Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

Pagaliau sunoko pirmas Virginia Sweets

user posted image

Mėsingas ir tuo pačiu nesausas, sėklų nerasta
user posted image

truputį sumedėjęs prie koto, bet negiliai (ir visi ant krūmo šitaip)

user posted image

Skonis... g.gif Nesausas ir su rūgštele, bet trūksta kažko, neišraiškingas, žodžiu y'oks mirksiukas.gif Gal per mažai šilumos jam LT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 07 22, 15:37)
Beieškodama sėklų, radau ta Gusevą, o ir pas jus paskaičiau, kad daug kas siunčiasi iš jo. Iš užjūrių nemoku siųstis, nebent vaikų prašyt  smile.gif

iš jo neatsisiųsit, nebent tie jūsų vaikai Rusijoj gyvena. Nesiunčia anas į LT. Čia tas diedas iš mydobro parvežė jo sėklas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 07 22, 17:06)
iš jo neatsisiųsit, nebent tie jūsų vaikai Rusijoj gyvena. Nesiunčia anas į LT. Čia tas diedas iš mydobro parvežė  jo sėklas.

Tai aš jau pakartotinai skaitydama temas, supratau,kad mydobro smile.gif . Nu tai i ji kreipsiuos. Tikiuosi ir man parvež smile.gif . Plius, gal kas iš pažįstamų į Ukrainą važiuos, tai sąrašiuką įbruksiu bigsmile.gif dabar svarbiausia teisingai pasirinkt,nes nenoriu būt kaip nelabojo apsėsta ir pirkt viską iš eilės bigsmile.gif Patinka įdomūs forma,spalva,nerūgštūs mėsiniai. Nu o jeigu dar ir skanūs bus, tai skaitysiu,kad gyvenimas visai pavyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 07 22, 17:26)
Tikiuosi ir man parvež  smile.gif . Plius, gal kas iš pažįstamų į Ukrainą važiuos, tai sąrašiuką įbruksiu  bigsmile.gif 

išsirinkint pirmiau, ko norit, o paskui temoj paklausinėkit - gal kas turės ir pasidalins.
Papildyta:
QUOTE(MiSole @ 2015 07 22, 16:52)
Pagaliau sunoko pirmas Virginia Sweets

Skonis... g.gif  Nesausas ir su rūgštele, bet trūksta kažko, neišraiškingas, žodžiu y'oks mirksiukas.gif Gal per mažai šilumos  jam LT? g.gif

panašus jis man į Ananasą.. fek. Net nebandysiu augint.

Drauge, o tu Ananasą auginai? Ot interesna patapo, kaip tau anas bigsmile.gif
Atsakyti
Skaitau, skaitau, tai parasysiu apie Medovyj spas. Nuvyle mane skoniu visiskai verysad.gif Gal del to, kad pirmas vaisius nuo krumo buvo. Grazus, labai derlingas, sirdies formos, vien mesa, bet skonio jokio verysad.gif O taip jo laukiau. Na, gal kiti bus su skoniu.
user posted image
Labai jau nenori nokti pomikai siais metais. Kol kas is ragautu nudziugino Chocolate stripes ir Skariai. Laukiu kitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 07 22, 19:43)
išsirinkint pirmiau, ko norit, o paskui temoj paklausinėkit - gal kas turės ir pasidalins.

Tai kolkas renkuosi (baisiai smagus reikalas biggrin.gif ). Pradiniame etape buvau susidariusi sąrašiuką iš ukrainietiško kolekcijiniu pomidoru puslapio, o dabar iš Gusevo, tai, žiūriu, nei viena pozicija nesutampa biggrin.gif Turbut geriausias variantas butu bandyt po pora krūmų kokių 20 rūšių smile.gif

Pernai teta iš Ukmergės buvo davusi kelis daigus tokių nedidukų raudonų dryžuotų - sakė jos kaimynė iš kažkur visokių idomybių gauna smile.gif Tai atrodė labai gražiai, bet skonis nebuvo kažkoks išskirtinis. Pink Berkeley kolkas pranoksta grožiu visus dryžuotuosius. Augino kas nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 22 liepos 2015 - 20:12
QUOTE(Chiromante @ 2015 07 22, 20:07)
Pink Berkeley kolkas pranoksta grožiu visus dryžuotuosius. Augino kas nors?

šiemet nemažai auginančių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 07 22, 20:07)
Pink Berkeley kolkas pranoksta grožiu visus dryžuotuosius. Augino kas nors?

Šiemet auginu ,kol kas mano favoritas pagal skoni ir groži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 07 22, 20:26)
šiemet nemažai auginančių  smile.gif

Nu va, tikrasis grožis yra visiems grožis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 22, 20:29)
Šiemet auginu ,kol kas mano favoritas pagal skoni ir groži smile.gif

Ir jis tikrai tokios spalvos, kaip nuotraukose ? smile.gif
Papildyta:
Ukrainietiška parduotuvė smile.gif Nors turbūt nėra tokių, kurios nebūtų iškedentos šimtus kartų biggrin.gif

http://www.dobrodar....ti-kolektsiyni/

Jūs dauguma turbūt šitą etapą praėjot prieš kokius 5 metus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 22 liepos 2015 - 20:44
Va kaip ta tlacocutla atrodo gamtoj , ne googlej
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pirmi metai turiu Medovyj Spas . Daug tikėjaus , bet keistokas man jisai . Nepatiko , kad nuo vaiskočio pusės kažkoks kietas , gal peraugo , nes vis nokinau ... Skonis toks neryškus , jokio spec. nepajutau. Tiesa , nemažai jų kabo , ir ankstoki . Persimonas daug skanesnis . Gal priklauso nuo žemės , trąšų , laistymo , augintojos akių spalvos ,ar dar bala žino ko , kad vieniems - super , o kitiems - duper. user posted image
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 07 22, 20:47)
Va kaip ta tlacocutla atrodo gamtoj , ne googlej

wub.gif nu tai taip pat ir atrodo smile.gif
Papildyta:
Pas jus dažnai skamba De Barao pavadinimas, bet ju tieeek rūšių doh.gif Kurį čia reitų rinktis g.gif

http://www.dobrodar....okorosli/page2/
Atsakyti