Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(adija5 @ 2015 07 22, 21:58)
Acqui nėr kada juos tvarkyt, abo vagoj užsiiminėja įdomesniais reikalais  ax.gif .Ir sekasi gi ten jai,toj Bbulgarijoj  wub.gif

Oi, kokios jaukios vagos! Įdomesniems reikalams - pats gerums. Visokiom čia tau pozom... Ir su taure rankoj...oraliai... Ir Kutla be gelsvų petukų, visa gražiai raudona, matot gi. Ne kokio tau guru - tas nieko nei apie kalį, nei apie kitokias linksmybes lysvėse neraukia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 07 22, 21:31)
Pobaisiai , pobaisiai , jie ten patys savim rupinas tie pomidorai . Ateinu tik raudonu susirinkt .

ot norėčiau taip auginti bigsmile.gif baltas pavydas ax.gif

Adija, parodyk saviškius Virginija sweets, kai sunoks (su skonio ir derlingumo aprašymais)

Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 07 23, 09:19)
ot norėčiau taip auginti  bigsmile.gif baltas pavydas  ax.gif

Adija, parodyk saviškius Virginija sweets, kai sunoks (su skonio ir derlingumo aprašymais)

Jei šiemet sunoks, parodysiu biggrin.gif Kažkas ryškiai nenormalaus pas mani šiltnamiuose darosi unsure.gif Pučiasi arba ilgėja.Ir be tų lapų maitintojų, abo jau senai nurėžti anie.A nenoksta, nors tu š...žemę rėžk cool.gif
A medžiai visi jau baobabai...
Atsakyti
adija, jau "įkirtau" Izumrudnos Kriaušės skonį smile.gif Skanus pomidoras, ne per skystas, ne per tirštas, šiek tiek saldesnis už Jabloką. Mėgstančioms pomidorus su kuo mažiau rūgštelės jis turėtų patikt. Krūmas labai aukštas. Derlingumas geras.

QUOTE(adija5 @ 2015 07 23, 09:31)
Jei šiemet sunoks, parodysiu  biggrin.gif A medžiai visi jau baobabai...

O tu tikrai sėjai pomidorus? g.gif Abo nuo maniškių niekingų 20 krūmelių pomidorus skinu ir po maišiuką, po maišiuką lauktuvių vis kam įdedu, nes pati jau tiek nesuryju.. mažu prošal važiuosi, mestelsiu ir tau į bagažnyką lauknešėlį.. nail.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Ko trūksta, kai šviesėja pomidorų (ne vaisių) viršūnės? Pats žalias gražus, o viršūnė tokia gelsva, nušviesėjusi. Magnio? Ar kažko kito?
Atsakyti
ax.gif tai jo...pas mane visada vėliau būna nei pas kitas pomidorai raudoni...bet šiemet , tikrai aplamai viskas vėliau. Moliūgai netgi man šiemet neauga normaliai...šaltos , matyt , naktys turi įtakos...vienžo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 07 22, 20:43)

Jūs dauguma turbūt  šitą etapą praėjot prieš kokius 5 metus  smile.gif

nu tik nereikia le le, ne visos tokios senos daržininkės, o ir būna dar kad kažką naujo sužinai su amžium. Vienų skoniai vienoki, kitų kitoki- nereikai būt vienodom. O ir daržai pas vieną blizga ir lūžta nuo derliaus, pas kitą savo chodu auga nerealiai, pas trečia- popinimas nežmoniškas bet špyga taukuota atkišta- daug darbo o mažai naudos . O jau išsirinkt sėklas- kasmetinis rūpestis visoms, kas nepasitenkina penkiom rųšim iš maximkos ar dar kur nors. Ko tik pas mus nėra- ir kiniečių, ir rusų, ir amerikiečių, ir ukrainiečių, ir lietuvių, latvių yra- o ko neturim? vat čia kasmetinis galvos skausmas. Kartais rudeninis, kartais pavasarinis.

mAN KLAUSIMS Aapie fejerverką- iki kokių spalvų davest prieš suvartojant kad skanus būtų? noksta, gražuolis wub.gif ir gonziko dryžiks jau noksta po biski (1 kekėj 15 št. kaba wub.gif aukščiau kiek kukliau)
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2015 07 22, 20:43)
Ukrainietiška parduotuvė  smile.gif  Nors turbūt nėra tokių, kurios nebūtų iškedentos šimtus kartų  biggrin.gif

http://www.dobrodar....ti-kolektsiyni/

nu va, atsiversk tik- daug kas nematyta negirdėta, akos užkliūva ir dar kaip už kai kurių
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 23, 09:27)

Papildyta:
nu va, atsiversk tik- daug kas nematyta negirdėta, akos užkliūva ir dar kaip už kai kurių

Jeigu kas užsakinėtų - prisijungčiau 4u.gif
Aš rusiškai nė bum bum... schmoll.gif Nemoku užsisakyti... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2015 07 23, 09:29)

kad kiba jie ten tik ukrainoj tik siunčia verysad.gif
Atsakyti
biggrin.gif o taui gi ten grivnos kokios...o kaip ten už jas pirkti
Atsakyti
nu vat- reik ieškot pažinčių ka sint en važiuot ruošias, ar gentainių turi, kad persiųstų paskui- čia jau tik per pažintis galima ką gaut, jaučiu, už tas grivnas
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 23, 09:27)

mAN KLAUSIMS Aapie fejerverką- iki kokių spalvų davest prieš suvartojant kad skanus būtų? noksta, gražuolis wub.gif

Aš tokius vartojau

user posted image
Atsakyti