kito krūmo, kur pas mane prinoko, buvo maždaug toks.

blink.gif Nebuvo tokio blink.gif Sėklas rinkau iš vieno pomidoro,nes tik vienas vienutis tas Berkelis ir buvo ir daugiau jokių dryžuotų degustacijoj nebuvo,o nuo baltos servetėlės tikrai taip negalėjo pasikeist schmoll.gif Taip ,kad supainiot su kitu negalėjau .Nu, kas čia iš viso darosi šiemet unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 07 20, 22:35)
nu va tas antras su etikete Berkeley, pas mane irgi formos panašios, bet ne margas. Ir va toks kaip fotkę įdėjau.

Kaip tai ne margas doh.gif ?O ,tai nori pasakyt,kad jis vienspalvis,žalias?Tada zebras baltos spalvos,kaip gulbė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 07 20, 22:19)
sveika konkurencija gi gerai  bigsmile.gif  Gal tas DJ dar labiau pasistengtų?

baisu,kad paskui nepersistengtų g.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 07 20, 22:27)
Durna kokia  blink.gif

dirol.gif tai ,kad jūs net į originalą panašaus neturit tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 20 liepos 2015 - 21:49
QUOTE(adija5 @ 2015 07 20, 21:42)
blink.gif Nebuvo tokio  blink.gif Sėklas rinkau iš vieno pomidoro,..
Kaip tai ne margas  doh.gif ?O ,tai nori pasakyt,kad jis vienspalvis,žalias?

nu toks ne visai vienspalvis, bet kaip kartais būna - viršuj kiek žalesnis. Vienžo, skiriasi jie. Būsiu kaime, nufotkinsiu.
Tai gal koks protėvis atsišaukė, savo geną iškišo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 20, 21:48)

mes dar geresnį turim cool.gif dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 20, 22:48)

A tu parodyk,kaip atrodo originalas?Googlas tiek originalų primeta su pink berkeley tie dye tomato,kad tik klink klink.Kuris jų tikrasis?Kaip pardavėjas,taip kitoks originalas .Tiek spalva,tiek forma.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 20, 23:02)
A tu parodyk,kaip atrodo originalas?Googlas tiek originalų primeta su pink berkeley tie dye tomato,kad tik klink klink.Kuris jų tikrasis?Kaip pardavėjas,taip kitoks originalas .Tiek spalva,tiek forma.

va dėl to ir man nereik tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 20, 22:08)
va dėl to ir man nereik tongue.gif

oi neskubėk dar taip sakyt.. biggrin.gif
Atsakyti